בית פורומים בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת

"בשבע" ו"מקור ראשון" מתאחדים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/2/2004 19:20 לינק ישיר 
"בשבע" ו"מקור ראשון" מתאחדים?

בשבועות האחרונים גוברת הערכה שעיתון "מקור ראשון" יתאחד ויכלל ב"בשבע".
זאת לאחר שעיתון "מקור ראשון" ננגס במכירות על-ידי העיתון "בשבע" שמאוד-מאוד מצליח.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/2/2004 20:33 לינק ישיר 

אשכול ראשון של לביא בלי יתד השנאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/2/2004 22:04 לינק ישיר 

לביא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/2/2004 23:49 לינק ישיר 

לביא,
הערת אותי.תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 00:15 לינק ישיר 

לביא, מאיפה המידע הזה?

אם זה נכון - . אני בעד האיחוד. כשמאחדים כוחות אז יותר חזקים. וזה גם לטובת הציבור.

יש לי הרגשה שאתה סתם מקשקש, אבל אם לא - אז נקבל עיתון אחד גדול, טוב וחזק שיתחרה בעיתוני השמאל (הצהובונים מעריב וידיעות) הגדולים על הקהל הימני. או שיהיו כמו הארץ, רק בכיוון ההפוך כמובן (כלומר נטולי שנאת ישראל ואנטי-דתיות). זה יכול להיות העיתון של הימין והדתיים בארץ.

רק מה? אם כבר עושים את זה, אז שימשיכו בקו של "בשבע" ולא בקו של "מקור ראשון", כדי שגם הדתיים יוכלו להיות חלק מהשיח הציבורי במדינה הזאת. גם אנחנו כאן, ואנחנו בדרך להיות רוב ובכל אופן משקלנו בציבור משמעותי מאוד וצריך לשמוע גם את הקול שלנו.

אז שיתאחדו אבל לכיוון הנקי של "בשבע" (גם מבחינת תמונות וגם מבחינת תכנים).

יאללה, אני בעד!

נ"ב: ואל תשכחו לפרגן לחרדים ולשתף אותנו איתכם. אחדות ישראל תעשה לכולנו רק טוב - כל אחד עם הגוון הייחודי שלו, וכולנו יחד בקשת של צבעים.

תוקן על ידי - יודע_יודע - 01/03/2004 0:21:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 00:15 לינק ישיר 

אני לא מבינה את ההשוואה בין שני העיתונים.

"מקור ראשון" עולה עשרת מונים על פני "בשבע", מכל הבחינות.

אבל, יודעים מה, למרות הכל, "בשבע" בתקופת חייו הקצרצרים (שנה ומשהו), כבר 'מפוצץ' בפרסומות, ומוביל בציבור הדתי לאומי, ואם יהיה בו גם תוכן, הודות למקור ראשון, שמלא בתוכן לא רע (לפחות יותר משל "בשבע") - זה לא יזיק בכלל.

במחשבה שניה, אולי התהודה הרחבה של "בשבע", למרות ריקונותו - קיימת הודות ואין לו אלטרנטיבה. אין חינמונים דתיים מלבדו...

שיהיה בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 00:30 לינק ישיר 

חני_נייעס,
את חייבת להשמיץ תמיד? "בשבע" הוא העיתון הדתי היחידי (מבין הד"לים) שמתייחס אלינו, הציבור החרדי, בצורה מכובדת.
הוא הרבה יותר טוב מ"מקור ראשון" ואין בכלל מה להשוות. עיתון נקי, רציני, מעניין. עיתון לכל המשפחה.
סוף סוף עיתון אחד לא יוצא נגדנו, החרדים, כל שבוע, וגם מראיין אנשים משלנו, אבל את חייבת להשמיץ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 00:36 לינק ישיר 

יודע,
אתה אולי יודע, אבל ממש ממש רחוק מלהבין (או שאתה רוצה להבין אחרת).

מישהו פה השמיץ?

אתה הוא זה שקשרת, ואולי מתוך רגשי נחיתות את הפרשייה - אל הזירה החרדית.

אל תבלבל ת'מוח.
לא כתבתי מילה בדבר יחסו של "בשבע" לציבור החרדי. מצידי שהרב שטיינמן יכתוב בו טורים אישיים.

אמרתי שמבחינה תוכנית, אין מה להשוות בין "מקור ראשון" ל"בשבע" ולמרות זאת, הצלחתו של "בשבע" נובעת כנראה, משום שאין חינמונים נוספים בשוק, הנועדים לציבור הדתי לאומי.

ואתה, בכל זאת, הלכת להבין מה שרצית, נו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 00:38 לינק ישיר 

תלחצו על הניק שלה ותראו שהיא נוהגת לצאת נגד כל מה שאחרים משבחים, או יותר נכון נגד כל העולם. כבר ראיתי בכמה אשכולות שמנסים להרגיע אותה וכאן, יחסית, היא עשתה את זה דווקא בעדינות רבה. יש כאלה שמפיקים הנאה מלהיות "הילד הרע",

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 00:41 לינק ישיר 

יואו.

נעלבת, חמודי?

לא נורא, לך לישון.
מחר תזרח שמש חדשה.
אני יכולה לחתום לך שזה יקרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 00:54 לינק ישיר 

נורא מעניין. פעם ראשונה שאני שומעת שאיזשהו חינמון מצליח בזכות היותו חינמון.

מצליח, גברת חנה, זה אומר שאנשים לוקחים אותו הביתה וקוראים אותו. מצליח זה אומר שמדברים על מה שקראנו שם. שרוצים לקחת שוב את הגיליון הבא. שהתכנים טובים.

לדעתי בשבע עשה בשנה ומשהו שהוא קיים צעד גדול וחלוצי בעיתונות הישראלית והוא מוכר ואהוד. בסביבת מגוריי, בכל אופן, לא נשארים עותקים. אני חושבת שגם מקור ראשון טוב וגם הצופה, אין סתירה (מוכרחים תמיד להילחם?). לא עשיתי סקר מי יותר מצליח, אבל להגיד שעיתון "מצליח כי הוא בחינם"? נו, באמת.

עיתון אינו מצליח בזכות היותו חינמון, כי ניירות עם פרסומת כבר יש לנו מספיק בבית, תודה, ועטפנו כבר את כל הדגים, לא צריך יותר. עיתון מצליח בזכות תכניו.

תוקן על ידי - הכנרית7 - 01/03/2004 1:13:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 01:11 לינק ישיר 

ואני אומרת שלביא כמו תמיד מדבר רק מהרהורי ליבו. אין בכך שמץ של אמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 01:14 לינק ישיר 

באסה -

זה מה שנקרא: wishfull thinking

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 01:16 לינק ישיר 

חני נייעס, את חצופה

את אוהבת לריב, שאת חייבת להיות תמיד בוטה?

חסך בתשומת לב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 01:29 לינק ישיר 

מ_לביא היקר,

אם כבר אתה מביא לנו ברווזים, לפחות תגיש אותם בתיבול טוב. שמעתי שברווז ברוטב תפוזים זה הולך טוב, מה דעתך? תוסיף, תגוון, תמתיק (זה אחלה עם ריבת תפוזים או ענפי רוזמרין).

אני מניחה שהזית את הסיפור, אבל הדיון בכל אופן מעניין. שכוייח, לא הכל ריאליזם, צריך גם קצת סיפורת פנטאסטית בחיים, מופרעת ככל שתהיה (אגב, אתה חבר של חורחה לואיס בורחס? )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 02:25 לינק ישיר 

לדעתי האישית, היום, בשבע הוא העיתון הכי משפיע והכי אמין במחננו, ולכן, טובה יעשו לעצמם אנשי מקור ראשון באם יתאחדו עם העיתון.

מ_לביא, אינני יודע למה כולם אומרים שאתה בודה את הדברים, אני בכל אופן נותן בך אמון, ומקווה שבקרוב, נראה בהתגשמותם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת > "בשבע" ו"מקור ראשון" מתאחדים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext