בית פורומים אחרדים-אלעד

תגובת משה בן חורין לנצח כהן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/8/2004 11:25 לינק ישיר 
תגובת משה בן חורין לנצח כהן

מועתק מאתר הד"ל.

"
לכל הפוזלים לרשימות לא סיכוי

האמת היא שחלק משתיקת המסך שלי נבעה מהצורך להתחקות אחר כל מיני רשימות חסרות סיכוי והרי מסקנותיי.(ואולי זו תהיה תשובה הולמת לכל אלה הכמהים לאיחוד עם רשימתו של נצח).
ראשית כדאי להבהיר בשבוע שלפני הגשת הרשימות ישבתי יחד עם שמואל בביתו של שמואל לפגישה עם ציון ישראל מרשימתו של נצח , הוצע להם את המקום השלישי הריאלי וזאת בהסכמת עמרם ובתנאים מסויימים, לא רק שנצח לא החזיר תשובה לגבי ההצעה הוא אפילו התעלם ממנה.
בפגישה אקראית שהיה לי עם נצח ברחוב בקש נצח את המקום השני ברשימה שלנו , האמת כדי לראות את נכונות כוונותיו של נצח הייתי מוכן לוותר לו על מקומי ואכן הצעתי שכך יהיה רק בתנאי אחד והוא:
וכך אמרתי לנצח - אם אתה טוען שיש לך מעל מנדט או יותר נכון אתם עומדים לקראת המנדט השני, בוא תראה לי הוכחה שאכן אתה שווה 550 קולות שדרושים למנדט ואפנה לך את מקומי, אמרתי לנצח שאני לא רוצה רשימה של 550 תומכים במוצהר, תן לי רק 300 שמות, 200 שמות שאוכל לעשות מדגם טלפוני ואוודה שנצח שווה את התנתקותי מהמקום השני.
נצח כהרגלו התפתל לא החזיר לי תשובה ועד היום אני מחפש את המנדט שהוא כל כך טוען שהוא שווה.

יש כמה חברים בקהילה שהם "מענישים" מקצועיים,
לא תתן לנו ככה נצביע לנצח,
לא תתן לנו ככה נצביע לוק,
מה אתם שוים בכלל אתם לא עושים כלום למעננו.

אז בואו נעשה השוואה קטנה מה נצח "נתן לכם" ומה אנחנו הנציגים נותנים לכם (בעצם לא אני אני עדיין לא נתתי כלום אבל הנציגים שלנו)
1. נצח חילק 1,000 (בהגזמה) סופגניות בחנוכה, בתחשיב גס עלות המתוק הרגעי בפה של נצח 2,500 ש"ח.
זה לא מגיע ל 10% ממחיר הקראוון שזכתה הקהילה לבית כנסת בשמעון הצדיק בחודש האחרון, הנאה רגעית מול הנאה לנצח.

2. נצח עשה סעודת פירות יבשים בטו בשבט בתפארת בחורים, נו שויין (נו טוב באידיש) בהגזמה 3,000 שקל סעודת פירות יבשים.
הנציגים שלנו הזרימו חצי מליון שקל לבניית בית כנסת לתפארת בחורים + קרקע.

3. נצח חילק קימחה דפסחא למאה משפחות נזקקות בעלות של 10,000 ש"ח (בהגזמה).
הנציגים שלנו הביאו 400,000 ש"ח להרחבת קול אליהו.

4. נצח חילק דגלונים לילדי הממ"ד ביום העצמאות עלות של 1,000 ש"ח בהגזמה.
הנציגים שלנו הביאו לבניית שלב ג' בעמיעד, עלות (ואל תתפסו אותי במילה) 5,000,000 ש"ח.

לא אלאה אתכם בהשוואות, אגב כל הנתונים לקוחים מהפרוספקט של נצח וציון ברשימת ההישגים שלהם "וידם עדיין נטויה".

רבותי, נצח בחודשיים האחרונים לא עשה טלפון אחד למען שיבוץ הילדים שלכם בגנים, לא נלחם פעם אחת למען בית הספר , לעומת ידי הנציגים שלכם היו עמוסות עבודה ונכון עדיין לא הכל סודר כי המלחמה כן בפירוש המלחמה בעיצומה.

אז נכון נצח הביא את סגן התמ"ס מיכאל רצון, ואת שרת השיכון ליבני, ואת פייגלין, ואת גילה גמליאל ואת רוני בראון ועוד ידו נטויה והצימוק שבעוגה בשובל האישים והאחמי"ם עוזי כהן האח של נצח הוא אמור לחתום את מערכת הבחירות, אגב כל רשימת האחמי"ם הנכבדה לא הייתה מגיעה לאלעד אילולי אותו חבר מרכז עוזי לא היה מאיים עליהם שאם לא תגיעו לעזור לאח שלי נצח יבולע לכם ברשימות בפריימריס, אז אוקיי הם התייצבו כמו חיילים(כי מה למה להסתבך עם הרשימות השחורות של עוזי הכל יכול?) אבל מה בדיוק הם נתנו לנו?
שרת החינוך הקצתה קרקע ומבנים לנועם? גורנישט.
שרת השיכון העבירה כסף לתפארת בחורים ולבית הכנסת בית וגן ולבית הכנסת משכנות נריה? גורנישט.
סגן שר התמ"ס דאג למקומות תעסוקה בעיר? גורנישט מיט גורנישט.
הבטחות פוליטיקים אמרנו, כסת"ח מול חרב הרשימה השחורה של עוזי.
מצעד האישים הדביק הזה לא נועד לתושבי אלעד מצעד האישים נועד להכניס את האח של עוזי כהן חבר מרכז הליכוד למועצת העיר אלעד ובזה לפגוע ברשימה הדתית לאומית, וכל זה בשביל שלנצח תהייה לגיטימציה לחלק סופגניות בחנוכה ואוזני המן בפורים.
טעם מתוק רגעי של סופגניה מול טעם ניצחי לא של נצח חלילה של בניין מפואר של בית כנסת וגן ילדים ובית ספר שנקנה בדם יזע ודמעות.

האם תרבות עוזי כהן צריכה לחלחל גם בשורותינו? (האמת אני מתבייש בפני בוחריי שהרהבתי עוז להציע את מקומי לתרבות הזו)את זה יש לנו עם החרדים ואפילו מתוחכם יותר , אנחנו הרשימה היחידה באלעד שתרבות שלטונית מעין זו לא טבועה בנו, אנו הרשימה היחידה בעיר שתדאג בשעת הדחק לציבור שלנו ולא אף רשימה קיקיונית אחרת.
ועוד לתת את קולנו לרשימה שלא עוברת את אחוז החסימה וע"י כך תוריד לטמיון את כל אותם קולות שהצביעו עבורה, בואו נתעשת ולא נלך אחרי מתיקות הסופגניה, הסופגניה הזו עוד עלולה להתגלות כרווית שומן שחיתות, רוויית כולסטרול טובות הנאה אישיות, וציפצוף ארוך על כל הצרכים היום יומיים שלנו כקהילה, האמת עם סופגניות ואוזני המן כאלה עדיף לשמור על דיאטה....

ועל לוק כבר דיברנו?

רבותיי היו פריימריס, מי שרצה להראות את כוחו היה בא ומתמודד ומקבל את המנדט מהציבור, תרבות ביתן 27 של הליכוד לא תעבור כאן אין מתנות חינם גם אם אתה האח של עוזי , ועם כל הכבוד גם אם יהיו לנצח 400 ו450 קולות ואני בספק רב הוא עדיין לא עובר את אחוז החסימה, הם רק יפגעו בסיכוי שלנו להשיג עוד מבנה ועוד בית כנסת ועוד ועוד לקהילה.
כדאי להיתעורר מחלומות מתוקים, זה עוד עלול להתגלות כחלום בלהות.
ויפה שעה אחת קודם.
"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2004 18:19 לינק ישיר 

לא מבין למה צריך מסמכים.
האם אינך רואה שגן עולה בערך 1.5 מליון שקל, וקרוואן 200000 . (מה הכוונה רואה גן זה כמו שתי דירות של 200000$ עם כל מה שמסביב אז זה בערך מאוד נכון).
האם אתה צריך אסמכתאות לכך שביכ"נ תפארת בחורים קיבל 80000$ , הרי כל מי שבנה ביכ"נ בעיר קיבל סכום כזה. תשאל את התימנים של עץ חיים. והמספרים האלה ידועים בכל העיר לכל אדם חוץ משייחים.
אז אל תבלבל את המוח עם אני אתן לכם לחגוג.
המספרים הם הרבה יותר מאשר מדוייקים, הם ידועים ממש לכל מי שנמצא ומבין קצת במטריה. ואני מבין כמו שאתה מכיר אותי כי התבודדתי הרבה עם המספרים האלה ביערות העד של אלעד.

לא נפסיק לשיר ולרקוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2004 16:32 לינק ישיר 

ברסלב,

אם זה המספרים שהציגו לכם בוועד אז עבדו עליכם.
למה להתוכח סתם כשיש אסמכתאות (חוזים עם קבלנים והראשות תקציביות)?
אבל תעזוב את זה. אני לא אקלקל לכם את החגיגה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2004 16:25 לינק ישיר 

לשייח היקר

מאיפה לך המספרים המפוברקים הללו, שלב ג' בבי"ס עלה במדוייק 3.6 מליון ש"ח מה שפורסם לוועד בית הספר הדתי לאומי. כמו כן המועצה הוסיפה עוד סך 200000 ש"ח להתאמות בין שלב ב' לשלב ג'.
חוץ מזה כמה עולה הרחבת קול אליהו (במדוייק 400000 ש"ח) וכמה עולה בניית ביכ"נ תפארת בחורים כנ"ל 400000 ש"ח. כל זה כאשר בתווך יושב ביכ"נ אורח חיים בתוך קרוואן עם עוד כמה קרוואנים אחרים אז לך תמכור למישהו אחר דברים על השגים.
דבר אחר אני שמח על הבחנתך הברוכה כי עמרם חורי אומר מעט ועושה הרבה. הוא חבר מועצה הכי טוב שיש לדעתי.
לידיעתך בי"ס ממ"ד עולה סך 12 מליון ש"ח כולו ביחד. וביכ"נ משכנות נריה עולה 2 מליון ש"ח ולגבי השאר אין לי כוח להסביר לך, אבל תדע שקרוואן אחד עולה סך 200000 ש"ח והרחבה של קרוואן (כגון קרוואן בית וגן , או תפארת בחורים) עולה סך 100000 נוסף על ה - 200000 ש"ח.
אז אם תרצה לחשב מספרים תעשה כך:
בי"ס 12 מליון.
ביכ"נ תפארת בחורים, קול אליהו בית וגן ס"ה 1.2
גנים 10*1.5 מליון ס"ה 15 מליון.
קרוואנים - 0.8 מליון
מעון 2 מליון
כבר עברנו את ה- 30 מליון .
ברור שהכל מגיע ממשרדי הממשלה השאלה היא לאן. הרי מה אומר נצח אני אדאג שיגיע לדתי לאומי.
אם כן ממאי נפשך אם אפשר למען כסף לדתי לאומי אזי תזקוף את כל הכסף שהועבר לדתי לאומי לנציגיו המוכשרים. אחרת אמור שאף אחד לא יכול למען כסף . אם כך אין למי נבחור אז בו נלך לישון כולנו ביום שלישי הבא.
מסקנה א'- הכסף ממוען על פי כח הנציגים.
מסקנה ב' -בוחרים עמרוסי והצוות הנהדר שלו ובעיקר שעמרם חורי חייב להיכנס. (כי הוא היחידי שעזר לתימנים ולחסידים בוועדות השונות וגם בארנונה). ועמרוסי היחידי שעבד בכל הצוותים בלי איפה ואיפה לשום ציבור בכל מה שקשור לפעילות ממלכתית של המועצה.
נו אז לא נבחר ביחד כולם עמרוסי ו- עד ובאמת הפעם למען אלעד למען כולנו כולל החרדים שבנו.

לא נפסיק לשיר ולרקוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2004 15:59 לינק ישיר 

פאגינג,
לפני שאתה משתלח סתם, לך תכין שיעורי בית בבקשה כמו שאני הכנתי.
אמינות שלי מספיק חשובה לי ועמלתי עליה קשות.
אני לא מוכר בבלטים. אלא עובדות מבוססות על מסמכים רשמיים.
עיון בספרי המועצה ופרוטוקלים של ישיבות המועצה
יפקחו לך את העיניים.
די אם אצטט לך את מחיר אמיתי של שלב ג' של בי"ס ממ"ד מתוך החוזה. לא 5 חמש מליון כפי שכתב בן חורין אלא רבע מזה בקושי.
גם זה מכספי משרד החינוך/מפעל הפיס המחולקים בין הרשתות בהשתדלות העסקנים מחוץ לאלעד. דוקא כאן נציגי מפדל במועצה נחלו כשלון חרוץ ואני מנוע מלהרחיב יותר מזה.
אם היתי פרסומאי שלהם היתי מציע להם להתפאר בהישגים אחרים (והיו כאלה) ולא במה שמשה בן חורין כתב.
על שאר "ההישגים" שבן חורין כתב, עדיף לא לדבר כי גם שם היו להם פשלות.
בסה"כ באתי להעמיד דברים על דיוקם.
אין לי מניות לא אצל נצח ולא במפד"ל. אני חושב אישית שחוריח עשה הרבה למען הקהילה שלו וחבל שהוא רק במקום שלישי. מדבר מעט ועושה הרבה. זהו הפסד של הקהילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2004 15:03 לינק ישיר 

שייח

יש לך אסמכתא למה שאתה אומר ?

הרשה נא לי לשער שלא...

מהיכן אתה יודע שאת הכספים האלו היה הציבור הד"ל היה

מקבל גם ככה ?

האם אתה חרדי המנסה לקלקל לדתי לאומי ע"י שכנוע הציבור

להצביע לנצח כהן ?

אולי תתרכז ברשימה בה הינך מוצב במקום להפיץ רוע ?

או שמא אתם כל כך לחוצים (כי המנדט ה 11 בורח....) שאתם

מתחילים לנקוט טקטיקה חדשה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2004 14:22 לינק ישיר 

אם אלו דבריו של בן חורין אז זה עלבון לאנטלגנציה. בעיקר הסכומים שהוא נקב שהביאו כביכול נציגי המועצה.
הסכומים הגיעו ממילא ולעתים החברים שלו רק קלקלו/עיכבו.

אני אחרון שאחזיק מליכוד, אבל כבן אדם נצח כהן הוכיח שהוא גבר אמיתי ועוזר לכל מי שצריך. קשריו עם צמרת הליכוד ומנכל המדינה עוזי כהן רק יעזרו לאלעד. הוא יביא לד"לים הרבה יותר ממה שהביאו המפדל. אם היתי כיפה סרוגה,
לרגע לא היתי מהסס להצביע נצח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2004 11:36 לינק ישיר 

נצח כהן קיבל כסף מהליכוד והוא מחפש להוציא חלק ממנו,

כאשר השאר ישתלשל לכיסו מן הסתם.

אין לו מה להציע לתושבי העיר נקודה.

מי שרוצה להביא את הבסטיונרים של הליכוד, להביא לעיר את

התרבות הקלוקלת שלהם, את הבהמיות של חברי המרכז

כדוגמת "אח של" - שיצביע לו.

אז כן - יהיו לו 200- 300 קולות, שידפקו כמובן את המפד"ל,

אבל סה טו, אין לו סיכו ממשי להבחר,

כליכוניק מצוי הוא אוהב להרוס...