| נשלח ב-1/9/2004 00:11 |
|
| |
תפילות הימים הנוראים בקהילת אור האמת
השנה בעזרת ה' יהיו תפילות רציניות ביותר בקהילת אור האמת. בטח אתם יודעים מהשמועות שמסתובבות בעיר שיש ברוך ה' היום אברכים חדשים באור האמת שיודעים להעריך את הזכות הגדולה שנפלה בחלקם.
הרב הצדיק הר"ר אליעזר בן דוד הכריז השבוע שהוא מעוניין שכל האברכים יתפללו השנה בימים נוראים בבית הכנסת של הקהילה. האברכים החשובים נענו בשמחה לבקשה למרות שרבים הם זוגות צעירים ואפילו שהשנה ראש השנה צמוד לשבת הם מסכימים בשמחה להשאר לבד בעיר רק בשביל לזכות להיות בקהילה בימים הנוראים.
אז מי שעוד אין לו מקום תפילה לימים הנוראים זה הזמן לרוץ לקנות מקום באור האמת כי זה יהיה הפוניבז' של אלעד בר"ה ויו"כ. וכמו שאומרים בואו מהר לפני שיגמר!
אנחנו מקווים שגם ראש הכולל הגאון האדיר הרב יוסף שליט"א יקרא לאברכים החשובים להשתתף בתפילות ולחזק את הקהילה.
כתיבה וחתימה טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2004 09:25 |
|
| |
שמעתי שהתפילה במחיצת הגאונים האדירים והצדיקים היתה חוויה רוחנית אדירה שלא תסולא בפז.
אשרי עין ראתה כל אלה!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2004 08:07 |
|
| |
תגיד, לוחמציק,
זה לא הראש כוילל-ש'ך הגאון הצדיק, שמרביץ רייסים בכבישי העיר, על שברולט חדשה ומצוחצחת?.?.?
עכשיו, תסביר לי טוב, (כזה אני, קשה הבנה, אתה יודע...)
סיפרת כאן שהוא "זורק" אברכים עקב מצבו הפיננסי הרעוע של הכוילל, לא?
איך אמר בשעתו אהוד ברק?
"כסף לכבישים ותשתיות,
לפני כסף לישיבות"...
אוח אוח
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2004 19:19 |
|
| |
לידיעתכם ביתם של הרב בן דוד ובנו שברח' אבטליון אינו כלל שלהם, ורשום בטאבו ע"ש עשיר א' מחו"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2004 12:31 |
|
| |
הגאון האדיר ראש הכולל הרב יוסף שליט"א התחיל את מסע הצימצומים בכולל אור דוד.
כל אברך נקרא לחדרו של הראש כולל ושומע מה עתידו.
כמובן שמי שלומד אין מה לחשוש אבל מי שמתבטל וכל היום מתעסק בעסקנות ימצא את עצמו מהר מאוד מחפש מקום אחר.
רק ככה נחזיר עטרה ליושנה ונחזיר את הכולל לימיו הגדולים.
דרך הגב, אומרים (אני לא בטו שזה נכון אבל כך שמעתי) שהרב הצדיק אליעזר בן דוד הודיע לאברכים שלו שמי שלא יהיה בימים נוראים בתפילות של הקהילה לא יקבל מענק חג. הוא גם אמר שכל אברך חייב להגיע לתפילה בליל שבת.
אני חושב שזה רעיון נפלא. כי הרי מי שמכיר את הרב בן דוד יודע שרק אם "נדבקים במידותיו" גודלים. הרי הרב בן דוד ידוע כאחד שבונה אברכים ויש לו עשרות אלפי תלמידים (מישיבת אור ברוך מהכוללים ומהקהילות) ותלמידות (מאור החיים ומבתי הספר והתיכון של אור האמת) בכל העולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2004 10:29 |
|
| |
יוסי
אם לא ראית את ביתו של הרב אז למה אתה משמיץ ומוציא דיבה?
עזוב את הבנים. הם לא האישו כאן.
ביתו של הרב פשוט וצנוע מאד.
ריפוד הכסאות נעשה לפחות לפני 40 שנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2004 09:23 |
|
| |
ולי יש רק שאלה אחת
who give a shit ?
מה אכפת לכולם כמה וילות יש לו ?
מי שרוצה להיות חסיד (שוטה או לא שוטה) שיהיה חסיד שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2004 09:04 |
|
| |
לוחם יקר אני רק לא מבין דבר אחד
תבקר פעם בבית של ר' חיים קניבסקי
או אולי בבית של ר' שמואל אורבעך (הוא גר בכלל בפנמיה של מעלות התורה)
או אולי תקפוץ לביקור לבית של הרב שטיימן
מעניין לא
אף אחד לא תרם להם בית של 8 חדרים
מוזר לא???
ולמען הגילוי הנאות את הבית של הרב בן דוד עצמו לא ראיתי אבל את הבית של שני הבנים ראיתי
ויש להם בתים מפוארים
וח"ו עיני לא צרה בהם
אבל שאני רואה איך אחד שמחזיק את עצמו כחסיד דגול שלהם כמו אותו לוחם חופש מספר סיפורי מעשיות
חשבתי שכדאי להכניס קצת פופרציה בדברים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2004 08:35 |
|
| |
לוחם,
האם אתם מארגנים "מערך הסעות", שישנע, הלוך ושוב, את הציבור האדיר שיגיע ברבבותיו לתפילות הימים הנוראים ההמוניות???
לאחד, נעבך, "בקושי" יש ספה... (לא הבנתי... יש או אין???)
לשני, אין פלורוסנטים, רח"ל.
והשלישי הוא בכלל עני ואביון שנאלץ "לגדל" דגים בבריכה מיוחדת, בשביל שיוכל "לדוג" מש'ו לכבוד ש"ק ולהשיב בהם את נפשו הרעבה...
ממש "יוסף מוקיר שבת"... רק בסדר הפוך, ראשית כל, "מצאו" הם את היהלום ורק לאחר מכן הגיעו הדגים, האברכים, המתפללים... (תקראו לזה איך שתרצו...)
----------------
לוחמצ'יק,
יחצ"ן בגיגולך הנוכחי, כבר לא תהיה.
לך חפש לך ג'וב אחר!
יען כי בסיכלותך, אתה הופך משפחה מוערכת וחביבה, למבוזה וחבל.
אוח אוח
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 01/09/2004 9:05:31
|
|
|
|
|