בית פורומים בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת

מאלכי חיזקיה קובי ברקאי צבי סלטון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/3/2004 10:29 לינק ישיר 
מאלכי חיזקיה קובי ברקאי צבי סלטון

25 שנה אני שומע את הקולות שלהם מקרינים
את החדשות, בא לי כבר לראות תמונה שלהם,
ואגב זה אותם אנשים כבר המון שנים,מה שדרנים לא יוצאים לפנסיה?
אני יודע שזה לא כ"כ קשור לפורום אבל כולנו
שומעים את כל הבריטון שלהם שנים, אז מי הם?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2004 11:24 לינק ישיר 

תבקש מהחבר'ה באשכול התמונות שיעלו אותם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2004 02:21 לינק ישיר 

10eli למה אתה מתענין דווקא בתמונות של הקריינים ולא בתמונות של האנשים שקובעים את סדר היום של מדינת ישראל? אני מתכוון לעורכי מהדורת החדשות בקול ישראל שאת שמותיהם אומרים בסוף המהדורה או עורכי היומנים - בן ציון יריב, אברהם בן מלך, ניקולא רוזנבלום - ושאר העורכים והעורכות. ההחלטה שלהם על מה שישודר ביומן הבוקר קובעת את סדר היום התקשורתי של מדינת ישראל אם אין ארוע מסעיר במהלך יום. מרביתנו מכירים את שמות ויתכן גם את תמונות עורכי העיתונים היומיים אך מעטים יודעים את שמות (נראה מי מבין החברים האחרים זוכר את שמות עורכי מהדורות החדשות והיומנים) שלא להגיד מכירים את תמונות האנשים שעורכים את מהדורות החדשות אותן אנו שומעים בכל 30 דקות. (אנחנו גם לא מכירים את השמות והתמונות של עורכי תכניות האקטואליה בגל"צ)

תוקן על ידי - דני3 - 01/04/2004 2:26:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2004 08:56 לינק ישיר 

דני,

א. דומני ששכחת את חנן נווה. מי שמכיר את המערכת שם יודע שהוא בעצם העורך הראשי...

פעם, לפני כך וכך שנים, הזדמנתי לצורך עניין אל בניין 'קול ישראל' בירושלים. חנן נווה לא אהב שהותרה כניסתי לבניין, והחל לשאוג במסדרונות: מי נתן לו להיכנס...

למשמע השאגות, כולם יצאו מהחדרים. חלקם, בעיקר עובדי המחלקות האחרות, צעקו לו שהוא לא הבוס של הבניין ולא יחליט מי יכול להיכנס ומי לא. אבל מי שאמר לי לא לשים לב אליו והכניס אותו אל חדרו היה דווקא יוני בן מנחם, היום המנהל.

ב. לעומתו, ניקולה רוזנבאום הוא איש מדהים. כפי שהתרשמתי, הוא אהוב שם, גם בקן צרעות כמו 'קול ישראל'.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/4/2023 19:14 לינק ישיר 

אנו מתגוררים ב"ה בבית בפארק בגבעה b מול רחוב אדמורי ויזניץ, הדייר מתחתנו שבר 4 קירות שלאחר מכן התברר כי הקירות היו קירות נושאים את הבניין , הקבלן מחוסאן שעשה לו את השיפוץ בתוך הבית לא הסביר לו , השכן היה צריך להוסיף עוד 2 חדרים ולכן עשה זאת , השכן מקומה רביעית כלומר מעליי מכר את הגג שלו למישהוא מירושלים, הוא הגיש לעיריית ביתר עלית בקשה להקמת קומה מעל הגג, ועכשיו הוא אומר לנו שזה הולך להיות 2 קומות וגג שישמש ליחידת דיור קטנה, כלומר בניה של 2 דירות רגילות ועוד יחידה קטנה סל הכול 3 קומות תוספת על הקיים, הבניין כרגע 4 קומות הוא יהפוך ל 7 קומות ,השכנים של כל הבניין אנשים מאוד טובים ולא יתלוננו בעיריה ולא רוצים לריב עם אף אחד ובטח שלא להפסיק לו את העבודה אך מצד שני כול השכנים מאוד פוחדים מהמצב שנוצר , שוחחנו עם מהנדס בניין והראנו לו את המקום הוא אמר שזה מאוד מסוכן להרים עוד 3 קומות, אפשר רק קומה אחת וזאת בתנאי שיעשו חיזוקים מסוימים, כרגע המצב הוא שמי שקנה את הגג מתחיל לבנות את הקומה שעיריית ביתר אישרה לו , דרך אגב העירייה אישרה לו מבלי לבדוק את הקומות מתחת אם מישהוא מהם שבר קירות נושאים, לכן המצב לא נעים כי אף אחד מהשכנים לו רוצה להתווכח איתו, מקוים שעיריית ביתר עלית תפסיק לו את העבודה אחרי הקומה הנוספת. שהוא יבנה, ללא מוראה של מלכות איש את רעהו חיים בלעו רח"ל, לכן הפניה שלנו מעל במה זאת לבקשת עזרה בהפסקת הבניה על הגג

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת > מאלכי חיזקיה קובי ברקאי צבי סלטון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext