בית פורומים אחרדים-אלעד

צוריאל קריספל פורש !!!???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/7/2004 08:31 לינק ישיר 
צוריאל קריספל פורש !!!???

* יום חמישי בבוקר התעוררתי לקול צלצול טורדני של הסלולארי שלי, ואז מודיעים לי יש ראיון סנציוני בעיתון "בקהילה". הצטמררתי.

* יום שישי בבוקר אחרי ליל שישי טרוף שינה, שוב אני מתעורר לקול צלצולי הטלפון הפעם, והנה הודעת ארגעה : יש הכחשה!!!.

ראיון הפרישה שנמרח על פני ארבעה עמודים (אגב, בתשלום מלא. מעניין לבדוק את מקור המימון.) בעיתון "בקהילה", הצליח להפתיע אפי' אותי, כלומר הבלתי צפוי הצליח להפתיע. ובמשך כל היום ניסיתי לדלות פרטים נוספים על מה הכוונה ולמי הכתבה מיועדת, ולשוא ממש נישט, שום כלום. כל הרעיונות שהועלו לא היו הגיוניים כלל. והכי חשוב זה הרס את כל תקוותי לראות את מר קריספל עושה את השגיאה הנוספת במהלך הקדנציה, רק שהפעם זו אמורה להיות " ה ש ג י א ה" . האמת התאכזבתי.

רק לשמחתי לא להרבה זמן, במקומון של אלעד דאג מר קריספל להרגיע אותי ולתת הסברים כאלה ואחרים, ממש לא משנה מה, העיקר שהוא מתכווין אכן להתמודד, ואפי', ואל תצחקו , בתמיכת רבנים !!!

כך שסוף השבוע שלי ניצל.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2004 11:45 לינק ישיר 

אה

וד"ש ממרנן....

http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1004730

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2004 11:41 לינק ישיר 

למה ?

הרי כל הפורום הזה גם ככה הזוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2004 11:32 לינק ישיר 

קוצ ב...

תברר היטיב לפני שאתה מחליט החלטות כלשהם

מומלץ במיוחד לקוצים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2004 10:53 לינק ישיר 

אני ?

סתם קוץ בתחת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2004 10:46 לינק ישיר 

אוההה, קוצקער,

אפשר ולמען ה'גילוי הנאות',

תאמר לנו, מי אתה?.?.?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2004 09:07 לינק ישיר 

גיוואלד

אתה לא חושב שמן הראוי היה לכתוב כי הנך מסוכסך באופן אישי עם קריספל, והנך אמור להתמנות לדוברו של צביקה כהן במועצה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2004 21:21 לינק ישיר 

גיוועלד

אבל מה יעשו בכולל משם "נקרע" הקריספל ???

הם לא יעמדו בזה

הוי אגוואעהלד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 21:24 לינק ישיר 

בן תיירה, דעתי בנדון לא השתנת לרגע, אותי קריספל לא יצליח לבלבל.

הדברים כבר נכתבו בעבר:

גיוואלעד 15:12 2/7/2004 - נשלח ב
--------------------------------------------------------------------------------
"אלעד שלנו" סקופ ???

ואני חשבתי שכל הזמן קריספל חשב והתנהג כמי שהעיר אלעד שלו ורק שלו באופן פרטי לחלוטין.

לעצם ההתמודדות אף אחד שמכיר את קריספל לא טעה וחשב אפי' לא לרגע שקריספל לא יתמודד עד הסוף.

כל מי שמכיר את היסטוריית עבודתו בעיר ראה לאורך כל הפעילות שהיא בנויה על שלושה מהלכים חיוניים לגביו
והם : "אכל" - "לקה" - "ושילם"
כך שאין שום סיבה שהפעם זה יהיה שונה.
מה גם שהפעם נוסף לו סיבה נוספת לבכות ולקטר לאחר מעשה "שמשפילים אותו לפני חתנו המיועד ובני משפחתו"

כל מילה נוספת מיותרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 20:14 לינק ישיר 

רגע, אז אני מבולבל...

רץ או לא????????????????????????????????????????

בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 18:55 לינק ישיר 

* דרמה של ממש התחוללה השבוע מאחורי הקלעים של מערכת "בקהילה".

* התערבות אישית של ידידים אישיים של קריספל מנעה ברגע האחרון התקפה חסרת תקדים על קריספל.

לאחר ההכחשה שמסר מר קריספל הנכבד לראיון שהוא עצמו נתן לפני שבועיים, במערכת העיתון "בקהילה" לא התייחסו לכך בהומור אלעדי מקובל, והכינו סדרת כתבות חסרות תקדים בחומרותם נגד האיש שלדעתם תעתע בהם בריש גלי שכן המראיין שערך את הכתבה מחזיק בהוכחות חד משמעיות לאימות הראיון שניתן לו.

רק התערבות של הרגע האחרון של בכירים הקשורים לעיתון וידידים ותיקים של קריספל מנעה את ההתקפה.

אין ספק ששוב פעם הצליח מר קריספל לתעתע בידידיו משכבר הימים.

לזה קוראים " ה צ ל ח ה עם ק ב ל ו ת "

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2004 22:18 לינק ישיר 

יעקה'לה חמודי

למה אתה רואה רק רע?

מה קרה? היית ילד מוכה?

אתה לא מקובל בחברה? שונא את עצמך?

מה יש מותק, תוציא את כל התיסכולים שלך ותפרוק, אבל אצל הפסיכולוג ולא אצלינו.

האשכול הזה הוא לאנשים שיודעים מה הם אומרים ומנסים לשכנע אחרי ולא של משותקים נפשית

אתה מתבקש לקרוא את מה שכתבת , להדפיס ולקחת אותם איתך לפסיכולוג אולי לו יש תרופה לעניין

תבשר לנו מה קרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2004 10:04 לינק ישיר 

הבא ושמעו את אשר יקרכם באחרית הימים אם צביקה כהן יבחר לרשות העיר:

למחרת יום הבחירות הרב גרוסמן יבוא לצביקה ויאמר לו הב, הב והב ....
בהתחלה צביקה יתן. אך כשהוא יראה שרק גרוסמן מקבל הוא ינסה בדרכי נועם לתת פחות לגרוסמן
וקצת יותר לאחרים אבל אז יקום הרב גרוסמן ויאמר לצביקה "ראה מה קרה לקודמך בתפקיד כאשר הוא לא שמע בקולי הוא נזרק לכלבים ... סופך יהיה כסופו אם לא תציית לי". צביקל'ה יחזור לביתו וישתף את אשתו בהתלבטות אך אשתו תאמר "נמאס לי להתגלגל ממקום למקום ולהעביר את הילדים מבית ספר אחד לשני .. והכן הרב גרוסמן צודק אתה כאן בזכותו שלם את החוב ..." ואז הרב גרוסמן ימשיך עם ההב הב ביתר קצב .. וצביקה כהן ימשיך לתת ולתת רק לו.

בינתיים כדי לממן את דרישותיו של הרב גרוסמן יעלו את הארנונה, ולא יספקו אף שרות לתושבים. האוכלוסיה האיכותית תברח מאלעד מחירי הדירות יצנחו (יגעו לרמה של מחרי דירות בדימונה
דירת 3 חדרים 20 אלף דולר) ואז את החסר תמלא אוכלוסיה בעייתית שתקנה את הדירות בזול. מחלקת הרווחה תיקרוס.

הרב גרויסמן יקים משמרת צניעות, שיטפל במי שלא יציית לו. חנות שלו תשלם בזמן דמי השגחה תשרף.
כלה שלא תסכים להתחתן אם בנו. משפחתה תטופל בחומרה ....

ובקיצור דיקטטורה של אדם אחד המטיל את אימתו על תושבי אלעד.

לקראת הבחירות הבאות (לא הקרובות) הרב גרויסמן יציב מועמד אחר לא את צביקה, ואת צביקה יזרוק לכלבים. כדי שלרב תהיה שליטה מלאה והסיפור יחזור שוב אך כל פעם אם גזרות חדשות.

תשאלו אתה נביא? איך אתה יודע מה יקרה?

תשובתי היא: בסרט הזה כבר הייתי. נולדתי וגדלתי באירן בתקופת המהפכה של חומני. הרב גרויסמן לא המציא את השיטה הוא פשוט מחקה אחרים גם סדאם ואחרים פעלו באותה השיטה. השיטה היא שיטה ידוע ונקראת שיטת הבצל או שיטת הנקניק. כל פעם מקלפים את הקליפה הרחוקה ביותר ומקריבים אותו עבור השכבות הפנמיות עד שלא נשאר את מי להקריב. כלומר השיטה היא פשוטה כל פעם מתפטרים מקובצה שהכי רחוקה ומתנגדת לרב גרוסמן, קודם החסידים, אחר כך ד"ל אחר כך חוזרים בתושבה וש"ס אחר כך ליטאים שמתנגדים לדרך ובסוף מבני משפחתו של הרב.

אל תדמו בנפשכם שאם אתם מקורבים או קרובים לרב גרוסמן ולא יעונה לכם כל רע. היסטוריה מוכיחה כי בסוף דיקטטורים אלו חושדים גם בבני משפחתם וממררים את חייהם.

אחי היקרים, אני ברחתי מאירן לארה"ב ברגל מאות ק"מ ללא נעלים (וללא ציפורנים ברגלים, כן אחד משיטות הענשה שם זה הוצאת ציפורניים מהרגליים ) אל תיצרו מצב שבו אתם וילדכם תצטרכו לברוח יחפים לאירן.

ישנה רק דרך אחת טובה והיא: "מה ששנואי עליך אל תעשה לחבריך " , כדברי הילל או כפי שרבי עקיבה אמר " ואהבת לרעך כמוך". בעניינים כלכלים "על פי רוב להטות".

אינני מכיר את צביקה כהן, אך אם אדם מוכשר הוא והגון אדרבה שיגור באלעד שנים אחדות יוכיח עשייה ואם הוא יהיה ראוי הוא יבחר בצורה דמוקרטית לראשות העיר.

אחי ורעי עצרו את המהפכה החומנית הצביעו לוק ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2004 01:36 לינק ישיר 

כנראה שמה"כולל" כל כך לחצו אותו לעזוב שהוא פשוט לא עמד בזה

אבל כדרכו... אוכל לוקה ומשלם

שום דבר לא מפתיע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2004 08:38 לינק ישיר 

הסלולרי שלך עובד כאן בעיר?

תגיד תודה...

אלא אם כן, כפי שמשתמע מדבריך, ביום שישי נדם הסלולר שלך ואולצת להשתמש במכשיר קווי, נעבך...

לגופו של עניין,

תכף לאחר שבקוראים אלעד התפרסמה ה"סנסציה" בדבר התמודודותו העצמאית של קריספל, דיווחתי כאן בפורום, כי מדובר ב"ברווז" נוסף ממטבחו ה"קודח" (תרתי משמע...) של השף קריספל וכי כל מטרתו הנה להפחית את מימון הבחירות, האמור להנתן לסיעת ש"ס בראשותו של צבי כהן.

שכן, ברגע שקריספל היה מזהה עצמו כנציג תנועת ש"ס, היה תקציב מימון הבחירות, של סיעתו של כהן, שנוא נפשו, (ה"דייג מטבריה" כפי שאוהבים מקורבי צוריק לכנותו...), גדל ברבע.

בנסיון לטרפד זאת, הציג את עצמו קריספל כמועמד "כביכול".
במצב זה, התקציב, "פייר ראש", ינתן לסיעתו, סיעת היחיד... ("האיש הבודד" כבר אמרנו??? )

כמובן שברגע האחרון (או ה"לפני אחרון"), יודיע צוריק מיודענו על פרישתו, מ"טעמיו"...

שווה לחכות, שכן, לא יהא זה הימור גדול, אם נשער, שאת ה"פינלה" הפוליטי שלו בעירנו, הוא יערוך עפ"י מיטב מסורת הקירקס החביבה עליו...

בכל מקרה,

סופ"ש נעים

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 09/07/2004 9:06:47

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > צוריאל קריספל פורש !!!???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext