בית פורומים מישקיי ניוז

עבדו עבור ש"ס לשם שמיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/5/2004 13:34 לינק ישיר 
עבדו עבור ש"ס לשם שמיים

אל נבחרי הציבור של סיעת ש"ס במועצת עיריית באר-שבע הגיעו בשבועות האחרונים תלונות של עשרות פעילים, שעבדו לטובת ש"ס במהלך הבחירות המוניציפליות האחרונות ולא קיבלו את שכרם, לטענתם.

למתלוננים, נערים ובוגרים כאחד, אין לאן לפנות מאחר שבש"ס דואגים להחזיר את המתלוננים בביטול כלעומת שבאו. יש שמטיחים את האשמה בצמרת המפלגה, ויש מי שמבטחים שהכסף יינתן "בעוד שבוע" ולא מקיימים את הבטחותיהם.

ד', בן ,17 טוען שש"ס חייבת לו ולשבעה מחבריו 600 שקלים לכל אחד. "לפני הבחירות אמרו לנו להסתובב עם רשימות וללכת לאנשים ולשאול אותם אם הם תומכים בש"ס או לא. מי שתמך נתנו לו 'ברכת הדרך'. הספקנו את העבודה בתוך שבוע. הם אמרו לנו שישלמו לנו 600 שקלים, פחות המיסים, והחתימו אותנו על כרטיס עובד. כבר חצי שנה עברה אבל לא קיבלנו את הכסף. הם ניצלו אותנו".

חבר מועצת עיריית באר-שבע מטעם ש"ס, עופר קרדי: "אני מכיר צעירים שלא קיבלו את כספם, ואני מכיר גם צעירים שלא עבדו וקיבלו כסף. אני לא התעסקתי עם הנושא. היה שם צוות שלם שהתעסק בזה. אבל זה מטריד אותי. באחד המפגשים הקרובים עם אלי ישי נעלה את הנושא. להערכתי מדובר בסכום כולל של 15 אלף שקלים, ובסביבות 30 איש שזכאים לתשלום. לבי איתם. תאמין לי שזה כואב לי מאוד, וקל וחומר כשמדובר בילדים שאנחנו צריכים להראות להם את החלק האחר של הפוליטיקה".

בצמרת המפלגה טוענים שהעבירו למטה המפלגה בבאר-שבע את המגיע להם. מנכ"ל ש"ס, ח"כ יעקב מרגי, טוען שיצחק מרציאנו וגבי מימון צריכים לשבת עם המתלוננים ולסגור איתם את נושא. מרגי: "החתמנו אותם (את מרציאנו ומימון, א"א) במפורש על הסכומים שהם קיבלו. הם אמורים לנהל את המטה שלהם והם אמורים לדעת מה הם עשו עם הכסף. עם כל הכבוד, מדובר בנערים שבאו לעבוד ואין שום סיבה שלא יקבלו את המגיע להם".

חבר המועצה יצחק מרציאנו אינו מבין על מה המהומה: "אני לא מכיר את הנערים האלה. מי שעבד ישירות מולי יקבל את הכסף".

מעריב

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > מישקיי ניוז > עבדו עבור ש"ס לשם שמיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext