בית פורומים מישקיי ניוז

הרב פירר חשוד בפלילים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/7/2004 12:10 לינק ישיר 
הרב פירר חשוד בפלילים

לפי חדשות קול ישראל בנושא פרשת הפרופסור מת"הש שנעצר בחשד לקבלת שוחד , חבל על דאבדין טוב שם טוב משמן טוב

http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1021631

תוקן על ידי - פאסט_נישט - 14/07/2004 12:11:51

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 12:27 לינק ישיר 

מסקנתך חפוזה במעט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 12:29 לינק ישיר 

ישבת פעם מול חוקרי משטרה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 12:34 לינק ישיר 

מה הקשר?,

כאחד שמכיר את הנפשות הפועלות, אני חושב שאתה מסיק מהר מדי מסקנות ולו כשהנך מסתמך על ידיעה עיתונאית עם הדלפה מכוונת מתוככי חדרי חקירות, וגם מטופטף במזיד על ידי מאן דהו עם כוונות מסוימות מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 12:39 לינק ישיר 

תקרא את הודעתך ירמי , אני , אבל בכנות , לא הבנתי מה אתה רוצה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 12:44 לינק ישיר 

כאחד שמכיר את הנפשות הפועלות, אני חושב שאתה מסיק מהר מדי מסקנות (לגבי האשמת הרב פירר כשותף לקנוניה של שוחד) ולו כשהנך מסתמך (בכותרת הרב פירר חשוד בפלילים) על ידיעה עיתונאית עם הדלפה מכוונת מתוככי חדרי חקירות,(להגביר את הלחץ על הנחקר הראשי) (ו/או על הקשורים בעקיפין לחקירה) וגם מטופטף במזיד על ידי מאן דהו (שזהותו אינה ידועה לי) עם כוונות מסוימות מאוד (להזיק להרב פירר).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 12:53 לינק ישיר 

גם אני שמעתי קול ישראל הבוקר עם הדיווח על החשד לשוחד עם ידיים חרדיות.

מכאן ועד לקבוע שמדובר בר' מיילך פירר?
האם אתם באמת סבורים שמומחה בעל שם עולמי צריך להגיע לשוחד בכדי לעזור למטופליו?

לי לא נשמע טוב הקטע הזה, אני לא קונה את זה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/7/2004 13:25 לינק ישיר 

זה מה זכתב דוד 10 בבחדרי
ואין צורך להוסיף.

"כבר הרבה זמן לא קראתי כותרת כזו מצחיקה...

פירר נחשד בקשר עם רופא!

אוח, אוח"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 13:52 לינק ישיר 

מאת: רוני זינגר

פורסם בתאריך: 14/07/2004 שעה: 12:32

מנהל מערך ניתוחי הלב לשעבר בבית החולים שיבא ומנתח הלב הבכיר, פרופסור ארם סמולנסקי, נעצר בחשד לעבירות של קבלת שוחד, קבלת דבר במרמה והפרת אמונים. סמולנסקי הובא הבוקר (רביעי) להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב ונשלח למעצר בית של שבעה ימים.
לפי החשד, במהלך שנות עבודתו בבית החולים נהג הרופא לדרוש תשלום - שנע בין 3,000 ל-5,000 דולר - כהתנייה לביצוע כל ניתוח לב על ידו. לטענת חוקרי מפלג ההונאה של משטרת מחוז תל אביב, נהג הרופא לקבל את התשלום במזומן במישרין לידיו או באמצעות אחרים ובהם גם אנשים מצוות העובדים בבית החולים. במשטרה חושדים כי בדרך זו צבר סכומי עתק.

בנוסף חושדים במשטרה כי סמולנסקי אף נהג במקרים מסוימים לחייב מועמדים לניתוח "לתרום" אלפי שקלים לקרן המחקרים של בית החולים וזאת כתנאי לביצוע הניתוח. החוקרים מוסיפים כי תביעת הכסף התנהלה תוך שימוש לכאורה בתיווכה של עמותה רבנית שבראש עומד הרב אברהם אלימלך פירר. פרקליטו של סמולנסקי, פרופסור דוד ליבאי, אמר כי הטענות מגוחכות - גם לגבי הטענה של מעורבותו של פירר בפרשה.

http://www.aonline.co.il/site/news/showReport.jhtml;$sessionid$RFVNIH40EYDY5LAVAESSGWVMCUASII5G?ElementId=skira20040714_13&origin=none

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2004 18:48 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > מישקיי ניוז > הרב פירר חשוד בפלילים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext