|
|
| נשלח ב-25/7/2004 18:02 |
|
| |
מרנן ורבנן....
הלהיטות להביא סקופ מביאות אותך להוריד את רמת האמינות שהשתבחת בהם עש כה.
בשיחה עם הרב דב רוזין לפני מספר דקות נאמר לי.
א. הרב רוזין שמע על המודעות רק בשבת וכעס מאוד שכתבו שם את הכיוני שהדביקו לו. הוא אמר בתגובה בכעס כי לא יתן לכמה אנשים לקלקל את האוירה בעיר.
ב. הרב רוזין לא שמע בכלל שרוצים לפגוש אותו ולכן גם לא דיבר עם אף אחד בקשר לנושא זה.
ג. הרב רוזין לא מתכנן להיות רב השכונה, ובוודאי לא להיות רב השכונה מטעם. וכל תוכנית של מלקקי... של המרא דאתרא על מנת לגרום לשליטה בעיר לא יועילו.
והסקופ להיום. במשך השלושה שבועות האחרונים המרא דאתרא לא מדבר עם הרב רוזין בנושאי העיר מאחר והוא בטוח שהרב רוזין מעביר את הדברים שמספר לו לידי המודרניים, "הרבסט" או (רייסנר ושות').
ולסיכום הניסיון של הרב רוזין במשך השנים האחרונות כרב של מודרניים בקהילת שיכון ה' בבני ברק (למכירים) הופך אותו לרב אחר שיודע בדיוק עם מי הוא מתעסק.
ובלי קשר את כפו על הרב גרוסמן את הרב רוזין כרב של דרך החיים.(זו היתה הברירת מחדל מטעם הרב גרוס).
|
|
| נשלח ב-25/7/2004 19:54 |
|
| |
אני עומד איתן, על מהימנותם של דברי ומקורותי גם יחד.
לידיעתך,
א. מסתבר, כי אין זו הפעם הראשונה בה מפורסמות מודעות המכנות את הרב רוזין כ"רב השכונה".
בפעם הקודמת, היה זה במסיבת חג השבועות שנערכה בביהכ"נ "דרך החיים", אך הואיל והמדובר היה במודעה פנים קהילתית, לא התוודענו לעניין עד עתה.
ב. ידוע לנו, ממקור ראשון, כי הרב רוזין היה מעורב אישית בניסוח וסיגנון המודעות ש'הכתירוהו' כ"רב השכונה".
ג. הרב רוזין התקשר אישית לאחד מאנשי "הסניף" על מנת לקבוע פגישה בנושא.
ד. מסתבר כי אדרבה, עברו של הרב כ'רב מודרני', מזיק ולא מועיל לעניין, שכן הוא מאלצו "להוכיח את עצמו" בעיניהם של קנאי האיזור, אנשי קהילתו, ה'מחכים לו בפינה'...
ה. בכל מקרה אנו שמחים להווכח בירידתו האלגנטית של הרב רוזין מהעץ (עליה דיווחתי כאן, אמש).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2004 12:55 |
|
| |
כ"ק אדמו"ר שליט"א,
ידע או לא ידע?
השבוע, התראיין הרב רוז'ין לעיתון "קול העיר" והשיב לשאלת הכתב שכינהו "רב שכונת דרך החיים"...
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 08/08/2004 12:57:40
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2004 13:08 |
|
| |
נו באמת?! אתה מצפה שהוא יפנה לכתב ויסביר לו: "שמע כבוד הכתב אני לא רב השכונה אני רב הבית כנסת".
כנראה שלרב רוזין לא היתה מטרה להביא סקופ ע"י הכתב.
דרך אגב קוראי "קול העיר" יעניקו לך את התואר הנכסף, הקורא המושלם. יורד לפרטים ומהווה דוגמא ומופת לאמינות ודיוק בעיתונות.
נו כך את הדברים בפורפורציה ותן לרב לבטא את עצמו.
חוץ מזה מה דעתך על ערב "רב"
תוקן על ידי - הרבי_מאלעד - 08/08/2004 13:11:09
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2004 13:12 |
|
| |
מרנן,
העניין מאוד פשוט.
הרב רוז'ין לא ידע שהולכים להכתיר אותו לרב השכונה, אך לאחר שכבר הכתירו אותו, איך הוא יכול לסרב לציבור קדוש ?

|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2004 13:40 |
|
| |
רבי,
לא תיתן לעובדות לבלבל אותך, הא?
נו, כנראה שגם להפסיד בכבוד צריך לדעת... 
|
|