|
|
| נשלח ב-19/2/2004 19:45 |
|
| |
קול-חי נמאס כבר מהיחצנות הרדודה שלכם!
זה כבר מתחיל להיות מעצבן!, יוצא מעדן/מוצר חדש לשוק, שבוע שבועיים אח"כ מדברים עליו בתוכניות הקלילות בכזו הערצה- באותו רגע נמה וזהו המעדן המושלם בתבל <שכמובן לאחר חודש מחליף את מקומו המעדן העולמי הבא..>, אבל הכי מעצבן זה הנידות שהם שולחים לחוצות העיר, על הקו עולה עוד עובד זוטר של הרדיו עם מכשיר <שיוחצן ברדיו לא מזמן, איך לא?>, לתכנית כשהמוני זאטוטים בניברקים מציפים אותו ומאימים לשבור סופית את חלונות הGMC ,אתה בקושי שומע את הבנאדם ובמקומו "תביא לי, זוז מפה!..", זה פשוט נשמע זוועה, הם הופכים כל אייטם מזדמן בתכנית למשהו שקשור במקרה למוצר ("שלחו מתכונים עם מילקי"), בקיצור אתה מדליק את הרדיו ושומע נונסטופ את שם המוצר וזה פשוט מחרפפפן!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2004 20:51 |
|
| |
בכלל די לרדידות בפרסום בלוחות המודעות ובפלייערים למינם מלאו את השעשועונים והחידונים וזכו בתלושי קנייה בשפע שוק
אספו 5 פקקים של קוקה קולה ותגיעו חינם לחוף הים חאלאס זה רדוד כל מטר שאתה נוסע אתה רואה משהו חדש הפרה פרמה הסוודר הפרה הצטננה והשוקולד של עלית סליחה מגדים שוב בתמונה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2004 20:27 |
|
| |
והנה רק כחיזוק להודעה שלי, שבוע לאחר ייחצון גורף שך מילקי הפכו פניהם ל"יופל'ה- שמחה פורצת גבולות" <שאגב על בכלל כל הקמפיין הפרסומי הדפוק שלהם יש לי הרבה הרבה על מה לצחוק...>, בלי להתבלבל, טוקר וברמן יחדיו מכלים יופל'ה, שוב האייטמים התיפל'ו- אוףףף נמאאאאס!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2004 02:13 |
|
| |
ושרק יהיה ברור בחלוחות הפרסום ברחוב המצב הרבה יותר גרוע לפעמים בכל שבוע מחליפים את הפרסום ואת היחצנות
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2004 23:50 |
|
| |
זוהי מכונת פרסום משומנת שגורפת אחריה את כל התמימים החננים שששים על כל דוגמית מעדן..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2004 12:23 |
|
| |
נו, אבל זה הרמה של קול-חי בכל התכניות שלהם! ולפני הקד"מים, התוכניות של טוקר היו על רמה? הרי אפשר לראות את הרמה של האיש אפילו דרך הראיונות שלו עם הזמרים?! כולם יודעים מהי רמתו של הרדיו הזה הן ברמת הדתיות של השדרנים והן מבחינת הערכים של הרדיו. זה רדיו שמטרתו היחידה היא לעשות כסף!!! אז למה לא לעשות קד"מים? השאלה היא על החברות! הם לא רואים את סקרי TGI האחרונים. זה שהרדיו ארצי לא הופך אותו ליותר רציני! ראו לדוגמא את מורשת.(ואגב הוא הרבה יותר רציני מקול חי רק פחות פופולרי ואולי פה טמונה הבעיה..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2004 13:10 |
|
| |
מה רע ב"לעשות כסף"?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2004 16:35 |
|
| |
צופניטוש
ולמרות הכל ולמרות היחצנות רדיו קול הוא רדיו שלא מביא שקל רווח לבעליו....
הרבה רוח בלי גשם תרתי משמע...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2004 04:41 |
|
| |
אגב, יש לציין כי בזמן האחרון רדיו 'קול חי' עלו לליגה אחרת לגמרי.
תוכנית חדשה (יחסית) שעלתה לאויר ממש לאחרונה משודרת ע"י מתי גולן ויצחק שיינפלד. התוכנית מתיימרת לתת אפשרות לשני הצדדים להגיב (למרות שהכוחות לא שוים כ"כ...).
וכן, בעוד תוכנית משדר גם האלוף אורן שחור.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2004 17:55 |
|
| |
כולם עושים רק כסף
זה ברור
גם וועד הרנבים לענייני צדקה הם לא אמורים לעבוד חינם
וזה לידיעתכם לא הרדיו שלא מביא שקל לבעליו כי אם ההיפך
אם אל ידעת אז כהיום אין עסקאות ברטר פרסומיות בקול חי ואם עדיין יש פרסומות זה נטו כסף... רדיו רדוד?
מורשת? מה יש במורשת שעושה אותו רדיו? המצעד של יוסי אייזנטל חבר טוב שלי?
רדיו אמור לתת תוכניות למשפחה לאקטואליה לנוער רדוד ולנוער רציני יותר ולילדים קטנטנים גם
אז יש את ברמן יש את טוקר יש גם את גיל יש גם את גרוס יש גם את האקטואליה בבוקר ויש גם אחרים
אז הם דתיים בכיפה פחות ממך... החומר שהם מגישים זה "רדיו דתי" אני בביתי לא מכניס רדיו למרות שאני שומע כל הזמן
משתדל להרחיק זאת מאוזניי ילדיי
כי זה רדיו
רדיו גם אם הוא דתי הוא רדיו
אבל
הלו
הם היחידם שנותנים גם רדיו וגם דתי
ערוץ 7 הלך לנו....
כל האחרים זה אולי דתי אבל לא רדיו...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2004 21:15 |
|
| |
שידור,
אם לא מביא כסף,
מה הטעם להפוך כל תכנית ממוצעת לפרסומת אחת שלמה?
{לא מדברת על 20 דק פרסומות לשעה..}
בכלל, תכניות שלמות הוסבו לפרסומות
<עיין ערך סלקום את בלומנטל..>
**~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~**
"המקום היחיד בו ההצלחה קודמת לעבודה הוא המילון.."
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2004 00:59 |
|
| |
כי סלקום רוצים מסע פרסום ענקומפוצץ.... שיידעו שהם סלקום...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|