בית פורומים אחרדים-אלעד

"ברכת רחל" - אאוט, "זול למהדרין" - אין!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/8/2004 10:06 לינק ישיר 
"ברכת רחל" - אאוט, "זול למהדרין" - אין!

הצרכניה המוכרת באלעד משנה את פניה ובעיקר את שמה.
מהיום אין יותר "ברכת רחל" אלא "זול למהדרין"!!!

יהיו שם מוצרים "למהדרין"- אין לי ספק בכך, אך האמנם הוא יהיה "זול"?

האם נאכל את אותה אכזבה שקיבלנו מ"ברכת רחל"? אז הרי הבטיחו לנו צרכניה זולה וקיבלנו "יקר למהדרין"!!!
ימים יגידו...

רוצים תמונות? בהמשך היום...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2004 12:58 לינק ישיר 

אולי אם ישתנה השם ישתנה גם היחס ללקוחות,

הזילזול באנטלגציה של הלקוחות עבר כל גבול בברכת רחל.

בשבוע שעבר נכנסתי לברכת רחל וכרגיל כל החנות מלאה

במבצעים, "מבצע כסאח", פתאום צדה עיני מבצע חבל על הזמן,

שימו לב!

ק"ג אבטיח 1.45 ש"ח במקום 1.50 ש"ח!!!

אם זה לא זילזול..

תגידו אתם מה זה זילזול?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2004 13:04 לינק ישיר 

תושב,
מורגש שאתה חדש כאן. מבחינתי טוב ורצוי לכתוב "1.45 במקום 1.50" מאשר "1.45 במקום 0.70"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2004 16:16 לינק ישיר 

זו תהיה אותה גברת, בשינוי אדרת.

אם אנשים הסכימו לשלם עד היום יקר, למה שפתאום היום הם יורידו מחירים?

הם ישנו את השם, וכולם יחשבו שנהיה יותר זול!

רעיון מבריק, רק שאנחנו לא "נקנה אותה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2004 17:05 לינק ישיר 

רשת "זול למהדרין" יצאה במבצע חדש, ושיאי הטפשות נשברים מחדש, אם עד היום ידענו רק על "אם מצאת זול יותר כספך יוחזר", הרי ש"זול למהדרין" שיכללו את הפטנט.
"כסף בחזרה", כך נקרא המבצע, ובאותיות הקטנות, שבמודעה כזו גדולה הם כבר לא כל כך קטנות, (כפולת עמודים אמצעיים! ביתד, תירגעו, לא בהמודיע, שם זה בטח רק עמוד אחד גדול), מפורטים פרטי המבצע.

לקוח שקנה מוצר באחד מן הסניפים של "זול למהדרין" או "קוסמוס", ומצא את המוצר שקנה באותו היום ברשת אחרת במחיר זול יותר, יבוא לסניף עם שני הקבלות, ויקבל את ההפרש הכספי בחזרה.

אתם הבנתם את זה????

לא קנס או החזר מלא, אפילו לא ביטול המכירה, רק החזר כספי של ההפרש בלבד, וכמובן שהלקוח ישאר עם שני מוצרים זהים, אשר לאחר זיכוי ההפרש מחירם כברשת הזולה יותר (איזו שלא תהיה), וזאת לאחר כל הפרוצדורה של קניית שני מוצרים זהים באותו היום בשני רשתות והמאבק עם הקופאית להחזר המיוחל וכולי, בקיצור: משימה לעיתונאים.

האם הפרסומת למבצע הזה עשויה להשאיר אותי עם הרגשה שהרשת כל כך בטוחה בעצמה עד שהיא מוכנה אפילו להחזיר לי את ההפרש אם אתפוס אותה בקלקלתה? או שההיפך הוא הנכון? אני נותרתי עם הרושם שהם יודעים שהם יקרים והם מוכנים אפילו להשתוות למחירי רשת זולה יותר, אם אתפוס אותם על חם, (ואקנה שנים וכו').

והפירסומאים? האם הם שכחו שאותיות קטנות אמורות להשאר קטנות גם במודעת ענק? או שהם באמת חושבים שהציבור עד כדי כך טיפש???

אתם יודעים מה? הם צודקים קצת, הציבור באמת טיפש אם אפשר עדיין לעבוד עליו עם כאלו מבצעים, במקום להשקיע בכזו מודעה היה אפשר להוריד קצת את המחירים.

ועוד מסקנונת קטנה אישית, אני זוכר את הפרסומת של קופ"ח כללית, לפני כמה שנים טובות, (טובות? תלוי באיזו קופ"ח אתה...), על האוטובוסים הופיעו אז מודעות "למרות הכל כללית טובה יותר", ולא ידענו למרות כל מה? למרות התורים הארוכים? למרות המחיר הגבוה? (לקופ"ח כללית היה אז שם של קופ"ח נחשלת, שלא כיום), מסתבר שכוונת המפרסם היתה: למרות כל המבצעים המושכים של קופות החולים האחרות עדיין אנחנו טובים יותר, אבל כנראה שהוא לא טרח לבדוק עם קבוצת מיקוד איזה רושם הפרסומת עושה על הקורא הממוצע, וכך ראיתי אחד מן הכתבים אז מגיב בטורו, "אם היה בית סוהר לקופירייטרים היינו צריכים להכניס את הקופירייטר ההוא לשם", אז אתה שמה בבית הסוהר, אל תדאג, אתה לא לבד, יש לנו חבר בשבילך, הקופירייטר של "זול למהדרין".

אה, שאלתם משהו? מה המסקנה שלי? פשוט מאוד, כשאנחנו הולכים ברחוב ורואים קמפיין כזה או אחר, שאנחנו יודעים בבירור שנשפך עליו ים של כסף ואנחנו לא מבינים את עומק החכמה הטמונה בו, אז אנחנו מפטירים לעצמנו : בטח הם יודעים מה שהם עושים, הם אנשי מקצוע, לא?
ובכן, בדרך כלל זה אכן כך, הם למדו את זה, הם מתמחים בזה, ולא סתם שילמו להם כל כך הרבה, כנראה שזה מביא תוצאות, ורק אנו בשכלנו הקט לא מבינים איך זה עובד.

אבל לא תמיד, לפעמים התשובה היא פשוטה יותר, הם כל כך שקועים בעצמם ובפרסומת שהם יוצרים שהם שוכחים בכלל איך היא נראית בעיני הקהל, "כסף בחזרה" אתם קוראים לזה? ממש תודה, אני מעדיף לשלם מלכתחילה בזול, ולא משנה היכן.

מתוך בח"ח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 10:09 לינק ישיר 

מצורף קובץ

הבטחתי וקיימתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 10:11 לינק ישיר 

מצורף קובץ

2

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 10:12 לינק ישיר 

מצורף קובץ

3

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 10:15 לינק ישיר 

תגיד בטלן. זה מה שאתה עושה כל היום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 10:32 לינק ישיר 

בן תיירה דבר אחד שבטוח שאתה "זול לא למהדרין"...

תוקן על ידי - הגרשז - 27/08/2004 10:34:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 10:34 לינק ישיר 

תגיד, מה קרה? שכחת ל"הסניף" היום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 10:40 לינק ישיר 

החלטנו כמה חברה שזאת הדרך היחידה להסביר לך בצורה ברורה ולהזהיר "חדל פטפטת בבית כנסת"!

החותם לכבוד התורה והתפילה הגרשז.

תוקן על ידי - הגרשז - 27/08/2004 10:44:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 11:29 לינק ישיר 

פחחחחחחחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 11:30 לינק ישיר 

עבריין. מה שמצחיק אותך ואת החברים הפרוסטרס שלך מבכי אותי ואת הבני תורה האמיתיים...

תוקן על ידי - הגרשז - 27/08/2004 11:33:13

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > "ברכת רחל" - אאוט, "זול למהדרין" - אין!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext