| נשלח ב-25/8/2004 08:48 |
|
| |
בנוגע לר' מלכה...
מישהוא שמע על חקירות של הרב מלכה במשטרה לגבי המוסדות והעמותות שלו?
הנה ימים באים נאום ה''
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2004 18:14 |
|
| |
נו , אחרי שב"ה זכינו ויש לנו אותך תושב לשעבר יהיה לנו גם רב לשעבר.
קשקשן!
הרב בן דוד מספיק אציל וחכם כדי לא להכנס לבוץ הזה!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2004 17:40 |
|
| |
אל דאגה!
די בקרוב (לאחר הבחירות כמובן) הרב בן דוד יחליף את הרב מלכה - כך דיווח צביקה כהן לרב. הוא רק מחפש סולם כך שהרב מלכה יוכל לרדת בצורה מכובדת מהעיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2004 15:42 |
|
| |
מרנן ומתמיד,
אם הבעיה היתה רק העסקת קרובי משפחה ניחא (לפחות היה אפשר להגיד עליו שהוא מהדר במצוות מבשרך אל תתעלם).
הבעיה היא שבהיפוך מוחלט מדבריך כבוד מרנן, שמלכה פוגע בקהילתו ובציבור הספרדי בכלל. על זה הוא נתבע שלא דאג לקהל שלו והפקיר אותם אם לא יותר מזה. דוגמאות יש למכביר ואין כאן המקום לפרט. די אם אזכיר את מכתבי הוצאה לפועל שהוצאו עי עו"ד לעשרות משפחות קשיי יום שלא עמדו בתשלום שכ"ל מופקע לכל הדעות שהוא דרש וכן עשרות ילדים שנזרקו ממש בניגוד למוסר ולחוק כי היו חייבים כסף
שהיה הכרחי לרכישת עוד ריהוט מפואר ללשכתו (ברמת לשכת שר) ולביתו המפואר או נסיעותיו התכופות לבתי מלון.
אחרי שתדברו עם הרבנים הספרדים שנרדפו על ידו כמו הגאון הגדול ר' מאיר מאזוז שליט"א, הגאון הגדול מקים עולה של תורה בעיר מכספו הוא ולא כספי התושבים/המועצה הלא הוא הרה"ג בן דוד שליט"א, הרה"ג בוחבוט, הרה"ג רווח, הרה"ג
דהן, הרה"ג שמואל כהן ועוד שורה ארוכה של רבנים וראשי הציבור הספרדי בעיר כמו הרב בן חמו , הרב אבי רבי עמוד החסד של העיר ויו"ר ארגון עזר בנימין, דיינים ומוצים מבית ההוראה שלו, תבינו מה אני מדבר.
הגיע הזמן והציבור התעורר והדברים טפטפו לאט לאט החוצה.
במקום שיש חילול ה' לא חולקים כבוד לרב
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2004 10:01 |
|
| |
שיננא איך אתה מבזה תלמידי חכמים? נמאס מאנשים בעלי מחלוקת כמוך לא רבני העיר הם הבעיה אלא אנשים רעים כמוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2004 07:55 |
|
| |
חבר'ה,
אתם לגמרי מגזימים.
הרב מלכה הוא "גדול הדור" בערך כמו שאין ממש בדבריו של שיננא...
ביננו, הרי לא מדובר כאן ברשכבה"ג ולא בסגנו...
כל שאמרתי הוא, שלמרות כל הטענות והמענות (ומתמיד, אין מדובר רק ב"העסקת" בני משפחה...) בסופו של דבר מכל רבני העיר הגר"מ מלכה הוא היחיד שדואג גם לקהל עדתו.
תודו, במצב הדברים הנוכחי בעירנו, גם זה משהו ועל כך בהחלט מגיע לו "בראבו"...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2004 06:32 |
|
| |
שיננא 11
מה אתה היית עושה ? לא היית מעסיק את בני משפחתך ???
אז מה הבעיה שהרב מלכה כן מעשיק???
כל אחד היה עושה כמוהו
תפסיקו לבלבל את המוח
ומשום מה נראה לי מסקירה באתר זה שיש לך (שיננא 11) משהו אישי נגד הרב מלכה
זה נכון ????
או שמא אני טועה ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2004 00:20 |
|
| |
אני לא מבין דבר אחד מה כל הנייעס הזה על אחד מגדולי הדור שלנו וכי יש אנשים שלא דואגים למשפחתם תחשבו שניה מה אתם הייתם עושים במקום המרא דאתרא שליטא אם גם לכם היה מקום שיכול לסדר את בני משפחתכם את המקורבים שלכם מה לא היתם מכניסים אותם קצת לחשוב אנו נמצאים כעת בחודש אלול ולכם זה בכלל לא איכפת רק סתם לדבר סרה על אחרים ועוד על אדם גדול וענק כמו המרא דאתרא.
מה תענו ביום הדין ותאמרו ביום התוכחה
תעשו חשבון נפש ותמשיכו הלאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2004 20:07 |
|
| |
בהחלט קראתי בעניין רב את דבריך ואני מודע היטב לנעשה במוסדות הרב מלכה (החילופים התכופים בהנהלה... הקשיים בתשלומי המילגות לאברכים, ההתניות המוטלות על העובדים וכדו', ולמרות הכל אמרתי את שאמרתי ולא בכדי.
בסופו של דבר, גם אם יש טענות (על מי אין???) בשורה התחתונה, מדובר, בניגוד לרוב ברברני העיר, באיש מעש ובשל כך אני מעריכו!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2004 13:26 |
|
| |
מרנן,
אני חוזר שוב על דברי מכוון שלא קראת אותם.
עדיף שלא תביע דעה על מוסד שאינך מצוי בנעשה בתוכו.
כל מה שכתבת זה אי דיוקים בלשון המעטה אם לא הבלים שאופיני לתמים שרואה מבחוץ. אל תהיה תמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2004 13:05 |
|
| |
שיננא,
אני ממש לא חסיד של הרב מלכה בשום מובן שהוא ובכל זאת, אי אפשר שלא להעריך את מערכת החינוך המקומית שהוא הקים ובנה בעירנו, את אברכי הכולל שבראשותו אותם הוא מפרנס מידי חודש ואת עשרות המלמדים והגננות הרמי"ם והמזכירות שהוא מכלכל בכבוד מידי חודש בחודשו משך למעלה מחמש שנים.
אז נכון, ככל איש ציבור אף הוא אינו חף מאינטריגות למיניהן, כמו כל ראש משפחה, הוא דואג גם לילדיו לחתניו ולבנותיו (זכותו!) וכמו כל איש ציבור מצליח, מטבע הדברים, יש לו גם אויבים לא מעטים, (עובדים לא מוצלחים שפוטרו, הורי תלמידים מופרעים שנזרקו, סתם קנאים וכדו'), אך בגדול, האיש עובד, יוזם מפתח ודואג לקהלו ולא עסוק כל היום רק בבירבורים, קומבינות ותככים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2004 11:03 |
|
| |
שיננא11
תודה על התשובה.
עכשיו ברור לי מאיכן השכורות ל 20 המשפחוצ שהוא מפרנס/מעסיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2004 09:52 |
|
| |
מרנן,
בד"כ אני אוהב לקרוא את הודעותיך ולרוב יש בהם אמת.
אבל הפעם החלקת לגמרי. בדבר שאתה לא מבין עדיף שלא תדווח.
הלוואי וזה היה נכון מה שכתבת.
ולכל השאר,
מתנגדיו של מלכה והם רבים מאד, הם דוקא הספרדים שנעשקו/נגזלו/קופחו/נרדפו/נרמסו עד עפר על ידו. הראשון שבהם ר' המועצה המכהן שמרנן מעריך אותו (סביר פלוס).לכן אין כאן שום גזענות, נהפוך הוא.
המשכורות שהוא מחלק לתושבי העיר הם לקרובי משפחתו:
גיסו, ר' ישיבת אמרי מרדכי
מחותנו משגיח כשרות וחבר מועצה מיועד
אשתו- מנ"כלית בפועל
2 חתניו, ר"מים בישיבה ואברכים בכולל שלו
2 בניו, נהג ומזכיר אישי
2 בנותיו, מזכירה וסייעת
אחין של אשתו, מנכ"ל (בנתים הודח "משום מה")
בן אחותו, מנהל לשכה
ויש עוד.
על שאר הדברים עדיף לא לדבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2004 09:25 |
|
| |
התמונה מהר מאוד מתבהרת - מסתבר שלכל אחד מהנפשות הפועלות בעיר יש נציג בפורום זה:
מרנן = הרב מלכה,
ברסלב = עמרוסי ,
.
.
.
ואתם האשמתם אותי שאני מגמתי ולא אוביקטיבי!
דרך הגב מרנן - מאיכן בדיוק הרב מלכה שלך משיג תקציב לממן עשרות משכורות של העובדים האלה שציינת? ומה בדיוק הם עושים?
אנח מקווה שאתה לא מתכוון לאותם אלה שעוסקים בנושא כשרות. ובמקום לבדוק את החנויות באמת כמונו הם מתקשרים אלנו ושואלים אם הכל בסדר והאם אפשר לאשר את הכשרות הזאת והזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2004 08:55 |
|
| |
הרב מלכה, הנו המרא דאתרא היחיד בעיר שדואג לקהלו, הן בהחזקת כולל לאברכי העיר הספרדים והן בהחזקת מוסדות לימודים ויש"ק לצעירי הצאן, מוסדות, המעניקים בין השאר תמיכה כלכלית לעשרות עובדים, תושבי המקום.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2004 08:36 |
|
| |
דני!לא התכוונתי להשמיץ את הר' מלכה.שאלתי על נושא שקיבלתי אנפורמציה לגביו.
הנה ימים באים נאום ה''
|
|
|
|
|