בית פורומים מישקיי ניוז

חשופים בצריח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/7/2004 21:29 לינק ישיר 
חשופים בצריח

אני הולך לכתוב פה מס' מילים לא כולכם חייבים להאמין לי , זכותכם , אני הולך לספר פה במס' מילים עובדה קצרה , לידיעתכם , שלא תגידו לא ידענו לא אמרנו ושלא תתבישו בעצמכם.

ובכן חברה אתם חשופים , יכולים לפנות אליכם בבקשה לקבלת צדקה לפה ועזרה לארנון שם , אתם נימצאים פה בפורומים כאבני דרך כאבני שפה כמעבר חצייה פשוט , אתם מסומנים.

יודעים וזה פשוט כל ניק מי ומה הוא בדיוק כמו ספר טלפון
ברור חד וחלק , כל המשחק האנונימי לפחות בפורומים הדומיננטים שרובכם גולשים בהם , זה בולשיט זה פאסה זה חלף עבר מן העולם , מכל מיני סיבות המושרשות היטב בעיקר בעולם שכולכם טעונים להשתיכותכם אליו .

יש הסכם לא כתוב אבל ברור מאוד שבבסיסו יש גם טובות הנאה
, והוא לחשוף מירב פרטים לגורמים מסוימים המעונינים , זה הגיוני , ואולי , זה הגיוני כשזה נעשה באקראי, פה בפורומים החרדיים , זה נורמה זה מסודר זה מוכתב , והצדדים עומדים בו , אקיצור , אתם פריארים וטיפשים. סליחה , היי עוד דבר אחד ירמי אל תמחוק , אתה אל תמחוק , לפחות.

תודה היה נעים מאוד .

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 07:55 לינק ישיר 

אולי תפרט, או תן דוגמא ?!

למשל בוא נניח שאתה נותן לי את מספר הטלפון שלי - ככה לצורך ההשוואה והדוגמה על פי דבריך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 11:12 לינק ישיר 

דוגמא?
מעשים שבכל יום ! אתה באמת טיפש? אתה באמת טיפש לחשוב שאתה מטייל פה באתר בחינם ונהנה מבזבוזו של זמן לבילוי
והאחראים פה סוגרים עיניים מסובבים את הגב למידע שמגיע אליהם על גלישתך וזהותך? , מדהים איך הקידמה מסנורת אותכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 12:07 לינק ישיר 

אספקלריה, ביקשת כל כך יפה לא למחוק כיבדתי את בקשתך, אבל אם תוכל להסביר יותר מה כוונתך, רצונך לומר שאתה יודע מי אני? הנך מוזמן לעשות את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 12:09 לינק ישיר 

אני חושב שאסקפלרי דיבר על ההנהלה לא על הגולשים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 16:10 לינק ישיר 

האספקלרי_ה

שלום וברכה

א)מה אתה רוצה לחדש?האם אתה לא יודע שלכל אתר שאתה נכנס זה נרשם אצל ספק האינטרנט שלך ואם אתה מסתבך בפלילים המשטרה יכולה לפנות אל הספק שלך (ברק-קווי זהב-בזק)ולדעת "בדיוק "איפה גלשת?

ב)מה כואב לך ?ממי אתה מפחד?מה עשית?

ג)לידיעתך !!! יש לך טלפון סלולרי ? במקרה שכן אתה "חשוף"בדיוק אותו הדבר (אני מתכוון שיודעים את כל פרטיך האישיים ובניגוד לאינטרנט שאצלם נרשמת כל שיחה
צ'ט וכל גלישה ובפלפון נרשם כל שיחה בלבד -אבל הם יודעים עליך הכל

אז מה קרה ? אתה לא יכול לחיות אם זה?

ואני חוזר על שאלתי .מה חידשת?

אל תגיד לי שלא ידעת את מה שכתבתי

אל תהיה כ"כ תמים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > מישקיי ניוז > חשופים בצריח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext