בית פורומים אחרדים-אלעד

בוחרים אחד משלנו שמואל עמרוסי ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/7/2004 10:01 לינק ישיר 
בוחרים אחד משלנו שמואל עמרוסי ?

עמרוסי כבר יורה את יריית הפתיחה השניה ללא תגובה?
נראה כי הסלוגן שלו "בוחרים אחד משלנו שמואל עמרוסי"
בוחרים אחד משלנו ?

מי אלה שבוחרים אחד משלהם ?
האם הד"ל?
האם הספרדים?
האם כלל תושבי העיר, בניגוד למועמדים שאינם גרים בעיר באמת?
האם הסיסמא ממעטת או מרבה?
לפעמים סיסמא כזאת יכולה לפעול הפוך.
מה דעתכם ?

לא נפסיק לשיר ולרקוד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 23:32 לינק ישיר 

על הסכין

אתה מזכיר לי את זהבי עצבני מהרדיו.
עבודת אלילים , משתחוים לדגל (ממש עלילת דם אתה עושה עם הסכין שלך)
כל מילה כזאת על עמרוסי זה עוד 100 קולות בשבילו.
אגב ראיתי שכתבת דברים דומים על הרבסט? אני מתאפק מלומר לך מה אני חושב עליך.

אנא תוסיף עוד כמה כאלה (ראיתם איך השתקתי אותו!!!)

אם תשתוק או תמשיך אני ממשיך לרקוד

לא נפסיק לשיר ולרקוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 23:04 לינק ישיר 

ואהבת לרעך כמוך כפה סרוגה או שחורה אפורה או לבנה להזכירכם כולנו יהודים כשרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 19:32 לינק ישיר 

אסור בשום פנים ואופן להצביע לרשעים הללו שיש על ראשם כיפה מסננת
האנשים הללו עובדי עבודה זרה בכך שהם משתחווים לדגל של המדינה שמגרשת את יושבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 17:31 לינק ישיר 

ברסלב המרקד היקר!
אין ספק שרוב הציבור באלעד אוהב את עמרוסי. ובמידה והברירה תהיה בין עמרוסי לצביקה לבבות תושבי אלעד יגידו עמרוסי. כי הלב נמשך לאמת, ליושר ולעשיה אבל ....

התושבים באלעד עברו שטיפת מח יסודית שניתקה את הקשר בין היד השמה את הפתק בקלפי לבין הלב והראש.שטיפת מח הדומה לזו שנעשתה בשטחים נגד היהודים.
התושבים לא יצביעו עבור מישהו שאינו עם זקן וכיפה שחורה (אפילו אם משה רבנו עליו השלום היה מופיע ומגיש את מועמדותו הוא לא היה נבחר - כי אין לו כיפה שחורה).

לעומת זאת ישנה ברירה אחרת, מישהו שמצד אחד חרדי (עם כיפה שחורה) ומצד שני אדם פתוח וחושב אוהב ישראל והתורה בעל יכולת עשיה. אז מדוע לא לצעוד למען המהפכה? מדוע לא להצביע לוק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 15:09 לינק ישיר 

לאדון יעקב 12

שמור פיך מלומר משהו על עמרוסי מחמד נפשי.

אל תיסחף שכולם שונאים את קריפסל וחושבים שהוא נכשל. הרבה למשל טוענים שלמרות הקשיים של ניהול עיר חדשה ובודאי עיר כמו אלעד הוא הצליח, והם פוחדים מאוד ממה שהעתיד צופן להם.
למשל:
ראית פעם זבל ברחובות?
ראית פעם עובד מועצה שלא קיבל משכורתו בזמן?
ראית פעם גן יפה באמצע העיר שהדשא שלו התייבש?
ראית בניין בעיר שסביבו הפרחים נובלים?
ראית עיר שחילקה 70 בתי כנסת כמעט בחינם בתוך 4 שנים?
התשובה שלך היא לא ?

אז מה מציע חבר שלך לוק ? לכל אלה היה שותף עמרוסי!!!
עכשיו תן לי להסביר לך דבר מה.
העיר מחולקת לשלשה חלקים על פי גישתי.
חלק אחד שמאוד מאוד שונא את קריספל, החלק הזה לא יצביע לעמרוסי בכל מקרה (20% מהעיר).
חלק שני שאוהב אותו מאוד והוא לא יצביע לצביקה כהן בכל מקרה, ויצביע לצוריאל אם הוא ירוץ (25% מהעיר) או לעמרוסי אם צוריאל לא ירוץ.
חלק שלישי שלא שונא ולא אוהב אבל יעבוד לפי הדילים שיהיו (חסידים, וחצי מאנשי ש"ס).

מה הולך להיות?
מועמדים: צוריאל , צביקה , עמרוסי, לוק.
צוריאל – 25-30 % .
צביקה - 35-42%
עמרוסי 25-30
לוק 5-8%.

ואז יש סיכוי לסיבוב שני שבו עמרוסי או צוריאל מול צביקה, או צביקה כהן מנצח.

אם צוריאל פורש כל אוהבי צוריאל ושונאי צביקה (לא שונאים אותו אלא לא אוהבים אותו, אבל שונאים את הסיבה והמסובב שהביא אותו לכאן) ילכו לעמרוסי שמואל (ולא לחבר שלך מר לוק). ואז יש מאבק אמיתי שבו ייתכן שעמרוסי ייקח את הבחירות בסיבוב ראשון.

מה הסיכויים שעמרוסי מחמד עיני יקח ? 50% מפני שצוריאל לא היה רוצה לרוץ ולקבל מקום 3 , ולכן צפה מאבק איתנים בין עמרוסי לצביקה והלב של רוב העיר אומר עמרוסי, אבל יש את הרבנים שאומרים צביקה.

ואני שאוהב לרקוד אומר לך אדון יעקב הלב הולך לנצח !!!!!!

לא נפסיק לשיר ולרקוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 12:52 לינק ישיר 

אני לא מבין מה פתאם כולם מתלהבים מעמרוסי? מדוע פתאום הוא צומח בסקרים?

הרי הוא היה שותף מלא לממשלת קריספל - שכשלה?

צריך מישהו חדש. הצביעו לוק!.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2004 00:45 לינק ישיר 

הנועם של עמרוסי ?

אם אני לא טועה הסיסמא שלו בבחירות הפנימיות היתה
"עשייה בדרכי נועם", והמילה הראשונה זה מה שהוא רצה להדגיש "עשייה" אך בדרכי נועם.
לכן אני מרים את העשייה של עמרוסי על ראש שמחתנו.

נשיר ונרקוד ולא נפסיק לרקוד ותמיד תמיד

"נעשה" ונבחר אחד משלנו שמואל עמרוסי

לא נפסיק לשיר ולרקוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 20:19 לינק ישיר 

אין לכם מה להגיד על היושר והענועם של עמרוסי. הלוואי וכל הפוליטיקאים באלעד והמתיימרים להיות, יהיהו ולו רק חצי ממנו והיה לנו שקט ושלווה. מה שאני לא יכול לאמר על מספר שתיים שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2004 10:37 לינק ישיר 

קואלצחה חדשה מתגבשת באלעד!

בסוף שבוע שעבר פנה הרב קריספל ללוק עם ההצעה להקים קואלציה שתכלול את לוק, קריספל ועמרוסי. כאשר על ראשות העיר תהיה רוטציה. במחצית הקדנציה הראשונה קריספל יהיה ראש עיר ועמרוסי יהיה סגן ולוק ממ"מ. במחצחת השניה עמרוסי יהיה ראש עיר לוק סגן וקריספל יפרוש מהחיים הפולטים באלעד. כמובן שללוק ינתנו סמכויות נרחבות במהלך 4 השנים.

כמו כן קריספל אמר שהוא מתכוון לפנות לתימנים ולהציע להם שתמורת הצטרפות לקואלציה הרב גמליאל יחליף את הרב מלכה מיכוון שרוב הציבור הספרדי באלעד הינו תימני.

קריספל ציין שקואלציה כזאת (ללא התימנית) תביא כ- 5000 מצבעים. ותבטיח ניצחון מוחץ. ותאפשר שינויים מרחיקי לכת באלעד. ושלום אמיתי בין רוב אוכלוסיית אלעד.

לשינוי הצביעו לוק ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2004 23:59 לינק ישיר 

מה הוא מבטיח ?

השאלה האמיתית לגבי שני המועמדים שהזכרת היא מה הם מבטיחים ?
כל מי שמעוניין להיות בראש המערכת ומנגח כל דבר שקיים במערכת מראה שאינו יודע מה הוא שח. הרי מחר אם הוא ינהל את המערכת הוא יצטרך לפנות למשרד הפנים, לטפל בארנונה או באנשים הרעבים וכו'. אז איך אפשר לנגח הכל. מה הוא יעשה מחר ?
צביקה כהן מבטיח שלום ? למי ? לרב גרוסמן ולרב מלכה ? לדתי הלאומי ? לתימנים ? למי בדיוק. הרי כבר נשמע דברו "מי צריך דתי לאומי בעיר". הרי כבר ברשימה שלו לא יהיה שלום אחרי שהוא ישים למשל את התימנים במקום 3-4 . הרי כבר ברשימה שלו יהיה ריב בין הרב מלכה לרב בן דוד. הרי הרב גרוסמן יזכיר לו כל יום מי הביא אותו, וברוך ה' יש קבוצות חזקות עם תיאבון בריא שיאכלו את הצלחת לבד ואז לא ישאר כסף אפילו לדברים שיש היום.
אז מה הבשורה בפיו של עמרוסי ? הוא יודע לעבוד עם אנשים וזה הוכח ב-4 שנים האחרונות. בעבודה טובה עם אנשים אפשר לייעל את המערכת. לכולם ברור שהדתי לאומי נמצא אחרון ברשימה של הקבוצות המומלצות ע"י החרדים. ובכל אופן העבודה התנהלה דרכו של עמרוסי. למה ? זה כבר עניין אישי. אמינות יציבות ולויאליות. כל מי שחושב מה אני יכול לקבל ולא מבין שגם לשני מגיע, יגיע מהר לריב. מי שחושב לי מגיע וגם לשני אבל אני לא רוצה להית פריאר של אף אחד ידע לסכם סיכומים מועילים לשני הצדדים.
הציבור הדתי לאומי נהנה בשנים האחרונות משקט תעשייתי מה שגרם לו לשמר את כוחו מצד ההגירה של ציבור לאלעד. זה מתוך הטקטיקה של עמרוסי.
על כן בדאגה לכל תושבי העיר צריך אדם פרקטי, הגון , אדם משלנו (המאמין בעיר ולכן גר בה) שימשיך בגדול את מה שעשה בקטן עבור קהילתו.
סיכום: הבטחות מפוצצות שיתפוצצו לנו בעיניים אין. אבל עתיד מבטיח יש רק עם עמרוסי.
אז למה לא לשיר ולרקוד ?

לא נפסיק לשיר ולרקוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2004 21:19 לינק ישיר 

כן ניגוח, לא ניגוח - זה ענין של סגנון.השאלה היא האם יש לעמרוסי בשורה חדשה. משהו שצביקה כהן, למשל, לא יביא לנו.

צביקה כהן מביא בשורה. הוא ידאג לכולם במידה שוה, הוא ידאג לשלום שלוה ואחוה ורעות, אף חוג ואף אדם לא יופלה בשל תככים פוליטיים.
(זה לא יקרה, אבל לפחות הוא מבטיח.)

לוק מביא בשורה אחרת. הוא יסלק את השחיתות, יפסיק את התלות במשרדי ממשלה, יהפוך מנתמך לתומך, יפתח מוסדות תרבות, יתמוך בישיבות, יטפח את מוסדות החינוך ויתגבר את האבטחה בעיר, הוא יחלק כסף לאברכים ולסטודנטים, יגבה פחות ארנונה מאנשים שעובדים, וכולי.
(זו אוטופיה רחוקה עוד יותר, ואפילו הוא עצמו לא עונה על השאלה העתיקה "כסף מנלן", ומן הסתם ברור גם לו שהתוכניות שלו לא מעשיות, אבל הוא לפחות מצביע על בעיות ספציפיות ועל רצון לפתור אותן.)

מה שמואל עמרוסי מבטיח לנו?
"לשיר ולרקוד" ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2004 11:56 לינק ישיר 

מה לעשות? עמרוסי הוא זן אחר של פוליטיקאי.

ב-12 או יותר כתבות של לוק יש בערך 1000 ביקורות על כל דבר שזז, זה מראה חוסר הבנה בתהליכים ציבוריים. כולם יודעים שמה שרואים משם לא רואים מכאן.
שמעת על איזה פתרון שהוא מציע, עמרוסי כבר רומז על פתרונות בתחום הכלכלי ובנושאים שכולנו רבים עליהם. הערכתי שלא תמצא בפרסומים שלו שום דבר ניגוח.

ואני יכול לרקוד ולשיר ולאמר "רק שמואל עמרוסי יאחד את העיר". וזה יכול לקנות אבל לא את כולם רק את מי שבאמת רוצה איחוד, ולא את מי שמתפרנס מהמריבות.

אני בוחר עמרוסי

לא נפסיק לשיר ולרקוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2004 10:26 לינק ישיר 

עזוב אותך מעמרוסי אנחנו עם האחד והיחיד לוק מתאים גם לחרדים גם לחילונים גם לספרדים גם לאשכנזים גם לרומנים גם לתיאלנדים גם לשבח"ים ראש מועצה של כככככככככככווווווווווווולללללללללללללללללםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > בוחרים אחד משלנו שמואל עמרוסי ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext