מעניין לשמוע את דעתכם, מה יהיה המצב במידה והעתירה של קריספל כן מתקבלת, וצביקה כהן לא יכול לרוץ לראשות המועצה...
או אז יהיה בלאגן מטורף!
ראשית המפלגה המשותפת תתפרק לרסיסים!
צביקה הרבסט יהיה הראשון שיברח על נפשו!
המפלגה של קריספל תתפוס תאוצה!
קירזון אחד אנונימי ירוץ לראשות ויכשל!
עמרוסי וקריספל יהיו במעמד שווה יחסית עם יתרון לקריספל!
והמון אנשים יאכלו כובעים ושטריימלים!
ואולי הרב גרוסמן ילך להיות רב במקום אחר?
כי הוא לא יסכים להיות עוד 5 שנים נוספות איתו כראש מועצה, וכל מה שהיה איתו עד היום יהיה קייטנה למבה שהוא יעשה לו!
נשלח ב-25/8/2004 16:31
זה לא שאני רוקד זאת החתימה שלי פשוט וגם עכשיו אתה תראה את החותמת. בגדול תמיד אני אוהב לרקוד ובעיקר להתבודד.
לא נפסיק לשיר ולרקוד
נשלח ב-25/8/2004 16:01
ברסלב,
אמנם לפי דעתי בית המשפט צריך לפסול את כהן, ואני מודה שזה יגרום לי שמחה רבה, אבל, אני במקומך לא הייתי מתחיל לרקוד לפני שבית המשפט יפסוק סופית.
נשלח ב-25/8/2004 15:53
שיננא היקר.
זה שאתה חולם חלומות באספמיה לא מוסיף כבוד לחכמתך. גם אויל מחריש לחכם יחשב.
מה חשבת שכולם אוהבים את צביקה כמוך ??? אם זה היה נכון לא היתה פה מערכת בחירות.
האם חשבת שבלי מועמדים לא יהיה 40% לעמרוסי, גם היום יש לו 30% לפחות כאשר 7% מהם הם חרדים, ובלי מועמדים אחרים הוא יקבל 60% לפחות. שינאתך מעוורת אותך, אל תתן לשנאה לשחד את שכלך השנון כי השוחד יעוור עיני צדיקים ואפילו צדיק כמוך.
אין הרבה כמוך שהשנאה עלתה להם מעל גובה השערות במקום הגבוה ביותר שם בקרחת, אצלך זה נראה לי גם מעל לגובה הכובע שאתה הולך לאכול מחר.
לא נפסיק לשיר ולרקוד
נשלח ב-25/8/2004 15:39
שיננא,
אני מניח שאתה מתכוון למצב שבו הרבנים יורו לכולם לשים פתק לבן או לחילופין לא להצביע כלל, הבנתי נכון ?
בא ואסביר לך למה זה לא יקרה.
באלעד יש ציבור גדול של ד"ל, ציבור זה מונה למעלה מ20% לפחות.
ברגע שתצא הוראה כמו שאתה מדבר, ציבור זה ירוץ להצביע ולמעשה להכתיר את עמרוסי כראש המועצה.
אתה מתאר לעצמך מצב שבו הרבנים יסכימו לסמוך על בית המשפט שיבטל את הבחירות ?
נשלח ב-25/8/2004 15:25
ברסלב,
זה שאתה תמהוני וטיפש ידעתי, כעת נודע לי שגם הבנת הנקרא שלך גרועה!
ציקו,
אני דברתי ברצינות. מה שכתבתי זה אכן תסריט אפשרי שאנשים רציניים ומכובדים חושבים עליו. אבל בוא נחכה למחר ונראה מה יהיה.
מה שבטוח שהמפסיד מחר יערער כך שהמתח עוד ילווה אותנו כמה ימים.
נשלח ב-25/8/2004 15:03
ברסלב אנחנו איתך עד אחרי הבחירות שייעיפו את כולנו
הנה ימים באים נאום ה''
נשלח ב-25/8/2004 14:24
לשיננא היקר
למה לחכות לכ"ב אלול.
יש לי תחושה שמחר באחת בצהריים אתה אוכל לאכול את הכובע שלך, ולקינוח את השטריימל.
אוח כמה כיף יהיה לראות אותכם מבולבלים ומבולקים כשיורידו לכם את עטרת ראשכם צביקה היקר.
מה תעשו תתחננו לקריספל שיעטוף אותכם, או ללוק שיאכל אתכם בראש טוב. או לקירשזון שיראה לכולם איך הוא נראה ומה הוא ולמה הוא ? הא מה תעשו אז ? אדון שיננא השנון.
לא נפסיק לשיר ולרקוד
נשלח ב-25/8/2004 13:49
מיזרוחניק עם כובע?
יש חיה כזו?
בטח כובע בייסבול...
או כובע טמבל...
נשלח ב-25/8/2004 13:26
ברסלב תמהוני,
למה לדבר? נפגש בכ"ב באלול.
אוח כמה שתצטרך לבלוע את הכובע.
נשלח ב-25/8/2004 12:28
ברסלב מרקד!
תמשיך לחלום!
קודם כל כל הציבור הספרדי בכיס שלנו אפילו חלק מאלה שאתם קוראים להם מזרוחניקם. ראיתם את הברכה שהצלחנו להוציא מהרב עובדיה (התפרסם בעיתונים) אם ברכה כזאת כל הספרדים יבואו להצביע בעדנו. - ורק הם זה 7-8 מנדתים ל ש"י - וזה מספיק לנו.
ואם זה לא מספיק סגרנו עם הרב עובדיה שהוא יבוא לקראת הבחירות ויבטח גמר חתימה טובה לכל מי שיצביע ש"י.
לגבי הראשות אפילו אלו (הבודדים) שיצבעו כח יצביעו לצביקה. אם הייתם מקשבים לנו מראש יכולנו לחסוך הרבה כסף וכאב ראש ולדלג על הבחירות כי הכל סגור וחתום.
בוא נניח שתקבלו 4 מושבים אז מה? מה זה 4 מול מה שיהיה לנו? בסוף הקדנציה הנוכחית תמצאו את עצמכם צרודים ללא שום היישגים. וגם ללא שום ציבור כי רובם יברחו מאלעד.
נשלח ב-25/8/2004 11:40
לכל המומחים לחרדים למיניהם (שיננא ודומיו).
חשבתם שאתם מכירים את הציבור החרדי, אני כאחד שבא משם מכיר גם את הפן האחר שלהם הפן האמיתי שאותו אני אוהב.
אתם חושבים במושגים של שחור ולבן יש חרדים ויש מיזרוחניקים. אולי שכחתם לכל חרדי אשכנזי יש דוד מזרוחניק שאיתו הוא עושה על האש, או לומד דף גמרא בשבת חתן.
העובדה שישנם 4 מועמדים מהציבור החרדי מראה לך, שהציבור החרדי לא תמיד הולך לפי רבנים. הציבור החרדי הוא בדיוק כמו החילוני הוא עצמאי בדעותיו רק מה ההבדל שהחרדי עושה את זה עם יסורי מצפון.
אם חשבת שעמרוסי מול חרדי זה בטוח הפסד לעמרוסי אינך יודע מה אתה סח. מעל 600 איש חרדים הולכים להצביע עמרוסי בכל מצב שהוא, והרבה יותר מזה במצבים מורכבים כגון שצביקה בחוץ. ולא איכפת לי שאתה לא מאמין ולא איכפת לי שתאכל את הכובע שלך (לי יש כיפה לבנה סרוגה להתבודדות).
אבל האמת אני חייב לומר לך שאני שמח ששיננא שאנן ואשמח שתושב לשעבר ישאר ככזה. הפתעות בקלפי יהיו למכביר כי אתה לא מכיר את הציבור שבו אתה חי.
לא נפסיק לשיר ולרקוד
נשלח ב-25/8/2004 10:50
שיננא,
גם יכול להיות מצב שחייזרים ינחתו בקלפי ויאכלו את הפתקים...
קצת רצינות בבקשה.
נשלח ב-25/8/2004 10:40
ציקו,
יש כמה אפשרויות.
למשל שהרוב המוחץ יהיו פתקים לבנים ואף מועמד אחר לא יקבל 40%. מקרה כזה יחייב את היועץ המשפטי לממשלה לחוות דעתו אם גם במקרה כזה עושים סבב ב' בין מועמד שקיבל 2% ובין מועמד שקיבל נגיד 7%!
קריספי,
המהלך שעשה קריספל זה רק אם העתירה מתקבלת. אם העתירה לא מתקבלת ברור לכל בר דעת שהוא שרף את עצמו ואף אחד לא יצביע לו (לא שגם בלי זה היו מצביעים אלא לצורך הענין). המהלך שלו ללכת נגד הגדולים ולהוציא צו סגירה אתמול בלילה נגד הכינוס רק הוסיף לו שונאים.
נשלח ב-25/8/2004 10:33
אם הוא פורש , האם שם טוב פורש בעקבותיו ?
אם שם טוב פורש האם רייסנר/שנקר אחריו ?
או ש"אלעד שלנו" תהפוך ל"אלעד שלנו ביושר" ...
נשלח ב-25/8/2004 10:31
אם קריספל מפסיד בעתירה ... הוא לא שווה שנמשיך לכתוב עליו ...