בית פורומים אחרדים-אלעד

חנות "טוב לי לתינוק" מראש העין פשטה את ה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/8/2004 17:30 לינק ישיר 
חנות "טוב לי לתינוק" מראש העין פשטה את ה

חנות "טוב לי לתינוק" מראש העין פשטה את הרגל

זוגות רבים מרחבי הארץ הגיעו לחנות שהיתה ידועה במחירים הזולים שלה. הבעלים ל-ynet: "מי שרכש מוצרים ועדיין לא קיבל אותם - בבעיה. אנחנו פשטנו את הרגל"
שלומי דונר

חנות הציוד לתינוקות "טוב לי לתינוק" בראש העין פשטה את הרגל. לקוחות שהגיעו הבוקר (א') לחנות נתקלו בשלט האומר כי "החנות עוברת לבעלות אחרת", ובחנות עצמה נותרו מעט מאוד פריטים. מדובר בחנות הקיימת כבר 16 שנה והיתה ידועה בכל הארץ בשל המחירים הנמוכים שלה.

לשאלת ynet מה יהיה גורל כספם של לקוחות שרכשו מוצרים לפני לידה ועדיין לא קיבלו אותם, אמר יאיר חרבי, הבעלים של החנות, כי "זה כבר לא בשליטתנו, אין לנו יכולת תשלום וכבר פשטנו את הרגל".

לחנות, מתברר, הגיעו זוגות רבים בהריון מכל רחבי הארץ על מנת לבצע רכישת מוצרים לחדר התינוק, מאחר שהיא עבדה עם סטוקים מאוד גדולים והיתה ידועה במחיריה הזולים. מדובר בעסקה כספית שיכולה להגיע לאלפי שקלים (מיטה, שידה, עגלה ועוד מוצרים נלווים). הבעיה של זוגות רבים שרכשו בשבועות האחרונים ציוד בחנות היא שכספם פשוט יירד לטמיון.

אחת מלקוחות החנות, ר', סיפרה ל-ynet כי במוצאי שבת חוסלה כמעט כל החנות במכירת חיסול. בפורום הורים של ynet נכתב היום כי "המוני אנשים הציפו את החנות ורוקנו אותה לגמרי. המדפים ריקים".
http://www.netex.co.il/FlashFrame.asp?answerflag=2&srchKey=%E5%E5%E9%F0%E8&uid=111&HadAdv=True&Fromflash=0

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

תוקן על ידי - נייעס_רוב - 01/08/2004 17:33:09

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2004 08:41 לינק ישיר 

"לשעבר" חמוד אל תתלהב.שמענו על מספיק בחורי ישיבות וכדו' שהיו נוסעים ליריחו להמר ועל מיליונר חרדי שנפטר במיטתה של ...,להמשיך?(אני לא אומר את זה בשביל להקניט,כמוך.אלא בצער)

הנה ימים באים נאום ה''

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2004 08:34 לינק ישיר 

זה מה שקורה כשלא שומעים לדעת תורה - תיראו לאן מגיעים - האם פעם שמעתם על חרדי אמיתי שהסתבך בהימורים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2004 01:23 לינק ישיר 

חבל מאוד על יאיר חרבי, היה מאוד עצוב לראות אותו היום מנסה להסביר לאנשים מה קרה, אבל הוא הביא את זה על עצמו.

הבנאדם היה מסובך בהימורים מעל לראש, הפסיד את כל כספי החנות, את הבית שלו ואת הבית של אמא שלו.

החנות נסגרה כבר ביום שישי אחרי שיאיר הרים ידים, החנות נפתחה במוצאי שבת ע"י "הגובה" של העולם התחתון שמיהר לממש גם את הציוד שנשאר בה תמורת מזומן בלבד, לא צ'קים ולא כרטיסי אשראי.

היום כמובן כבר לא נשאר בה דבר אחרי שתושבי ראש העין חגגו במוצ"ש.

על זה נאמר "מאיגרא רמה לבירה עמיקה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2004 17:44 לינק ישיר 

בן תיירה אני רואה שאתה מעודכן,מעניין למה?חה,חה,חה,חה[\-/].אני מקווה מאוד שאתם לא בין הנופלים.

תוקן על ידי - צפלין10 - 01/08/2004 17:47:12

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > חנות "טוב לי לתינוק" מראש העין פשטה את ה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext