בית פורומים אחרדים-אלעד

הייתי מאחל להרבה מנהלי מוסדות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/8/2004 14:28 לינק ישיר 
הייתי מאחל להרבה מנהלי מוסדות

סיפור מצמרר שהובא בעיתון משפחה בגליון 661 בתאריך 15.7.04
הסיפור הבא הוא סיפור מצמרר המקפל בתוכו מוסר השכל ענק. אחד מגאוני הדור שמע אותו ממקור ראשון. הזדעזע עד עמקי נפשו ואמר שמצוה לפרסם

לפני 12 שנה בערך חזרו בתשובה באחד הסמינרים של ערכים זוג יהודים. יוצאי אחת מעדות המזרח. טבעי הוא שאת בנם הצעיר רצו להכניס לתלמוד תורה. בהתאם לכיון החדש בחייהם. הם באו לתלמוד תורה ספרדי שהיה בנשיאות של הגאון הגדול בנ ציון אבא שאול זצ"ל

מנהל הת"ת לא היה בארץ כאשר התייצב פעיל ערכים יחד עם הורי הנער במשרדי הת"ת.
המפקח החינוכי הודיע להם כי אין הוא יכול לקבל את בנם הסיבה? האשה כלל אינה מכסה את ראשה האשה: הטריה עדיין בשובה לקיום המצוות הבטיחה על עוד באותו היום לכסו את ראשה כדת וכדין במטפחת הכול ובלבד שבנה יזכה ללמוד תורה . למחרת היה למפקח תירוץ אחר. מאחר והתלמוד תורה הוא לבני אברכים הוא לא יוכל לקבל את ילדם שכן האב עובד
על אתר הודיע האב שהוא מפסיק באופן חלקי לעבוד והוא ירשם חצי יום לכולל. והכול בלבד שבנו יזכה ללמוד תורה נסתתמו טענותיו של המפקח וקיבל את הנער כתלמיד מן המנין

בכך לא הסתיימה הפרשה. המנהל חזר מחו"ל ושאל לטיבו של הנער החדש. המפקח סיפר על השתלשלות הדברים. למרות זאת החליט המנהל לסלק את הנער מהחידר לשאל פעיל ערכים מדוע? התשובה הייתה בתכלית : זהו חיידר לבני אברכים וין בו מקום לסוג ילד אחר

פעיל ערכים יחד עם הורי הנער שבו על נשיא הת"ת הגדול בן ציון אבא שאול זצ"ל הלה שמע את דבריהם ושלח להודיע למנהל הת"ת לקבל את הילד והואיל והוא נשיא הת"ת עליו להשמע לו המנהל לא התרשם מן ההוראה וטען שעליו לשאול את נשיא הת"ת אישית אתם "לא יודעים איך שואלים הספיר לפעיל ערכים
המנהל חזר מביתו של הגאון זצ"ל והודיע שהילד לא יחזור למסגרת הת"ת

שוב הופיעו הורי הילד והפעיל בביתו של הפטרון הגדול והצדיק של הת"ת הפעם היה רבי בן ציון אבא שאול תקיף בתשובתו: עליו לקבל מיד את התלמיד ואם לא ישמע לו הוא יפגע... דברים כדורבנות

המנהל לא התרשם ממההוראה החד משמעית שאזרה בצידה וסרב למלא אחריה. הילד לא חזר ללמוד בת"ת והתגלגל במוסדות שונים עד כי לבסוף נטש את מצוות הדת

המשך הסיפור מזעזע : מסיבה לא ברורה נסגר הת"ת לאחר מספר חודשים מנהל החידר חלה קשות ואושפז לתקופה ארוכה ביותר: ואם לא די בכך משפחתו התפרקה

מדוע נזכרנו בסיפור זה היום 12 שנה אחרי ההתרחשות?

פשוט. פעיל ערכים הנ"ל שטיפל במשפחה עם חזרתה בתשובה לפני 12 שנה קיבל השבוע כשהיה בדרכו לסמינר ערכים לרווקים באשקלון שיחת טלפון מהאם
אתה זוכר אותי? אני זו וזו
הפעיל נזכר והאם בקשה:
ה"בן שלי זה שלא התקבל לתת אתה זוכר?! ובכן הוא בדרך לאשקלון לסמינר ערכים לרווקים בבקשה תקבל אותו יפה
הפעיל שמע והתרגש
הלא היום בו טלפנה אליו האם הוא יום השנה לפטירתו לה הגר"ב אבא שאול זצ"ל פטרונו של אותו ת"ת אשר סירב לקבל את הילד למרות דרישתו התקיפה ודווקא ביום זה התעררו הרהורי תשובה בלב הנער שנשבר עקב התנהגות כלפיו

זה הסיפור ומוסר ההשכל?!
נו. אתם תסיקו בעצמכם

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

תוקן על ידי - נייעס_רוב - 02/08/2004 14:42:32

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2004 17:51 לינק ישיר 

נייעס רוב
תרצה או לא תרצה - צביקה כהן ראש עיר.
וניהול העיר ע"י הרב גרוסמן = תלמדי חכמים אמתיים וקבלו הרבה יותר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2004 12:43 לינק ישיר 

לשעברניק אחד שרץ בטבריה עם סיסמה של איש באמונתו יחיה עדיף שלא ירוץ לראשות עיר חרדית...
אלא שישאר לטפל בזבל של רמת חובב...

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2004 10:14 לינק ישיר 

לשעבר,

אתה מגעיל אותנו !

אנחנו לא מסכימים שתכתוב תגובות בסגנון נאצי !

תתנצל או תסתלק !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2004 10:14 לינק ישיר 

חצי טון
פיל +3 נמלים בכול זאת זה רק פיל אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2004 09:40 לינק ישיר 

המטרה שהבאנו מישהו מבחוץ ולא מתוך אלעד היא : אנחנו לא רוצים מישהו שיהיה קשור לתושבים כך שהם (התושבים המקולקלים) לא יכלו להשפיע עליו כמו על קריספל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2004 09:40 לינק ישיר 

אריתמטיקה למתקדמים:

1 גדול + 1 קטן + 1 שנעלם + 1 שאני לא סופר = רק מועמד אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2004 09:37 לינק ישיר 

ויקי הליצן - נעלם מהשטח - כנראה שהוא בכלל לא ירוץ. כלומר היום יש רק מועמד אחד צביקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2004 09:34 לינק ישיר 

ציפלין10
איתך או בלעדך - צביקה כהן יזכה. - מטרתנו היא להבהיר לכל הציבור שאחרי הבחירות הדברים ישתנו, וציבור תורני שמחפש תורה כן כדאי לו להישאר בעיר ולכן חשוב שכן יצביע כמו כן תושבים שעזבו את העיר בגלל שהיא לא מספיק תורנית כדאי להם לחזור כי אלעד (שואם עילית - השם החדש שניתן לה) תהפוך להיות תורנית לפחות כמו מודעין עילית.

אנחנו לא מתחננים לאנשים אנחנו קובעים קו מנחה שהוא התורה ותלמדי חכמים - מי שרוצה לבחור בטוב מצטרף ומי שלא לא מצטרף.
תסתכלו על השלטים - על כל שלט אחד של עמרוסי יש 10 של צביקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2004 08:50 לינק ישיר 

צריך לשלוח את המקרה המזעזע לכל מנהלי התלמודי תורה ספרדים כאשכנזים ולרב גרויסמן ולרב מישקובסקי ודומיהם,מי שמוחו מצומצם אינו מקיש את המקרה לסיטואציות דומות,לאו דווקא חוזרים בתשובה."לשעבר"אתה אומר שהרב הטיל עליך משימה,הבעיה שאתה פועל את ההיפך הגמור ע"י צורת הדיבור הקיצונית שלך,לדוגמא בזכותך אשתי ואני החלטנו לא להצביע לצביקה כהן.אז או שהרב לא חכם כששלך דווקא אותך,או שחטאת לשולחיך.תחליט אתה.

הנה ימים באים נאום ה''

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2004 15:51 לינק ישיר 

לשעבר,

אתה מגעיל אותנו !

אנחנו לא מסכימים שתכתוב פה תגובות בסגנון נאצי !

תתנצל או תסתלק !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2004 15:49 לינק ישיר 

ioni
עדיין לא התקשרת לרב. הוא מחכה לטלפון ממך. אם אתה מעדיף שהוא יתקשר אליך תשאיר מספר טלפון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2004 15:06 לינק ישיר 

לשעבר,

איך כל זה מסביר את התגובות בסגנון נאצי שכתבת על אותו פעיל של 'יושר' ??

אנחנו לא נסכים שתכתוב תגובות בסגנון נאצי !

תתנצל או תסתלק !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2004 15:01 לינק ישיר 

inino היקר!
שמחתי לקרוא את הודעתך. ואני מודה לך שנתת לי הזדמנות לענות לך.

אני יתחיל בשאלה קטנה. נניח שהיתה רואה את אחיך נוהג ברכב לכיוון התהום , לא היית עושה הכל כדי לעצור אותו? אפילו יורה בגלגלי המכונית או אפילו אליו על מנת לעצור אותו? כמובן שכן! נכון שבהתחלה היית מסביר ולאחר מכן מנסה לירות רק בגלגלים ובסוף יורה בו על מנת לפצעו כדי שלא יפול לתהום.

ונניח שאתה ואחיך הייתם יושבים באותו רכב והוא היה נוהג בו לכיוון התהום, בהתחלה היית מנסה להסביר לו לאחר מכן בצורה ביותר תקיפות ולבסוף היית מבקש ואפילו בכח שירד מהרכב מיכוון שאת הרכב קיבלתם מההורים שלכם בירושה ןהם בקשו לשמור עליו.

כולם כאן מסכמים שהטלווזיה והאינטרנט משחתים. גם באתר זו יש מידי פעם בתולות בלבוש לא צנוע שמחפשות שידוך.

הקב"ה נתן לעם ישראל את הארץ אבל בתנאי - שנחיה כאן חיים ע"פ התורה - במידה ולא הארץ תקיא אותנו. היא תקיא את כולם לא רק מי שרואה טלווזיה ולכן אנחנו אומרים או שתיסע לא בכיוון התהום או שתרד מהרכב.

אנחנו מוכנים לקבל כל מי שמוכן לחיות ע"פ התורה - כל גדולי ישראל בלי יוצא מן הכלל נגד המכשרים האלו.

כל גדולי ישראל הורו להצביע צביקה כהן. מי שלא מצביע צביקה מובין אותנו את כולנו לתהום.

אנו מאמנים שהתורה מביאה ברכה - תסתקלו על בני ברק כל עוד העריה העבירה תקצבים לישיבות העיר פרחה, ככל שנתנו פחות והרבו המפלגות המצב שם החמיר והיום כל תלמדי הישיבות שורפים פחי אשפה כי לא מפנים שם את האשפה.

בקיצור: רוצים ברכה - לכו בדרך התורה עשו כל אשר יורוך. רוצים קללה - תקימו מפלגות, אל תעבירו תקצבים לישיבות תשקיעו בעצים ולא בתלמדי חכמים.

באשר לגלשתי כאן - אם אתה לא מאמין לי אתה מוזמן להתקשר לרב ולשאול אותו אם הוא לא בקש (ממני)מאהרון לעשות הכל וגם להשתמש במכשרים שלהם כדי שצביקה יבחר.

דרך הגב אני מאמין שאחרי הבחירות אין מקום לפורום הזה - הוא רק גורם ללשון הרע, זלזול ברבנים ופריצות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2004 13:49 לינק ישיר 

תושב_לשעבר מכל תגובותך ולא משנה באיזה סוג הודעות נשמע שאחד שלא משתייך לזרם שלך הוא פשוט מנודה ולא קיים ואם לא הייה כתוב לא תרצח בטח חלקם לא הייו איתנו
וכל אחד יש את מורי ההוראה שלו ואחד שלא הולך כמו מורי ההוראה שלך הוא לא בהכרח פסול
ועוד דבר שלא מובן לי איך אתה שזועק כל הזמן נגד אינטרנט מחזיק אותו בבית
הרי זה יהיה לעג לרש אחד שדורש נגד חילול שבת והוא בעצמו מחלל
איך אתה מעיז לגלוש בכלל הרי מורי ההוראה יצאו נגד גלישה ולא משנה היכן היא
ולא יעזור לך הטיעון השחוק שהרב אמר לך לגלוש כי זה שקר כי לא ניראה לי שהוא בכלל מודע לפורום כאן
וממילא לא ניראה לי שהתבקשת לעשות את זה ע"י

תוקן על ידי - ioni99 - 03/08/2004 13:52:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2004 16:57 לינק ישיר 

לשעבר,

אף אחד פה לא דיבר על היותך גזען (למרות שכולם חושבים כך).

אתה הגבת תגובה בסגנון נאצי לגבי אותו פעיל של 'יושר' באשכול ששמו 'ברוך שפטרנו'.

אנחנו לא מסכימים שאתה תכתוב פה תגובות בסגנון נאצי !

תתנצל או תסתלק !

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הייתי מאחל להרבה מנהלי מוסדות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext