| נשלח ב-30/7/2004 17:13 |
|
| |
חשיפה !! הראיונות עם צביקה כהן מפוברקים
הכל התחיל ביום רביעי שהגיע עיתון "קול העיר", ראיון עם המועמד לראשות המועצה צביקה כהן, ראיון מלוקק, די בנוי מראש בלי להכנס לפינות שאף אחד לא רוצה להזכיר אותם בקיצור ראיון ידידותי.
לאחר מכן ביום חמישי הגיע עיתון "יום ליום" ושוב ראיון עם צביקה כהן, כמעט אותם שאלות, כמעט אותם תשובות, טוב אמרתי לעצמי, עיתון של ש"ס, מה כבר יכתבו??
ואז הגיע עיתון למשפחה, ושוב אותם שאלות אותם תשובות, מה קרה השבוע שכולם כל כך שואלים שאלות יפות? שאלתי את עצמי, טוב, אולי אחרי ט' באב נזהרים בכבוד האדם, אולי תתחיל להיות לנו עיתונות יפה, בלי לשון הרע ובלי רכילות, אם זה כך דיינו.
ואז קמתי בבוקר פתחתי את תיבת הדואר והוצאתי את "קוראים אלעד", ושוב, 8 עמודים עם צביקה כהן ושוב אותם שאלות ואותם תשובות (למען ההגינות יש לציין שהכתבה הייתה הכי עדכנית ועסקה גם בבעיות העיר וטובה מהשאר).
שתיתי את קפה הבוקר ואמרתי לעצמי זה לא יכול להיות, מה קרה השבוע שכולם כותבים על צביקה כהן, את הרשימות מגישים בשבוע הבא, מה קרה השבוע?
החלטתי בבוקר קייצי זה של יום שישי לצאת לסיבוב ולשאול חברים שפעילים, מה קרה?
פגשתי את ל. (חבר טוב שלא אחשוף את שמו), ראית? אמר לי ופניו קורנות, ראית את החשיפה שקיבלנו?
מה שונה יום מיומיים ? שאלתי.
שום דבר ענה לי, פשוט התחלנו את הקמפיין, כל הכתבות מוזמנות, הכל מכור מראש, ובגלל קשרים טובים בעיתונות החרדית קיבלנו את הראיונות במסווה של עיתונות "נטו".
נכון שזה יותר טוב ממודעת בחירות? הוא שאל בחיוך.
האמת הייתי קצת עצבני, מה אנחנו מטומטמים, צוחקים עלינו, מוכרים לנו לוקשים במסווה של עיתון?
כבשתי את כעסי ושאלתי בתמימות, וכמה זה עולה, דבר כזה?
לאחר היסוס קל, קיבלתי את התשובה הבאה:
קול העיר מקבלים עבור הקמפיין (שרק התחיל) 20,000 דולר, עיתון למשפחה מקבל כ- 2000 דולר ועם קוראים אלעד כבר נסתדר זה עוד לא סגור .
צביקה כהן !!!!!
אנחנו לא מטומטמים, אל תנסה לקנות אותנו במסווה של כתבות תמימות, יש לך בשורה לאלעד תגיד את זה בפירוש.
היינו תמימים וחשבנו שהגיעו זמנים חדשים לאלעד, אבל מסתבר שקיבלנו עוד פוליטקאי במסווה של חבר.
מי ערב לנו שמחר לא תחזור לטבריה או לכל עיר אחרת "שיקראו" לך ל"עזור" להם.
אני עוד לא יודע למי אני מצביע...
אני יודע בוודאות למי אני לא מצביע !!!!!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2004 18:31 |
|
| |
לשעבר,
אתה מגעיל אותנו !
אנחנו לא מסכימים שתכתוב פה תגובות בסגנון נאצי !
תתנצל או תסתלק !
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2004 18:21 |
|
| |
חיבים לשמוע לדעת תורה - חיבים להצביע לצביקה כהן
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2004 17:53 |
|
| |
עם כל הכאב,בואו נצביע ללוק או עמרוסי כהצבעת מחאה מול הדילים שנסגרים.יוסי!אני לא מבין למה דווקא להצביע לעמרוסי אם זה כמחאה??..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2004 17:28 |
|
| |
אני לא מבין מה גיבוי השטויות האלה????? יש כאן מישהו שלא מודה שקריספל היה כישלון?????????
אני כמקורב לצלחת יכול להבטיחכם נאמנה שכל מה שייעשה יהיה בהתיעצות מוחלטת עם מרנן ורבנן כולל המרא דאתרא שנבחר ע"י גדולי התורה להחליט מה שייעשה בעיר כולל בנושאים הפוליטיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2004 17:14 |
|
| |
ציקו
חבל על העצבים, פשוט אין לו מה להגיב אז הוא משמיץ וצועק
זוהי תגובה ידועה.
שימו לב שלתומכי צביקה כהן פשוט אין מה להגיד בשבח המועמד, אלא רק דבר אחד, הרב אמר.
מה הרב אומר על השפלת אדם שבנה את העיר הזאת, אפילו אי אפשר היה לקרוא לו לפגישה ולתת לו צאנס לפרוש בכבוד, הוא היה צריך לקרוא על ההדחה בעיתון.
האמת פשוטה מאוד הרב לא קיבל תקציבים מספיקים מקריספל, הרב חיפש מועמד אחר, היה ברור לו שמועמד אשכנזי לא יעבור, חיפש איך אפשר לעשות דיל עם מועמד ספרדי נוח, ועכשיו מחפשים איך לאחד רשימות כדי שהשליטה תהיה מוחלטת ולא יהיו פשלות בדרך.
תושב לשעבר טוב שאתה כבר לשעבר כי אנחנו לא צריכים אותך פה. הכל מתחיל ונגמר בכסף, אותנו את התושבים אי אפשר לקנות בכסף, חבל מאוד שהרב מתעסק בפוליטיקה מלוכלכת ולא נשאר רם מהעם כיאה לרב העיר, תראה רק את כמות האשכולות כאן באתר, חבל, חבל על כבודה של תורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2004 16:26 |
|
| |
לשעבר,
אתה מגעיל אותנו !
איזה אמת יש בתגובה שלך בקשר לאותו פעיל ?
זו תגובה בסגנון נאצי !
אנחנו לא מוכנים שתכתוב פה תגובות בסגנון נאצי !
תתנצל, תביע חרטה ותתחייב לא להגיב בסגנון נאצי יותר או תסתלק !
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2004 16:22 |
|
| |
chicko
על מנת שלא תזכיר את הנצים י"ש. אני מוכן להתנצל קבל עם ועדה על האמת שכתבתי פה. אני מתנצל - אנא ממך אל תזכיר את הנצים י"ש.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2004 16:15 |
|
| |
לשעבר,
אתה מגעיל אותנו !
אנחנו לא מסכימים שתכתוב פה תגובות שמתאימות לנאצים !
תתנצל או תסתלק !
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2004 16:04 |
|
| |
בדיחת השבוע - להצביע לעמרוסי! אין לו סיכוי לעבור את 15% או 2 מנדטים.
עדיף להישאר בבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2004 10:36 |
|
| |
זה כאתם כותבים תגובה על הכתבות לטוב או לרע בעד או נגד כבר עשה את העבודה. כל המטרה של כתבות אלו לעורר עניין. אם הייתם מתעלמים ולא כותבים תגובות לכתבות, היו האמונים על הפרסום של צביקה כהן מגרדים את הפדחת ושואלים מה לא עשינו טוב. אז לכל המתנגדים שמרו על קוד של שתיקה ואל תגיבו על כל כתבה. כי כשאתם מגיבים סימן שקראתם כל מילה ובטח דיברתם עם החברים. כך שעשיתם עבודה טובה דווקא לזה שאתם לא תומכים בו. קו למחשבה.!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2004 01:12 |
|
| |
כן, אולי הייתי תמים...
שיש מודעת פרסומת בצורת ראיון רושמים למעלה מדור פרסומי.
אבל כנראה שהאמת העיתונאית מתה ותמורת כמה שקלים אפשר לרשום הכל במסווה של ראיון תמים.
תסכים איתי שצביקה כהן בחר דווקא בדרך הזאת ולא בדרך של מודעת בחירות רגילה כי הוא בטוח שכמה אנשים יתבלבלו ועובדה שזה קרה.
ולכן בגלל שמדובר במודעת פרסומת נטו, אני לא מאמין לשום תשובה שנאמרה שם, ואני בטוח גם שלא נשאלו השאלות הנכונות שיכולות אולי קצת להביך את המתמודד.
קחו את כל הראיונות בפופרציה מתאימה, זאת רק פרסומת, ותצביעו למי שמצפונכם מורה לכם (או הרב למי שהרב הוא המצפון שלו).
וכן קראתי את כולם מפני שאני מקבל את כל העיתונים הנ"ל, חוץ מיום ליום שאותו קראתי תוך כדי עמידה בתור בשפע שוק והיה תור גדול והרבה זמן :)))
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2004 23:42 |
|
| |
כנראה שאני מצ'וטט פה עם ילדים קטנים.
אז בואו ילדים ואני אסביר לכם משהו קטן,
כל ה"ראיונות" הפוליטיים לפני בחירות כלשהן בכל העיתונים, הן תמיד מוזמנים ע"י המרואיין .(חוץ מראש הממשלה וביבי וכד' - אחריהם רודפים)
אתם גם מוזמנים לגשת לשוקי לרר ולשאר הצלמים ולשאול אותם, כל התמונות של איזה רב מהפריפריה שרוצה להתפרסם - מוזמנות ע"י תומכיו\חסידיו (גם פה יש יוצאי דופן כמו הרב שטיינמן וכאלה).
אז נא להתעורר ילדים ולקלוט :
בפוליטיקה - הכל מוזמן ע"י צד כלשהו, תמיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2004 21:27 |
|
| |
הוי משקיפון קטן שכחת...
מה קרה שאתה לא מזכיר את העיתון "מפתח העיר" שפרסם 8 או 6 תמונות של צביקה כהן עם גדולי ישראל שליט"א?
אולי בכוונה?
מה התמונות הללו ופירסומם גם מפוברק ? אההה לא יכול להיות
כן... ושימותו הקנאים 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2004 21:05 |
|
| |
מסכן משקיף.... קראת את כל הראיונות?
מה וקנית את כל העיתונים, (אלו שבתשלום)
אבל אתה גם "שקוף" חמוד.
מה קרה כי נזעמת דווקא בראיונות עם צביקה כהן
איפה היית כשהיו ראיונות עם לופוליאנסקי, גוטרמן, ליצמן, פרוש וכו'
חמוד. והראיון הפרישה עם קריספי הראשון בבקהילה. ש"קרעו" אותו מהכוילל. מה קרה הפעם?
שיהיה לך שבוע טוב כן, ו...שימותו הקנאים...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2004 20:51 |
|
| |
בן תיירה מכוון לדעת תיירה...
תוקן על ידי - נייעס_רוב - 31/07/2004 20:55:32
|
|
|