העיתונאי מתי גולן, לשעבר מגיש 'דוקומדיה', יגיש תוכנית תקשורת חדשה בערוץ הרדיו הדתי 'קול-חי', לצד העיתונאי החרדי יצחק שיינפלד. כך מדווח בועז גריילסמר בעיתון 'מעריב'.
נושאי השידור של התוכנית יהיו בעיקר ביקורת עיתונות כללית. ולראשונה גם ביקורת על העיתונות הדתית-חרדית. כמו-כן ידונו נושאים הקשורים לאתיקה של עיתונאים, יושרם ותופעת ההדלפות. התוכנית תקרא 'פולימדיה' ותשודר מדי יום שני בשעה 19:00.
מי שגם בודק את סגנון מאמרי הדעות שלו בגלובוס ובהארץ מגלה אדם ששונא כל מה שקשור לדת ולתורה. ועכשיו אחרי שזרקו אותו מקול ישראל, קול חי מקבל אותו בידיים פתוחות.
אולי צריך באמת להרים כאן קול חי?
נשלח ב-2/3/2004 11:06
אולי הצעד הבא של קול חי הוא שידור קולי של הסרט "הפסיון של ***".
למה לא בעצם?!
מה עם "חופש האמנות והביטוי" (-המקבילה המודרנית הרווחת לאנטישמיות).
למי שנראה שהגזמתי מעט, נא להיכנס ללינקים המובאים לעיל.
תוקן על ידי - ז_ד_חבריא - 02/03/2004 11:13:58
נשלח ב-2/3/2004 18:53
גועל נפש!
בפורום העוסק בפרסום בציבור החרדי העליתי בזמנו נושא הקשור לאטימות של רדיו קול חי.
המדובר היה בפרסומת של שייקה לוי לקפה רג'ואן.אדם זה הוא שונא ועוכר ישראל ודתיים ביודעין,תקופה קצרה לפני תחילת קמפיין הפרסום הנ"ל ,דיבר שוטה זה את הגיגיו בריש גלי.
השוׂק שחטפתי בשומעי את הפרסומת שלו ברדיו דתי,היה כה גדול שהעליתי את הנושא באותו הפורום.תתפלאו אבל תגובות החברים היו כה חלשות וטפשיות שהיה חילול ה' גדול יותר מאשר דבריו של אותו חולה נפש.
אז אני שואל אתכם,מה הפלא שנותנים לעוכר ישראל כמתי גולן לדבר ברדיו דתי המגדיר את עצמו כ'חרדי'???
***משנכנס אדר מרבין בשמחה***
נשלח ב-16/3/2004 02:11
שמעתי את התוכנית היום ולא להאמין שרדיו דתי-חרדי מגיע לרמה גבוהה כל-כך של שידורי אקטואליה עם מנחים ברמה הגבוהה ביותר ובטוב טעם נדיר במחוזותינו.ישר כח!!!
נשלח ב-28/3/2004 12:38
השאלה היא אם הוא יבקר שם גם את קול חי...
נשלח ב-28/3/2004 14:51
בושה לקול חי
אתם שומעים ?
אולי נחרים אותם .
See no evil
Hear no evil
Speak no evil
נשלח ב-29/3/2004 00:22
תחרים ההפסד הוא רק שלך
נשלח ב-11/4/2004 04:08
השאלה היא באמת אם הוא יכול להיות הוגן כלפי המקום שבו הוא משדר
נשלח ב-11/4/2004 14:30
שמעתי את התוכנית המדוברת לאחרונה, אפתח ואומר שמדובר באיכות לא מוכרת בתקשורת החדרית.
אבל... נראה שאין 'כוחות' שוים, עם כל הכבוד ליצחק שיינפלד ויש כבוד, הוא לא משתווה למתי גולן שמרשה לעצמו להשתלח בחרדים גם ברדיו הבית שלהם - כמו 'קול חי'.
גם, אפשר למצוא התרפסות מעושה בתוכנית, יצחק שיינפלד משווע למחמאות מצידו של מתי גולן שמספק לו את הסחורה בסגנון דומה לזה: "יצחק, אתה - למרות שאתה חרדי - אדם אינטליגנטי..."
חבל!
נשלח ב-11/4/2004 15:08
א. מה התדר?
ב. קול_ברמה, נשמע, מה הוא ענה על זה?
נשלח ב-11/4/2004 15:17
במקרה זה הוא אמנם לא נגרר למלכודת, הוא ענה בציניות: "תודה..."
אבל אני דיברתי על כל מהלך התוכנית.
באשר לתדר: באיזור המרכז - 93FM, ובירושלים - 92.8FM
תוקן על ידי - קול_ברמה - 11/04/2004 15:18:53
נשלח ב-17/4/2004 20:34
מאז שהערוץ הגיע לי-ם גם אני בין המאזינים.
ולצערי התכנית המדוברת, לא שודרה לאחרונה.
מדוע? ולמה? ומתי?