בית פורומים אחרדים-אלעד

האם יש מוח מאחורי כוח?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2004 00:40 לינק ישיר 
האם יש מוח מאחורי כוח?

לאחר שרבים מחברי מפלגת "כח" מנסים לדבוק בעובדה כאילו רבנים ואדמורים שיחי תומכים וכו. צריך להזכיר דבר חשוב.

המוח שעומד מאחורי ריצתה של כח, הלא הוא ח"כ מאיר פרוש.
שום רב או אדמור אינו היה שותף לכתחילה במהלכיו של העסקן החרדי.לאחר רעיון הבחירות הפנים חסידי שותפו רבנים מסוימים בנושא.
(את ההחלטה הסופית קיבל בליל הגשת הרשימות סמוך לשעה 900 בערב)

ריצת העמוק של הח"כ הנכבד משתי סיבות עיקריות.
1) כנציגם של סיעת "שלומי אמונים" מבקש פרוש להוכיח בכל כוחו שמספרית רבים כלל חצרות החסידויות יחד, מחסידות גור ווזניץ,(בארצי), וכך גם בעיר אלעד, לגרום לדחיקתם של חסידי ויזניץ .

2) כעסקן פוליטי ניצל פרוש את המומנטום של אי התערבות רבנים ואדמורים בקדירה הנבחשת בעיר אלעד,כדי להוכיח מנהיגות , אומץ , ודאגה לציבור הכלל חסידי.
ברור שלאחר מכן ימצא העסקן הירושלמי את הדרך לשכנע את מנהיגי החצרות כי רק כך יהיה ייצוג הולם וכו

עצם העובדה שהמדובר לא בבחירות כלליות אלא פנים עירוניות, מקשה על הבנת העקרונות מאחורי מהלכיו של העסקן .הרי בחשבון פשוט ובידיעת העובדות גם אם סיעת כח היתה מצטרפת לרשימת שי (במקום השמיני) היה משה גבירר יכול לשרת בקודש את חבריו החסידים במועצת אלעד והאם מן הראוי היה בשביל הוכחת הכח ללכת ברשימה נפרדת? האם זוהי דרך החסידות ?
אך ראוי לציין כי לא כן בחר ח"כ אלי ישי אשר הפתיע
במנהיגות הפוכה(אנני ממצביעי ש"ס)וויתר על מקומות חברים במועצה למען אחדות. (חשבון פשוט)

יש להוסיף כי בהליכה משותפת וקבלת 11 חברי מועצה היה הח"כ הנכבד יכול למנוע את הנצחת הטענה "באלעד רוב ספרדי מוחץ"

הכותב הינו קול נמנע לעת עתה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 22:56 לינק ישיר 

לפי מידע שקיבלתי זה עתה המוח שמאחורי כח(פרוש) החליט ליצור קשר רציני עם נציגי סיעת יושר.

והסיבה :מספרם של כלל החסדיים אינו עולה על 750 מצביעים באם יש מעל 95% הצבעה.(אני יודע שהרגזתי אבל זהו נתון שנמצא במטה כח ובמטה שי )אשר על כן סובר העסקן הירושלמי שהרי גם אם חלומם הורוד של אנשי יושר שבאמתחתם כמנדט ,עשוי להתקיים. אזי בחשבון פשוט נציגו השני ייכנס בקלות וכעת נשאר לעבוד על השלישי .

יש לציין כי רוח גבית נוספת דוחפת את הח"כ הצ"למר שהרי בחיבור זה ייסתפקו יושר רק בתפקיד ביצועי בלבד(תכנון ובניה ומן הסתם אין לו איש מתאים לתפקיד) כאשר גם זה תלוי אם יחברו חברי סיעת כוח לקואליציה .

מה גם שע"פ סקרים פנימיים יודע הח"כ שמאוכזבי המרא
הפושרים (דהיינו אלה שלולא חיבור "יושר"-"כח" לא היו מצביעים יושר בגלל החיבור לצורי)ישמחו לרוץ ל"התנקם"...

הכותב הינו "קול-צף"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 16:11 לינק ישיר 

מתן הפרשנות והצגת העובדות ע"י לא כדי לנגח, וח"ו לא היה בכוונתי אפילו לרמוז שהעובדות שונות בהרבה במפלגת שי,

שהלא ידוע לכל כי מרכיבי הרשימה הלא הם ערבליך את רוזנשטיין הי"ו "המנוסים " ביותר בפוליטיקה....וד"ל.

עה"ח קול צף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 07:15 לינק ישיר 

הרבנים הגאונים גדולי ומאורי הדור ורבני העיר הם המוחות.

ועשית ככל אשר יורוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 03:03 לינק ישיר 

הכותרת של האשכול עשר, כי מאחורי ש"י, יש כמה מוחות גדולים, גדולים מאד...

פכטר ושות'........

די לעסקנות הזולה הסובבת את הרבנים.

הפעם לא מצביעים!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 01:26 לינק ישיר 

בכל מקרה אני יישן לילה על מה שאמרת ומחר בעזרת ה' אני יברר דרך מישהו שלישי אצל מורי ורבי ראש הכולל הרב יוסף שליט"א ומה שהוא יגיד: ועשית ככל אשר יורוך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 01:24 לינק ישיר 

צורם אני חושב שאתה טועה. היום בשיווק השיטה לדחוף כמה שיותר אגרסיבי. אני בטוח שאחרי שהבהרתי כאן מי זה המשפחה המיוחדת הזאת יש להם יותר אהדה לפחות בין קוראי הפורום ובפרט כשברחוב לא תמיד שומעים דברים טובים מכל הרכלנים של אלעד שלא שומעים מהם אף פעם מילה טובה על אף אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 01:16 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 01:09 לינק ישיר 

וכמושאומר ר' צורם, אל תכאיב! אם אתה לא רוצה שיזלזלו, אל תעלה את הנושא בכלל! למה לך ללבות אש ושנאה?

עדיף לשתוק, ואם מדברים לנסות למחות בעדינות. אבל לא באובססיה.

בא נחשוב ביחד על עוד נושאים שאתה יכול לכתוב עליהם בפורום מבלי להזכיר את האותיות ב' נ' ד' ו' !

יש לך רעיון?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/9/2004 01:05 לינק ישיר 

השאלה אם אני יכול בתור תלמיד להבליג לגמרי כשמחרפים ומגדפים? לפעמים זה בלתי נסבל ואז כממו שאומר ר' חיים על המדרש עם איוב "כשכואב צועקים"!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 01:03 לינק ישיר 

בא ואגלה לך סוד, אנשים לא אוהבים שמגזימים.

לא נח להם לראות שבאשכול על התחבורה ציבורית אתה דוחף את הרב הגאון ובאשכול על הבחירות נדחף הרב הצדיק.

ועוד משהו אגלה לך, לא כדאי לך ללכלך את שמו של הרב בן דוד בנושאי בחירות, הוא מדי גדול בשביל זה והוא לא ברמה של האחרים שמתלכלכים בבחירות.

לכן הצעתי לך, הרב גדול בתורה?! תביא את חידושיו! למה להסתבך עם בחירות מלכלכות ודברים שלא מתאימים לרבנים ברמה כזאת.

מקוה שתבין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/9/2004 00:58 לינק ישיר 

צורם אני מקבל את ההצעה שלך כי אני רואה שאנשים כאן לא מפרגנים. מהיום אני מביא פול דברי תורה בשמו אני יפתח אשכול עם דברי תורה של כל רבני העיר בעזרת ה'.

השאלה שלי למה אנשים רעי לב? למה אם אני מפרגן למורי ורבי הגאון האדיר הרב יוסף בן דוד מיד צריכים אנשים צרי עין להשמיץ ולבזות? אלול עכשיו אז למה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 00:50 לינק ישיר 

לוחם, אתה מחפש לבזות את שמו של הרב בן דוד?

למה אתה מזכיר אותו בכל משפט ובכל תגובה?

אתה לא חושב שזה גורם לחילול שמו כשרואים שיש לו חסידים כמוך!?

אולי תביא לנו בכל שבוע את פניני הרב כך שנזכה לראות את כושר גודלו בתורה. כך תביא לנו פעם בשבוע אשכול מתומצת עם כל מה שאתה חושב על הרבנים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/9/2004 00:48 לינק ישיר 

לוחם חופש יקר

גם אני לוחם חופש! ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2004 00:46 לינק ישיר 

על זה אמר מורינו הרב בן דוד כאיש אחד בלב אחד שכל אחד יחשוב על עצמו ולא יטיף לשני ואז תבוא האחדות.
אם אתה קול צף מה אכפת לך מכוח? שהם יעשו מה שהם רוצים!
השאלה מה אתה תעשה. ואתה חייב להצביע שי בגלל מצווה דאורייתא של לא תסור.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > האם יש מוח מאחורי כוח?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext