|
|
| נשלח ב-22/8/2004 17:42 |
|
| |
במחשבה נוספת,
הסלוגן: "בוחרים 1 משלנו" של עמרוסי.
הוא בכלל לא רע.
בפרט שהוא גם דו-משמעי. [למרות שבגלל המשמעות הנוספת, רצוי לשים פסיק אחר הספרה 1, כידוע למבינים].
תוקן בגלל טעות כתיב.
תוקן על ידי - לומזה - 22/08/2004 17:47:05
תוקן על ידי - לומזה - 22/08/2004 17:52:32
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2004 19:22 |
|
| |
לומזה,
חבל שהתייחסת לכינויי מבלי להבין אותו. כבר הבהרתי פעם בפורום זה שבחרתי בכינוי "חצי טון" - שהוא המרחק המינימלי בין צלילים בסולם המקובל במוסיקה המערבית - בשל חיבתי למוסיקה ונגינה.
(למען הסר ספק: לניק אין קשר למשקלי האישי, ובטח שלא לראיית הצבעים שלי.)
חבל עוד יותר שאתה קוטל דעות הפוכות משלך. "כשם שאין פרצופיהם שווים כך אין דעותיהם שוות."
ולעניין הפרסומת של כ"ח -
לעניות דעתי הפרסומת משמימה. גוון אחד ויחיד, שאינו נראה ממרחק של מטר, אותיות צולעות, ומשפט בודד ושחוק שחוזר על עצמו שוב ושוב בלי הסברים ובלי תוכן נוסף. שיספרו קצת על עצמם, על התוכניות שלהם, על איך הם מתכוונים לממש אותן...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2004 11:00 |
|
| |
חצי,
דעתך על שלטי כ"ח, רק מחזקת את ההשערה שלי.
אם אתה טוען שהצבעים בפרסומיה הם גוון אחד ויחיד, כנראה שאתה סגי-נהור צבעים...
ואגב, גם האותיות שלה לא-צולעות.
על טיפוגרפיה שמעת פעם?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2004 12:14 |
|
| |
הפרסומת של "שי" ("המפלגה המרכזית המאוחדת") מתדרדרת שוב, ושוברת רף תחתון חדש, עם הסלוגנים החדשים והמדהימים "כן לאחדות, לא לפלגנות" + "אל תפרוש מן הציבור"
במילים אחרות: "כח" צוברים יותר מדי כח, אנחנו חוששים, אנחנו בלחץ. אנחנו לא יכולים להתעלם יותר, ומוכרחים לרדת לפסים אישיים. חייבים להילחם בהם עד חורמה "למען האחדות".
ביחד עם הכתב הנחפז, צבעי ה-S.O.S. והעיטורים הילדותיים - המסר פשוט מושלם.
ואת כל זה לא צריך ללמוד בבי"ס לפרסום...
שימשיכו ככה! 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2004 13:19 |
|
| |
לומזה,
על תיאור ציורי שמעת פעם?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2004 22:23 |
|
| |
חבר'ה, אתם שיש לכם סורקים, תעלו כבר משהו חדש, לדון בו. האשכול עדיין על העץ, אבל בהליך הצטמקות...
לי אין סורק.

|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2004 19:26 |
|
| |
למה באמת אתם לא מעלים לכאן מודעות חדשות. כבר עייפתם? הבחירות בקושי התחילו, ועד הבחירות יש עוד שבוע וחצי וזה הרבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2004 21:59 |
|
| |
שמעתי עכשיו מאחד מאנשי כי המודעה האולטמטיבית שלהם נגד כח, זך, עמרוסי לוק וכל שאר הירקות, בדרך...
לדבריו, מדובר במודעת מחץ, שתתן את המכה...
מישהו יכול להוסיף פרטים?
|
|
|
|
|