התקשרו אלי היום ממטה שי, ושאלו אותי סדרה של שאלות טורדניות, מה מצביעים ועל שכנים וכו'.
וכשסיימתי ואמרתי חד משמעית שאינני מתכוון להשתתף בבחירות הקרובות, פער הלה את פיו וקיללני:
"לך זבל, וכו וכ'"
תודה על עוד סיבה למה לא להצביע!
ושתפנימו שמדובר במצב של אחדות.
אוי, עם כזה אחדות מי צריך מחלוקות.
נשלח ב-31/8/2004 10:38
מי כמוני מיי'חל לפריחה של עולם התורה . אבל לא נראה לי שצביקה'לה ( שלא הי'ה מצליחן גדול בטברי'ה ) תחת המאמן באישיותו של אלי ישי , הם אלה שידעו להביא את הבשורה !! הדבר היחידי שניתן לצפות מהצמד הזה זה תפקידים למקורבים ! בסרט הזה כבר היי'נו !
נשלח ב-31/8/2004 10:33
חברה חברה להרגע!
קודם כל זה שדברו אתכם בצורה לא מנומסת - הנושא יטופל.
באו נחשוב בהגיון!
באלעד יש:
כ- 40% - שסניקים.
כ- 25% - ד"ל,
כ- 20% - ליטאים.
כ- 15% - חסדיות שונות ומשונות.
(עם סטיה של %5 - נתן להתוכח . וקשה מאוד לבדוק גם אחרי הבחירות)
עם ברכה כמו שקבלנו מהרב עובדיה, ויש לזכור שאנו לפני הימים הנוראים - אז:
א. כל השסנקים ישצביען שי.
ב. חלק מהד"ל הספרדים יצביעו שי.
ג. הליטאים - יצבעו שי.
ד. 50% מהחסידים יצבעו שי.
בחשבון פשוט ניתן לראות כי - 70% -80% יצביעו שי - כלומר 9-10 מנדטים.
ד"ל - 2 - 3 מנדטים.
כל השאר - בחוץ.
במידה ואתם מסכמים לניתוח זה - ואני חושב שכל אדם שפוי מבין שזאת התמונה באלעד אז תחשבו על 2 דברים.
א. ממילא לא ניתן לשנות את המצב - אז מדוע לא להצביע שי ולקבל את ברכתו של הרב עובדיה יוסף. רק תקראו את הברכה ותבינו כמה כדאי להצביע שיץ
ב. תחשבו איזה שלום ואחדות תהיה בעיר אחרי הבחירות - מפלגה עם 9-10 נציגים מול מפלגה עם 2-3 נציגים שלא תקבל כלום. תחשבו על עולם התורה והישיבות איזה פריחה מדהימה תהיה בעיר הזאת.
אז מדוע לא להצביע שי? למה לא להיות שותפים להצלחה?
נשלח ב-31/8/2004 01:07
גם אני מצטרף לנ"ל
"וכאן הבן שואל"
האם כך נאה לנשות אברכי אלעד, לשבת באיצטלה של שלוחות דרבנן ולשרת בקודש כמוקדניות(טלפניות)? וכשעונים להן בתשובה ספקנית לגבי אופן ההצבעה מתחילה הגברת בניסיונות שכנוע וכו, האם כך הורו להן רבותיהם???( או שמא כך הורו הרה"ח יוסי ערבליך וקובי רוזנשטיין???)
אפרופו האחרונים, אם חשבתם לפוגשם ברחובותינו בימים אלו של עבודת שטח קשות ומאומצות של חבריהם אזי הנני לבשרכם שתזכו לראותם רק במוצאי הבחירות ובמסיבת "הניצחון" (באם כך יהיה)-- נחשתם נכון מדוע???