ישנן שמועות שאתמול הי'ה כנס חרום של פעיליו של עמרוסי , שבעקבותיו הוא יודיע בקרוב על כך שהוא מסיר את המועמדות שלו לראשות . מישהו יכול לאשר ?
נשלח ב-31/8/2004 13:24
אגב , אם צביקה כהן נופל יצטרכו לחפש מועמד מוסכם בין הנותרים שי'הי'ה גם חרדי וגם לא אשכנזי ? יש ניחוש ? ( גם פרוע מותר ! )
נשלח ב-31/8/2004 13:07
נשמע מאד ממלכתי וזה מאד מתאים לעמרוסי האציל (בעיני לפחות) . אבל נראה לי שהוא מנסה לכפות סיבוב שני כדי לחבור לאחד מהנותרים לסיבוב השני . וזה מעשה חכם מצידו !
נשלח ב-31/8/2004 12:56
ברסלב המרקד 12 points !! אבל אתה באמת חושב שש"סניק מצוי יתן את קולו למי שמיי'צג את המפלגה שכל כך הרעה לעולם התורה ( לפי ראות עיניו ) - קרי המפד"ל ? מסופקני !
אתה גם מאמין שקריספל ימשיך לרוץ אם ח"ו יתבזה בעליון? אתה מפנטז לדעתי ! בקיצור ... סימן שאלה גדול !
שווה סקר קטן לאחר החלטת העליון ביום חמישי הקרוב ב"ה .
נשלח ב-31/8/2004 12:51
kino,
בקשר לשמועות, ובכן אני מצרף תשובה ששלח עמרוסי עצמו בפורום של הד"ל, השואל שאל לגבי נצח כהן ולגבי הריצה לראשות, התשובה הראשונה נוגעת לעניין נצח כהן (לא כל כך רלוונטי לכאן) ושאר התשובות נוגעות לעניין הריצה לראשות.
"
1. אני אישית הפצרתי בנצח שירוץ לפריימריס, והוא מיאן בכוונה תחילה שאם אני אהיה ראשון אקח אותו להיות מספר 2. הוצע לנצח כהן מספר 3 והוא לא הסכים (עמרם אמר לו שהוא מוכן לוותר בתנאים כלשהן ) כמו כן אף הצענו לו ללא תנאים לקבל מקום שלישי עם רוטציה וגם את זה הוא לא רצה. כל תנאי אחר היה מבזה את הקהילה ואת הפריימריס.
2. אני תקווה שריצתי לראשות תחזק את הקהילה ברשימה, כמו כן מי שרץ לעצמו איננו נחשב יריב מפני שהוא נלחם עבור עצמו וזה נחשב מכובד דיו ולא קנטרני. שנית כל מועמד שינצח עדיף לו שזה יהיה תוך כדי קרב זה הרבה יותר מכבד אותו.
3. אינני יודע מה יהיו תוצאות הריצה ישנן קונסטלציות מסוימות שאנו עלולים לסכן את היריב מה שנותן יותר חיים לבחירות.
4. כבודה של העיר מחייב מלחמה על השליטה בה. יש אנשים שמאוד אוהבים להצביע למי שהם רוצים ולא למי שינצח. ואני אלטרנטיבה טובה לשם כך. מה גם שגם אתה מודה שישנם לא מעט חרדים שיצביעו עבורי. אני מעריך את מספרם ב-1000 . חוץ מזה תפקידי לא למצוא חן בעיני צביקה. צביקה יעשה את השיקול שלו אם כדאי לו לעבוד איתי במקרה שהוא ינצח. כל מי שעבד איתי יודע שאפשר לעשות זאת בכיף. ואם לא מייד בהתחלה אז כשיתחילו לו הצרות עם הסלט מישמיש שיש לו ברשימה הוא ישמח מאוד להצטרפותי.
5. דעתי היא כי מי שיש לו 25% מן הקולות לראשות לא שייך שהוא לא ירוץ. זה כוח מספיק מכובד להפסיד איתו.
6. אני רץ עם שביב תקוה לנצח וזה כבר לבדו מספיק לי.
7. (אחרון) ראוי שהמנצח ידע שלא כל העיר בעדו, על מנת שיהיה לו מה לשאוף ומה להוכיח לקדנציה הבאה.
אני חושב שזה מספיק סיבות טובות לרוץ ואולי אף לנצח בע"ה
"
נשלח ב-31/8/2004 12:50
ברסלב המרקד :12points !!
אבל אתה באמת מאמין שש"סניק מצוי יצביע למי שמסמל את התנועה שכל כך הרעה לעולם התורה - קריא המפד"ל ? מסופקני !
ושקריספל ימשיך לרוץ אם (ח"ו) יתבזה בעליון ? קשה להאמין !
נשלח ב-31/8/2004 12:43
אני חייב לומר שאני מזועזע מ - kino10 .
אע"פ כן אני רוצה לענות על השאלות הנ"ל.
1.המצביעים הספרדים של שי יתחלקו ל-2 חלק ילכו לר' צוריאל וחלק ילכו לעמרוסי מפני שלמרות שהוא חובש כיפה סרוגה הם מכירים אותו שהוא יודע ובקיא בעטרה ליושנה יותר משסניק מצוי.
2. אם קריספל יכשל בעליון הוא ימשיך לרוץ, על מנת להרוס כמה שאפשר לשי אפילו אם מדובר במנדט אחד, והבוחרים הספרדים שלו ילכו כולם לעמרוסי מפני שהם לא רוצים את צביקה ויודעים שאצל צוריאל חבל על הקולות.
3 אם קריספל יפרוש (כנראה שלא כי אז הוא יהרוס את יקי רייסנר מה שהוא לא כל כך רוצה לעשות) כל הקולות שלו לראשות יעברו לעמרוסי....
למי שלא הבין עד היום, עמרוסי נתפס כספרדי ציוני מה שמוסיף לו נופך בעיני חלק מהאנשים ובעיני חלק מאחרים כתם בל יכופר. אע"פ כן רובם שייכים לחלק הראשון.
ועוד על עמרוסי שלא מתכוון להוריד מועמדות בשום פנים, אדרבא הוא הולך להמשיך בתנופה מחודשת לראשות בכל מקרה שהוא.
אם צביקה בפנים מה יום מיומיים למה להוריד מועמדות.
אם צביקה בחוץ בוודאי שעמרוסי רץ שהרי יש לו סיכוי לקחת את הרשות!!!!
נו אז לא כדאי לרקוד קצת ?
לא נפסיק לשיר ולרקוד
נשלח ב-31/8/2004 11:58
נראה לי שלא שמעת לעצתי ובכ"ז ניסית להתעמק בשאלה ..... בקיצור נשרף לך הפיוז !!! כפי שאמרתי לך אחי ! גש לאשכול אחר ... שם תוכל לפרוק בין הדומים לך את המטען !!! תשאיר אותנו כאן במשפחת החושבים !!! בלי כעס בבקשה ! אחרת אדאג ש בבא צביקה'ה יקפיד עליך ! אספר לו על רמת האינטליגנצי'ה של אלה שתומכים בו !
נשלח ב-31/8/2004 11:11
עוד גזען בפורום .
גועל נפש!
אל תתימר להתחזות כאנטקלטואל ,גזען מתנשא וטיפש!
אם היתה לך טיפה אנטלגנציה לא היית מנסח שאלות
כל כך אידיטיות.
ישר כסרגל
נשלח ב-31/8/2004 11:05
האשכול הזה מיועד לאנשים אנאליטים עם כושר חשיבה ( נדרש לפחות תאר ראשוןכלשהו - 16 שנות לימוד ) כך שכל מי שלא עובר את הרף הזה ( כל מי כל התשובות שלו מתבססות על ברכות , קמיעות , תחושות בטן , כליות וכו'... ) נא לעבור לאשכול אחר .
השאלה היתה מה דעתכם :
1. יעשו צבור המצביעים של ש"י / צביקה כהן במידה והוא יפסל ?
2. מה יעשה קריספל אם שוב יכשל בעליון ?
3. בהמשך ל 3 לעיל , מה יעשה ציבור נאמניו של קריספל במידה ויפרוש ?
נא להצמיד לכל תשובה גם מקדם סבירות ( ש"סניקים , אל תתאמצו ! ישרף לכם הפיוז אם תרצו רק להבין את השאלות ! )
נשלח ב-31/8/2004 10:42
שטויות
הוא הולך עד הסוף.
תושב_לשעבר מבלבל במוח.
נשלח ב-31/8/2004 10:35
נשמע הגיוני - הוא בטח רוצה את הברכה של הרב עובדיה - הוא לא רוצה ללכת נגדו.