בית פורומים אחרדים-אלעד

אורנג': קליטה - אין, זילזול - יש...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/7/2004 11:43 לינק ישיר 
אורנג': קליטה - אין, זילזול - יש...

למרות הבטחות חוזרות ונשנות של נציגי חב' אורנג' במשך השנים האחרונות לשפר את קליטת הרשת באלעד, מסתבר כי ביומיים האחרונים חלה הרעה משמעותית באיכות קליטת הרשת בעיר, זאת לאור הצבתה של אנטנה סלולרית של חב' סלקום, ברח' ר"ע (מול המרכז המיסחרי ז"ל).

כמנוי "פראייר" שמשלם מידי חודש בחודשו כ-500 ש"ח, אני חש עצמי מרומה.

התקשרתי לאורנג', "הוצאתי עליהם את הקריזה", אך תוצאות בשטח, כרגע, אין, ולדעתי לאור לקחי והבטחות העבר, גם לא יהיו...

זה הזמן לארגן דיל-מעבר, המוני, מאורנג' לסלקום.
בעידן כרטיסי ה-"סים", זה עניין של מה בכך.

מי מרים את הכפפה???

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2004 12:24 לינק ישיר 

מאחורי סגת "האנטנה והקרינה", התנהל בשבועות האחרונים דו-קרב, שעדיין לא נגמר, בין המועצה המקומית לבין חב' סלקום.

חברת סלקום, חתמה זה מכבר עם המועצה המקומית על חוזה, (תמוה לכשעצמו...) ולפיו היא מתחייבת לספק למועצה שירותי רט"ן.

המועצה מצידה, התחייבה להעמיד לרשות החברה שטח בתחום שיפוטה, לצורך הצבת אנטנה, במקום שיוסכם על הצדדים.

טרם שהציבה את האנטנה המדוברת, פנתה החברה, כמוסכם, וקיבלה בע"פ את אישורו של ראש המועצה להצבת האנטנה במתחם שברח' ר"ע.

צוריק, שבשלב זה עוד "פינטז" על ניצחון בקרב על הראשות, הבין עד מהרה, (אך כדרכו, רק "לאחר מעשה"...) כי בהסכמתו, קומם עליו את תושבי האיזור, ובזיג-זג, שהתברר לבסוף כזיגזוג האחרון של משרתו, חזר בו מהסכמתו והוציא את צו ההריסה האמור.

חב' סלקום מצידה, התייחסה בביטול לצו ובאמצעות יועציה המשפטיים טענה, כי החוזה שבידיה, אינו מחייב הסכמה מראש מעבר לזו שניתנה לחברה בע"פ, ערב הצבת האנטנה.

ובתווך, "קלטו" נציגי המפד"ל המקומיים את "התדרים" שעלו ובאו מתושבי האיזור הממורמרים ומתוך תקווה כי מאבקם ההרואי להסרת האנטנה ישמש עבורם כ"עלה תאנה" שיכסה על "ערוות" חוסר המעש, משך כל הקדנציה, הצטרפו ואף הובילו את מאבק התושבים להסרת המפגע, בקול רעש גדול...

וכך, בעוד המו"מ בין היועצים המשפטיים של המועצה מחד ושל סלקום מאידך מתנהל (אם בכלל...) בעצלתיים, הפעיל בן חורין מכבש לחצים על עובדי המועצה, כאשר מי שעמד בעין הסערה היה "לוחם החוק" העירוני, מר רמי ארזי.

זה האחרון, תחת "כובד משקלו" של בן חורין, עשה מעשה וכשהוא מלווה בסיירי המועצה, הגיע למתחם האנטנה, ניתק את הגנרטור ורוקן את מיכל הסולר שהיה במקום.
(יצויין, כי מר ארזי עצמו, באמצעות מקורביו, אינו מאשר את האמור וטוען כי מדובר במעשיהם של "תושבים נזעמים"...)

חב' סלקום מצידה, מיהרה להגיב ובסוף השבוע החולף "הנחיתה" במתחם, מבנה בעל דפנות בטון, בלתי חדיר, לאחסון הגנרטור ומיכל הסולר. החברה אף הגדילה לעשות והציבה במקום מאבטח חמוש, המגן על "המוצב" משך כל שעות היממה.

גורם בכיר בחברת סלקום עמו שוחחתי, טען באוזניי כי החברה מבחינתה, תעמוד על שלה "עד הסוף".

"אין מדובר רק במאבק למען שיפור איכות הקליטה באזור". טוען הבכיר, "החברה, מצידה, רואה במאבקה מול המועצה משום אבן בוחן, שתוצאותיו עשויות להשליך על מאבקיה הכלל-ארציים בגיזרת האנטנות הסלולריות".

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 12/09/2004 12:39:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2004 13:48 לינק ישיר 

והאנטנה, בדיוק כפי שחזיתי, היתה הווה ותהיה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2004 12:44 לינק ישיר 

איכן יקי ועמרוסי - שבטיחו להוריד את האנטנה אחרי חודש?
אנטנה הם לא מצלחים להוריד- איך הם רוצים לנהל עיר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2004 22:44 לינק ישיר 

חצי טון,

אני הראשון שישמח להווכח בהסרת האנטנה.

מאחר שחשפת כאן, בלעדית, את צו ההריסה האותנטי, לא נותר לי אלא להסיר בפניך את הכובע ולצפות בכליון עיניים, גם אם בספקנות מרובה, למימושו של הצו המנהלי.

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 25/07/2004 22:47:39

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/7/2004 21:49 לינק ישיר 

מרנן,

לפי מה שאני הבנתי, צו ההריסה מהוה בראש ובראשונה אישור לכך שהמועצה לא נתנה את ההיתרים שנדרשו להקמת האנטנה.

במצב זה יכול *כל תושב* לעתור לבית משפט ולבקש שיצוה על סלקום או על המועצה לפרק את האנטנה.

לשעבר,

זו האנטנה היחידה של סלקום באזור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2004 13:08 לינק ישיר 

לא אמורה להיות כתובת על האנטנה? ישנם מספר אנטנות של סלקום בתחן השיפוט של אלעד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2004 04:01 לינק ישיר 

א. סחטיין על המסמך האותנטי.

ב. אני עדיין איתן בדעתי, כי קריספל אינו מתכוון להוריד את האנטנה, וחב' "סלקום", על אחת כמה וכמה.

צו ההריסה הינו תרגיל יחצ"ני נוסף מבית מדרשו של צוריק, בבחינת: "אני את שלי עשיתי"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/7/2004 03:21 לינק ישיר 

מצורף קובץ

מרנן,

האנטנה עומדת, בינתיים, אבל זה רק מכיון שסלקום עוד לא בחרו אתר חלופי. לפני שבועיים הבטחתי שצורי יוציא צו הריסה לאנטנה אם סלקום לא יפנו אותה - והדבר אכן נעשה.

במלואת 24 שעות ממתן צו ההריסה היתה המועצה יכולה, מבחינה חוקית, לפנות בעצמה את האנטנה. הבעיה היא שאין להם כסף... ולכם הם מעדיפים להמתין עוד קצת לסלקום.

ובינתיים, כמה מהתושבים טוענים שבכוונתם ליישם את צו ההריסה בעצמם וכמיטב יכולתם, אם זה לא יבוצע ע"י סלקום והמועצה בימים הקרובים...

הנה צו ההריסה - מתנצל על האיכות, כך זה הגיע אלי -

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2004 13:33 לינק ישיר 

שבועיים חלפו ו...האנטנה במקומה עומדת!!!

http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1034211

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2004 11:09 לינק ישיר 

חצי טון ידידי,

נו, מה קורה?

סופ"ש בפתח והאנטנה, בדיוק כפי שחזיתי, במקומה עומדת!

האם צוריק עדיין לא הקיץ מתרדמתו, מראשית השבוע?.?.?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/7/2004 08:51 לינק ישיר 

אתה יודע לבד כמה שווה ההשוואה הזו. אם הייתם באים שעה אחר כך ומוצאים שאצלך הקליטה גבוהה ואצלו היא נמוכה, הייתם מייחסים זאת למקרה, כי זה הרי צריך להיות הפוך. איתרע מזלכם ויצאה לכם התוצאה ה"נכונה"...

בדיקה זו היא בדיוק מסוגן של אלו שאינני מייחס להן כל חשיבות. (ואגב, הסלקום שלי נתפס השבוע יותר מפעם אחת עם אפס פסים וללא לוגו, כאילו אין בכלל קליטה.)

המקורות שמהם שמעתי שהאנטנה לא מופעלת, נאמנים קצת יותר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 08:42 לינק ישיר 

פסיכולוגי שמיכולוגי,

אני והחבר, "השווינו", בין רמת הקליטה שלי (אורנג'), לשלו (סלקום):
בעוד "מד עוצמת הקליטה" במכשיר האורנג' שלי, העיד על קליטה מינימלית (פס אחד), הרי שבמכשיר הסלקום של ידידי העיד המד על קליטה מקסימלית (מלוא ששת הפסים)...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/7/2004 08:28 לינק ישיר 

אגב, לגבי הודעתך מיום שישי על החבר בעל הסלקום -

קודם כל, אני מניח שהוא לא התקשר לסלקום כדי להתלונן על "השינוי החיובי באיכות הקליטה" ולדעת איך זה קרה להם... לכן סביר להניח אחת משתיים: או שהוא התקשר כדי להתלונן על בעיות בקליטה, או שהוא רצה לדעת האם האנטנה שלהם או של אורנג'. בכל אופן - פלאי פלאים - לאחר שנאמר לו שהאנטנה של סלקום והיא תשפר את הקליטה שלו, פתאום הקליטה באמת השתפרה... זה רק מחזק את התיאוריה שלי על האפקט הפסיכולוגי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 08:26 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/7/2004 08:21 לינק ישיר 

הגזמת, מרנן... מה צורי אשם שאתה נוהג להשכים באשמורת הבוקר?!

הבוקר שלו יתחיל כשאתה תאכל צהרים....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > אורנג': קליטה - אין, זילזול - יש...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext