בית פורומים מישקיי ניוז

הודעה חשובה לאנשי "מישקיי ניוז"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/7/2004 08:43 לינק ישיר 
הודעה חשובה לאנשי "מישקיי ניוז"

אין מערבין שמחה בשמחה, כך כתב אחד מהכותבים באשכול הברכות "ללונגען" שנבחר
להיות אחד מהמנהלים של ה פורום "בחדרי חרדים".

אכן צדק המברך.

את פורום "ניוז" פתחנו לפני כמחצית השנה לאחר אכזבת מה מפורום המהולל, "בחדרי חרדים" לאחר שהמנהלים עזבו ובמקומם ניהלו את המקום אנשים עלומי שם שאפילו שם של ניק מוכר לא היה בנמצא.

ההמשך ידוע, אשר בעקבותיו הקמנו את הפורום הנ"ל.

אולם מאז ועד היום השתנו/ חזרו דברים למקומם, כאשר גולת הכותרת היא הפיכתו של "לונגען" לאחד ממנהלי "בבחדרי חרדים"

לאור האמור לעיל החלטנו כי במצב החדש אין מקום "לניוז", אנו סוגרים אותו ומצפים לראותכם ב"בחדרי חרדים".

לסיום הדברים

אנו רוצים להודות מקרב לב לכל החברים שהשתתפו כאן, קראו/ כתבו והביאו חברים נוספים, המהלך הזה לא נוח ולא פשוט לנו, ככה לקום בבוקר בהיר אחד ולסגור מקום שנמצא בתהליך של צבירה ותאוצה מתקדם, לא קל לנו להגיד "זהו" סוגרים את הבסטה, לכל החברים שהלכו איתנו עד הלום, בפרט שהערכתנו ותודתנו לכם כאמור הינה עמוקה ומתוך הלב. אך זה הדבר שנראה לנו נכון לעשותו במצב החדש שנוצר.

שוב תודה רבה לכולם

ירמי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2004 09:58 לינק ישיר 

סתם מהתעניינות,

דוד10 היה בעד/התנגד/לא עניין פתיחת הפורום הזה בזמנו??

והיתה סיבה כלשהי בגלל דוד10 שהפורום לא הצטרף למסורת?

בברכת הצלחה ל'לונגען'!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2004 19:00 לינק ישיר 

אין לי תשובה על כל הפרטים האלה, אך זכור לי שלינקים לפורום מישקי ניוס היו נמחקים בבחרדי חרדים תוך כמה דקות {עד הזמן האחרון כשכנראה בשביל לסגור את הפורום הזה מנהל הפורום הציע ניהול משנה למנהל הפורום הזה - כאילו שלמנהל משנה יש כח בבחדרי חרדים}

באמת חבל שהפורום נסגר אין מקום למונופול בעולם הפורומים,ואני בטוח שתוך זמן קצר פורום חדש יפתח מחדש, לא אני לא מצטרף לפורום בחדרי חרדים אין לי שום סיבה להעביר את מוחי למשטרת המחשבות.

ציטוט מדברי משטרת המחשבות
א. אני הקמתי את פורום 'בחדרי חרדים'. אני מנהל את הפורום ואני הקובע הבלעדי מי יקבל אישור ומי לא.

ב. יש לי מערכת שיקולים מורכבת, לפיה אני פועל ומחליט מי מקבל אישור כתיבה ומי לא. כיוון שמדובר בפורום פרטי שלי, איני מוצא שום צורך לפרט מהם השיקולים המנחים אותי, ואני מוצא עצמי פטור מלתת דין וחשבון על התנהלותי.

ג. בין אותם שאני מסרב לאשר להם כתיבה ישנם גולשים מכל החוגים והמגזרים, כולל חב"דניקים.

ד. אני מבין היטב שהעובדה שלא קיבלת אישור כתיבה אינה מסיבה לך נחת. צר לי על כך, אבל זו החלטתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2004 20:51 לינק ישיר 

ירמי?

האם יצטרכו כעת לבקש אישורים לכתיבה בבחדרי חרדים?

אנא עדכן אותנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2004 21:11 לינק ישיר 

איך סוגרים פורום???????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2004 22:34 לינק ישיר 

קעכער, אכן כך.

אלי10, פונים להנהלה ומבקשים להסיר את הפורום מהפארק,
ובעוד מספר ימים זה מה שיקרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2004 23:06 לינק ישיר 

מתוך תקנון הניהול

8. מנהל פורום שירצה לסיים את תפקידו ו/או להעבירו לאחר, יודיע על כך
להנהלת הייד פארק על מנת לבצע את השינויים הנדרשים במערכת הפורומים.

9. מנהל פורום מתחייב בעת שליחת הטופס לעיל שלא להסיר את כל הודעות הפורום
במטרה להביא לסגירת הפורום או לשם מטרה אחרת.
אי עמידה בסעיף זה תוביל להפקעה מידית של הפורום מידי מנהל הפורום ולשחזור כל הודעות הפורום.

http://www.hydepark.co.il/hydepark/becomem.asp

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2004 23:47 לינק ישיר 

מכאן יוצא קריאה קדושה לכל קהל הקודש.

מי שעיתותיו בידיו והוא מרגיש שהוא אוביקטיבי לכל דעת המתקריהו חרדי, שיואיל בטובו לפתוח פורום חדש ועניני.

זה יכול להיות ניוז (חדשות) או דעות, ובלבד שהמנהלים יהיו הגונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2004 00:08 לינק ישיר 

ירמי..

אתה יכול לסדר לי אישור?

למי אני פונה בכדי לבקש אישור כתיבה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2004 13:14 לינק ישיר 

אני אישית מברך את כל מי שיפתח פורום מחליף לפורום הזה.

העובדות השתנו, המנהלים הוחלפו, אבל עצם המטרה של פתיחת הפורום מישקיי "לא השתנה"

וכמובן ללונגען לא יהיה הרבה מה לעשות שם כי דוד10 לא יאפשר לו...(אולי הוא יזרוק לו כמה עצמות יבשות שישמח...)

וסתם לידיעת הציבור "זכות התגובה" בבחדרי חדרים הוא אחד המנהלים במסווה, (תחושה אינטוטיווית שזה דוד10 בכבודו ובעצמו, אם לא מנהל אחר)

יש באמת צורך לבנות פורום מתחרה לבחדרי חדרים...שם "כל" המגיבים מפחדים מהקומוניזם של דוד10. ולכן הם משתמשים בניקים נפרדים כדי להגיב בבח"ח כולל אני.

היה לו לדוד10 סיבה מגעילה ופרנציפ לסגור את הפורום הזה..
ונא לא לשכוח בחדרי חדרים התפרסם אך ורק מהזבל הנוראי שהוא דלף לתקשורת.

דוד10 מרחף על משתתפי הפורום שלו בסטייל סאדם הרודן על בני עמו, לטעמי הוא מאוס.

מזל אחד יש לבח"ח, שהוא לא מכריח את הכותבים להאמין במשיחיותו ובאי מיתתו של רבו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2004 17:02 לינק ישיר 

שלום לכולם,

יש לי מה לומר ומה שאני אומר הוא רק אמת. אתם רשאים כמובן שלא להאמין.

א. הקמנו את הפורום הזה, לא כדי להתחרות בח"ח, אלא להוות לו תחליף. מאחר והיה נראה לנו אז כי בח"ח בשלבי הדרדרות קשה, כאשר באותה תקופה לא היו מנהלים נראים והנסתרים היו מניידים אשכולות לתתי פורומים ועוד וכיו"ב.

ב. הקמנו וטרחנו רבות להביא לכאן "סחורה טריה" ומענינת, הפצנו ושיווקנו את הפורום בכל מקום כולל בח"ח. דוד אפילו פעם אחת לא דבר איתי על שאני משוק את הפורום שכביכול מתחרה בו, אצלו בפורום שלו.

ג. זמן לא רב לא רב לאחר שהקמנו את הפורום, חזרה ההנהלה בח"ח לתפקד כבראשונה.

ד. הקשר שלי עם דוד הוא לא נושא לכאן, אך הוא לא התחיל לא בהקמת הפורום "ניוז" ולא בעקבותיו.

ה. דוד לא בקש ממני לסגור את הפורום הנ"ל ולא שאל אותי עליו.

ו. על התגלגלות הענינים איך הגעתי להנהלת בח"ח לא ארחיב, רק אומר כך, דוד לא בקש ממני לא באופן ישיר ולא באופן עקיף להיות מנהל בח""ח. כאשר הנושא דובר לא הוצבו כל תנאים בטח לא הקשורים "לניוז".

ז. דוד נותן לי כמו גם לכל המנהלים, חופש פעולה על פי צו מצפוני וראייתי לפעול בפורום, כך גם אעשה.

ח. מצאתי לנכון לכתוב שורות אלו, מתוך מחוייבות לאנשים שהשתתפו וכתבו כאן.

ט. אשמח לענות לכל שאלה שאדרש בעקבות סגירת הניוז ובכל נושא.

י. כל מי שמעוניין יכול ורשאי לפתוח פורומים ככל העולה על רוחו זה לא מזיק להפך - "קנאת סופרים תרבה חכמה".

י"א. אילו הייתי יודע בזמנו שהנהלת בח"ח תחזור לא הייתי פותח את הפורום בכלל.

מודה לכל החברים ומקווה לראותכם פעילים בח"ח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2004 22:26 לינק ישיר 

לכבוד הרב לונגן הנכבד

1) האם אפשרי שתסדר מנהל חלופי לפורום הזה כדי שהמקום ישאר פתוח?

2) לקלמן יונה
אתה טועה זכות התגובה הוא לא דוד עשר.
זכותהתגובה הוא יהודי טוב בוגר ישיבת הסדר והוא שייך למגזר שקוראים לעצמם חרדי לאומי, דוד עשר הוא חסיד חב"ד והוא פתח את הפורום בשליחות צעירי אגודת חסידי חב"ד של הרב יוסף יצחק אהרונוב.

3) אני מסכים איתך שצריכים לבנות פורום מתחרה לבחדרי חרדים, אבל צריכים מישהו חזק שיסכים לקבל עליו את המושכות.

4) הדרך של בחרדי חרדים לקחת מנהלים מפורום מתחרה כדי לסגור אותם הוא לא חדש, הם עשו את זה לפורום בעולם החרדי, ולפורום אחר לעיתונאים.

5) אגב המנהלים של פורום בחרדי חרדים גם בתקופת החילופי מנהלים היו שייכים לבקהילה וחב"ד (ראיתי כמה פעמים בפורום העיתונאים של בח"ח שהיו תוקפים את משפחה, אבל כשאני ניסיתי לענות וזה לא היה נראה לבקהילה התגובה נמחקה מהר מאוד (זה קרה לי עשרות פעמים)

6) דוד עשר אולי לא דיבר עם לונגן על העובדה שהוא מתחרה בו, אך כל הלינקים מכאן לשם נמחקו מיד ע"י יד נעלמת.

7)לידיעתך אחד ממנהלי פורום בח"ח חרדים לשעבר סיפר לי שחופש הפעולה של סגני המנהלים הם מוגבלים ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2004 17:33 לינק ישיר 

לונגען

לסגור פורום כזה זה פשוט בגידה במשתתפים! אין בזה אנושות ולא מידות.

קיבלת את משרת המנהלות בבחדרי חדרים, כל הכבוד, העם איתך ומגיע לך צל"ש...

אבל ללכת ולסגור באר ששתית ממנו מים כל 40 השנים עד שהגעת למנוחה ולנחלה????

אנו דורשים בכל תוקף שתעביר את זכות ההנהלה במישקיי למישהו אחר ושהו ישנה את השם אבל לא יסגור כליל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2004 03:08 לינק ישיר 

האמת הוא שאני כבר מסכים בלית ברירה שיסגרו את זה, אבל למה למחוק את כל התוכן?
הרי אנשים השתדלו והביאו את זה לכאן מאתרים בכל קצוי תבל.

זה באמת בגידה למחוק את הכל.

אני הייתי מציע כפשרה, לרוקן את תיבת המאושרי כתיבה ולא למחוק את הפורום חס ושלום שזה גניבת דעת, ובגידה באמון אלה שכתבו כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2004 20:17 לינק ישיר 

טוב אל תצעקו - נחשוב ונראה מה לעשות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2004 21:51 לינק ישיר 

נו תכל'ס מה קורה?

דבר ראשון תן לי את המפתח של מנהל משני...

אחרי זה אני יהפוך את השם של הפורם לשם יותר מושך...כי אני לא תופס עדיין מה זה מישקי.

ואז נתחיל להתבסס...ותאמין לי שנעשה במה גבוהה 50 אמה כדי שלכל מי שיש משהו לומר לדוד 10 ולכל הכת שלו יבוא לכאן...

לונגען...הרעיון של "הייד פארק" שנמצא בלונדון הוא כדי לתת חופש ביטוי לאנשים שיש להם הרבה דברים בבטן וצריכים להוציא את זה איפה שהוא...זה מרגיע אותם..זה נותן להם סיפוק ששומעים אותם...וזה ענק!

לחסום את בחדרי חדרים ולתת ויזות כניסה שלוקח יותר מאשר פספורט אפגניסטי וגם לאחר שקבלת אותו אתה מפחד חס וחלילה לו להגיב בפורום אחר מחשש שיזרקו אותך מהבימ"ד...זה מוציא את כל הטעם הטוב של העסק...

אז מה יצא לנו....אוסף של אנשים קבועים שיושבים מול המחשבים תמידית ומביעים דעה על כל שטות קטן או שרובם סוחבים מידע מפורומים אחרים...אבל תמיד זה יהיה אותם שמות שנראה כל יום...

פרום פרושו שצריך להתמודד עם כל אחד וכל דעה וכל נושא, ואם זה לא מוצא חן בעיני המנהל, שפשוט יתנגד על כך במילים או יוכיח את עצמו...ללכת ולמחוק הודעה זה "נסיגה"! לענוןת תשובה זה "התקפה".

הבנת את הרעיון? והבנת למה בחדרי חדרים לא כ"כ סימפטי?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > מישקיי ניוז > הודעה חשובה לאנשי "מישקיי ניוז"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext