בית פורומים אחרדים-אלעד

הקמפיינים מתחילים......

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/8/2004 15:16 לינק ישיר 
הקמפיינים מתחילים......
מצורף קובץ

הקמפיינים מתחילים....

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2004 21:59 לינק ישיר 

שמעתי עכשיו מאחד מאנשי כי המודעה האולטמטיבית שלהם נגד כח, זך, עמרוסי לוק וכל שאר הירקות, בדרך...
לדבריו, מדובר במודעת מחץ, שתתן את המכה...
מישהו יכול להוסיף פרטים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2004 19:26 לינק ישיר 

למה באמת אתם לא מעלים לכאן מודעות חדשות. כבר עייפתם? הבחירות בקושי התחילו, ועד הבחירות יש עוד שבוע וחצי וזה הרבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2004 22:23 לינק ישיר 

חבר'ה, אתם שיש לכם סורקים, תעלו כבר משהו חדש, לדון בו. האשכול עדיין על העץ, אבל בהליך הצטמקות...
לי אין סורק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2004 13:19 לינק ישיר 

לומזה,
על תיאור ציורי שמעת פעם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2004 12:14 לינק ישיר 

הפרסומת של "שי" ("המפלגה המרכזית המאוחדת") מתדרדרת שוב, ושוברת רף תחתון חדש, עם הסלוגנים החדשים והמדהימים "כן לאחדות, לא לפלגנות" + "אל תפרוש מן הציבור"

במילים אחרות: "כח" צוברים יותר מדי כח, אנחנו חוששים, אנחנו בלחץ. אנחנו לא יכולים להתעלם יותר, ומוכרחים לרדת לפסים אישיים. חייבים להילחם בהם עד חורמה "למען האחדות".
ביחד עם הכתב הנחפז, צבעי ה-S.O.S. והעיטורים הילדותיים - המסר פשוט מושלם.

ואת כל זה לא צריך ללמוד בבי"ס לפרסום...

שימשיכו ככה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2004 11:00 לינק ישיר 

חצי,
דעתך על שלטי כ"ח, רק מחזקת את ההשערה שלי.
אם אתה טוען שהצבעים בפרסומיה הם גוון אחד ויחיד, כנראה שאתה סגי-נהור צבעים...
ואגב, גם האותיות שלה לא-צולעות.
על טיפוגרפיה שמעת פעם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 19:22 לינק ישיר 

לומזה,

חבל שהתייחסת לכינויי מבלי להבין אותו. כבר הבהרתי פעם בפורום זה שבחרתי בכינוי "חצי טון" - שהוא המרחק המינימלי בין צלילים בסולם המקובל במוסיקה המערבית - בשל חיבתי למוסיקה ונגינה.

(למען הסר ספק: לניק אין קשר למשקלי האישי, ובטח שלא לראיית הצבעים שלי.)

חבל עוד יותר שאתה קוטל דעות הפוכות משלך. "כשם שאין פרצופיהם שווים כך אין דעותיהם שוות."

ולעניין הפרסומת של כ"ח -

לעניות דעתי הפרסומת משמימה. גוון אחד ויחיד, שאינו נראה ממרחק של מטר, אותיות צולעות, ומשפט בודד ושחוק שחוזר על עצמו שוב ושוב בלי הסברים ובלי תוכן נוסף. שיספרו קצת על עצמם, על התוכניות שלהם, על איך הם מתכוונים לממש אותן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2004 17:42 לינק ישיר 

במחשבה נוספת,

הסלוגן: "בוחרים 1 משלנו" של עמרוסי.
הוא בכלל לא רע.
בפרט שהוא גם דו-משמעי. [למרות שבגלל המשמעות הנוספת, רצוי לשים פסיק אחר הספרה 1, כידוע למבינים].

תוקן בגלל טעות כתיב.

תוקן על ידי - לומזה - 22/08/2004 17:47:05

תוקן על ידי - לומזה - 22/08/2004 17:52:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2004 13:34 לינק ישיר 

אין אפס!

סיעת כ"ח נמצאת חזק בתמונה, ויש להם נוכחות חזקה בחבי העיר!

אגב, במודעות היום גם הם הצטרפו לסדרת האושפיזין לסוכות, מודעת ענק כשעליה תמונות רבנים רבים, ממש כמו צביקה כהן!

בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2004 13:27 לינק ישיר 

חצי טון,
כל פעם קשה לי, קשה לי מאד, שלא לכרוך בין שם הניק לבין התוכן הכתיבתי שלו. חז"ל אומרים בכמה מקומות ששם האדם, הוא מהותו.
אבל טון וחצי, סליחה חצי טון, אתה יודע כאן זה רק ניקים, לא שמות אמיתיים, ולכן אין שום סיבה שבעולם לקחת את זה בצורה רצינית בוודאי שלא אישית...
ובכן, קשה לי להשתחרר מן התחושה שבגלל כפלי-כסלי השומן אשר לזויות אישוניך, אבחנתך בצבעים, מתעוותת לפעמים...

כבר באשכול שכן הגבתי וציינתי כי צבעי סיעת ש"י מזכירים קצת את צבעי בזוקה מלפני 30 שנה, או של חברת המסטיקים "עדין" (אל תתפוס אותי באי-דיוקים קטנים בקשר לשם).
אלו צבעים חיוורים, ששילובם כמעט ולא שמיש כיום בעולם הגרפיקה, בווודאי שלא במערכות בחירות.
גם המסר שלהם הוא פשוט. כלומר, באותה מידה הוא יכול לשמש כפרסום לכל סיעה מקומית אי שם בארץ.
גם אני מצטרף לדעתו של סלבודקא, שדווקא מי שהפתיעו, היו אנשי כח.
המסר הזה, פשוט מדבר לליבם של תושבי העיר, שעד היום חשו שלמרות שהם גרים כאן, העיר מרוחקת מהם, והם רחוקים מהעיר.
אמנם, אני לא יודע איך בדיוק גבירר ושות' יקרבו אותה, אבל כמסר-בחירות, זהו מסר משכנע וממוקד.

תוקן על ידי - לומזה - 22/08/2004 13:33:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2004 04:46 לינק ישיר 

בעיני הפרסומת של סיעת "שי" דוקא מוצלחת למדי.

א. הצבעים עזים, בולטים, מושכים את העין, ומדגישים את המסר.
ב. הנקודות שהודגשו הן כאלה שחשובות לכל תושב, למשל הנושא ש"ילדינו ישחקו יחדיו", והדאגה לכלל ולא רק לפרט.
ג. יש התמקדות נכונה בבוחר ולא בסיעה, בעתיד ולא בהווה, בחיובי ולא בשלילי.

לסיכום, לדעתי זו פרסומת מעמיקה שנוצרה מתוך מחשבה, ולא שטחית כמו יתר הפרסומות.

(גילוי נאות: אותי הפרסומת בכלל לא שכנעה. אבל הבעיה היא בי.)

תוקן על ידי - חצי_טון - 22/08/2004 4:51:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2004 15:26 לינק ישיר 

אכן, מוזר לוק נעלם מעל פני השטח.......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2004 14:54 לינק ישיר 

בקיצור.....
לאחר הופעת העיתונים לראשונה לאחר אישור רשם המפלגות:

1. הסיעה המרכזית ש"י, יוצאת לדרך... העיניים קרועות לרווחה מצפות לראות את שטף ההסברה שאמורה מפלחגה זו לתת, אולם כתחזית מאמש המשיכה במסע הפרסום הרדוד שלה.

יכול להיות שהם צודקים בקו שלהם הם לא צריכים להשקיע את הכסף בפרסום חוצות וכדו', ברור שפטור בלא כלום אי אפשר, אבל בכל זאת יש להם מסר חזק של הציבור הספרדי הליטאי וויזניץ. א6בל בכל זאת היינו מצפים לרוח גבית לפעילים יותר חזקה!!!!!!!!

2. המפלגה שהפתיעה לטובה היא הרשימה הכלל חסידית עם מוטיב כללי וסלוגן חדש "לקרב את אלעד לתושבים", ובצורה ברורה העבירה מסר חזק לקהל, גם הצבעים הבייחודיים עושים רושם חזק.

3. הליכוד... כרגיל.

4. המפד"ל... כרגיל.

5. והפתעה נוספת השאיר לנו קריספל בצורת ראיון, הרעיון שבזה הוא חזק, כי מודעת פרסומת לא היתה עוזרת לו כלום, תושבי אלעד מכירים את האיש החזק הזה שלא נתן לאף אחד דריסת רגל בעיר, אבל בראיון הוא הצליח להעביר מסר תראו את העיר איך שהיא מפותחת יפה ולכן יש לי סיכויים.

תראו, זה לא שאני אומר שיש לו סיכויים, שישמח עם 100-200 קולות שהוא כנראה יקבל, אבל המסר שמבצבץ מהראיון מוצלח.

ועוד נקודה למחשבה, בסוף הראיון כשהוא מתייחס למערכת הרבנית שהיה לו איתה ניגוחים תמידיים, הוא מסיים שבפעם הבאה יהיה יותר טוב. למה? אולי אתם יודעים?? אני לא!

6. אלון לוק גם כן כתחזית הוא הועף מקוראים אלעד, וההפתעה הגדולה שגם שבוע טוב אלעד ששימש כבמה בלתי מכובדת להכפשותיו, כעת הפסיק לפרסמו, אולי בגלל שבשבועיים האחרונים הוא פירסם המון רק בקוראים אלעד הוא מסרב לפרסמו כעת ובצדק, אבל לא נראה לי שזה הסיבה כי כסף זה כסף ולא היו דוחים אותו בגלל נקמנות מסחרית, זה לא השיטה.
כנראה סיעת ש"י התנתנה את הכנסת מודעותיה בהוצאת לוק, דבר שנותן גם קצת יוקרה לעיתון..

המשך יבוא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2004 01:47 לינק ישיר 

מחר בעיתונות המקומית יתנהל מסעות הפירסום הסופיים של הרשימות לאחר אישורם ע"י רשם המפלגות מטעם משרד הפנים. (רק עוד שני עיתונים לפני הבחירות, תלוי עם מאורות תוציא עיתון מיוחד לבחירות כמו בפעם שעברה).

1. מפלגת ק"ן הוחרמה מעיתון "קוראים אלעד", עקב פאשקעווילים מכוערים נגד תנועת ש"ס אשר יוחסו לו ולעושי דבר.
2.שמואל עמרוסי ימשיך במסע הפרסום למפלגתו בקו המאד המשעמם
3. וגם הליכוד כנ"ל. ולו יש עוד חסרון שהציבור שלו שואף לאפס אם הם קיימים בכל..
4. סיעת כח של הכלל חסידי, כנראה תמשיך במסע פרסום הרגיל אולי אם שינויים מבניים מעטים פה ושם.

5. סיעת ש"י - וכאן השאלה הגדולה אם הם ידעו לנצל את עמודי העיתון שלהם לבמה מכובדת להסבר חדשני בעל מסר קליט וברור שלא יותיר ספיקות, או שהם יחזרו ככלב השב על קיאו על הפרסומת שהפיעה ב"קול העיר", שהיא כאמור חסרת כל טעם צבע ותוכן.

דבר אחד אפשר לומר: חבל שאין מפלגה שלוקחת אנשי מקצוע בכל התחום לשווק את המלפגות השונות בצורה מכובדת ומעוררת ענין, (שיהיה באמת ענין למבינים (-עיינו ערך לומזה) על מה להתוכח), כעת בינתיים כל מסע הפרסום של כל המפלגות בלי יוצא מהכלל רדוד למדי, וחבל.

הגיע הזמן להעלות את הרמה של אלעד, אלעד מחכה לפרסומות חזקות, שיתקרבו ברמתם לפחות במעט לבחירות לראשות הממשלה.

תוקן על ידי - סלבודקא26 - 20/08/2004 1:57:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2004 21:44 לינק ישיר 

מסיבוב בעיר ניכר נוחכות חזקה ביותר של כ"ח וכן של שמואל עמרוסי.
אני מתכוון למרפסות ולא ללוחות או גדרות ברחבי העיר ...

היום אף התחילו לראות ניצנים של לוק עם ה
"קנ"...
נצח כהן יש נוחכות די דלה...

מי שכלל לא רואים זה המפלה של קרספל עצמו!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הקמפיינים מתחילים......
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext