ולך, תושב לשעבר במקום לעשות נזק לציבור הליטאי ולמרא דאתרא שליט"א לא הועלת כלום על גבי הפורום הזה.
הרי אתה בעצמך תצביע ל"יחד" ולא לש"י, אז מה כל הרוח הזה? אתה לאכול את העוגה מכל הכיוונים, ואח"כ יש לך טענות למה "אינכם אהודים" בלשון המעטה בכלל הציבור?
נ. ב.
מה שלום פוסק הדור הגרי"ש אלישיב שליט"א
נשלח ב-1/9/2004 20:25
בחיאת זום זום...
מה לקחתם קשה,
ס"ה רציתי לדעת, מי מבין כותבי הניקים שייכים לעולם הסרוג...
הקשר שלי לכח...
הוא כמו הקשר של הר' גרוסמן ל... צורי.
ולך chiko10
מה לך כי כעסת ?
ס"ה העתקתי ניק מרוטר...
.
תוקן על ידי - נוברדוק00 - 01/09/2004 20:40:55
נשלח ב-1/9/2004 18:07
אישחסידהיה
על תעשה צחוק מעצמך - להושיב טלפניות ולהתקשר זה לא נקרא סקר.
בסקר מקצועי יושבים אנשים מקצועיים - קודם לומדים את הציבור והאופי שלו, לאחר מכן בונים שאלונים "מפלחים" כך שדרך הגב השאלה ניתן ללמוד עליך הרבה.
כמו כן גם הסוקרים הם מקצוענים - שעוברים הכשרה מיוחדת איך לשאול.
הסקר נמשך מספר ימים - ובצורה מדגמית מתקשרים למספר משפחות יותר מפעם אחת - כדי לדעת אם הם משקרים - אדם שמשקר בד"כ לא ימציא בדיוק אותו שקר. וקיצור יש לאנשים כל מני כלים מקצועיים - על הכלים האלה משלמים כסף.
הצוות שלנו כלל ד"ר + 5 מנתחים + עשרות סוקרים מקצוענים. שעבדו מעל ל - חודש ימים כדי ללמוד, להכין, ולנתח את הסקר.
רק אנו יכולים לערוך סקר כזה. רק לנו יש תתקציבים הנדרשים.
רואים שאתם חובבנים - גם התנהלים בצורה חובבנית - אתם מובלים את הציבור שלכם לאסון.
אז אנה ממכם - רדו מהרעיון הטפשי שלכם - תקשיבו לדעת גדולים ותתצטרפו אלינו.
נ.ב
הציבור באלעד עדיין מחכה למכתב התמיכה.
נשלח ב-1/9/2004 17:22
א - אל תעיד בשם כל חברי הפורום. אתה יכול להעיד רק בשם כל הניקים של עצמך.
ב - סקר כנ"ל דורש כ-3500 שיחות טלפון. המחיר ששולם עבור הסקר הוא כ-2 ש"ח לכל שיחה שבוצעה + כ-4000 ש"ח עבור סיכום וניתוח התוצאות. סה"כ 11,000 ש"ח.
אז למה עלה לכם 100 אלף ש"ח? או שהבוסים שלך פרייארים, או שהפקידו את עריכת הסקר בידי מלחך פנכה עם "ויטמין P" ורישיון לחליבת הקופה הציבורית, או שכל הסיפור פשוט לא היה ולא נברא (ויעידו כל חברי הפורום שלא קיבלו מכם טלפון...)
לגבי הפירורים - עדיף למות מצמא מלהיות מושחת.
לגבי הד"ל - ישנה קבוצה של מתנחלים אוהדי פרוש שמנסים, על דעת עצמם, לעורר תמיכה בכח בין הדתיים הלאומיים. אם זה יצליח יהיו לכח 4 מנדטים, אבל לא נראה לי שזה יקרה.
נשלח ב-1/9/2004 17:09
אישחסידהיה
סיפורי סבתא, אתם לא ערכתם שום סקר והוכחות הם:
א. - אף אחד לא קיבל טלפון מכם - יעידו על כך כל חברי הפורום.
ב. סכם כפי שאתה מציין עולה החל מ 70 אלף ש"ח, (לנו זה עלה כ - 100 אלף ש"ח) - וזה מעל לתקציב הכולל שיש לכם לכל מסע הבחירות.
לגבי הפירורים - נכון, אבל עדיף לקבל פירורים ולשתות מים מאשר להיות מיובש במדבר.
נ.ב
תפסיקו לנסות למצוא את הישועה בד"ל , לא הצלחתם למצא בוחרים בציבור החרדי אז אתם רצים לד"ל?
הרי לוק והליכוד ניסו את זה לפניכם - ולא הצליחו.
נשלח ב-1/9/2004 16:59
לשעבר,
הבנתי. "אתם" תייבשו את כל מי שלא ילקק אתכם. לאלו שכן ילקקו (ויזניץ וכו') תיתנו פירורים.
אני אישית, למרות התנגדותי הגורפת לדיקטטורה, הייתי מעדיף להצביע לסאדם חוסיין מאשר למפלגה שזה המצע שלה. (ועוד מעיזה לספר לנו על "אחדות ושגשוג"...)
מזל שיש את "כח", שבניגוד אליכם מצהירים על כוונתם להילחם באפלייה ולתת לכל תושב בעיר את המגיע לו.
תוקן על ידי - אישחסידהיה - 01/09/2004 17:05:06
נשלח ב-1/9/2004 16:56
ביומיים האחרונים החלו אנשי "כח" בעריכת סקר מקיף בעיר, באמצעות חברה חיצונית מיוחדת שנשכרה לשם כך.
עד כה נסקרו כרבע מתושבי העיר, והנתונים שהתקבלו נבדקו על ידי מומחי החברה, שקבעו שהתוצאה הצפויה היא:
7-8 מנדטים לשי
2-3 מנדטים למפדל
2-3 מנדטים לכח
ספק מנדט אחד לקריספל או ללוק.
נשלח ב-1/9/2004 16:41
נוברדוק00
כדאי לכם לחזור לשי - עדיין נקבל אותכם - חבל על הקולות שלכם שלאא יעברו את אחוז החסימה וילכו למפד"ל.
אתם יותר קרובים אלנו מאשר למפד"ל - עדיין לא מאוחר.
כפי שאמרתי - תלכו לבד, לא תקבלו אף מנדט - ואנחנו ניבש אותכם יותר מהד"ל בקדנציה הבאה.
נשלח ב-1/9/2004 16:37
אולי תפסיק לדבר שטויות הדתי לאומי צועד למנדט הרביעי.
ואתם כח שחשבתי שאתם באמת כח, נודע לי שמספר הקולות שלכם הוא כמספר השלטים שלכם, שגם הוא פחות מהשלטים שיש לעמרוסי שמספר הקולות שלו הוא השלטים שלו כפול 10 .
תן לנו לרקוד בשקט ותעזוב אותנו במנוחה עם ההבלים והפרובוקציות חסרות הבסיס הללו.
יש לי אהדה לכח וכמעט שהיא ברחה לי מהגוף כשראיתי את הכותרת הזאת. עוד אחד כזאת והיא יוצאת ממני (האהדה לכח)
יללה בואו נרקוד עד עד עד כלות הכוחות כי רק עד ועמרוסי יצעידו אותנו עד עד עד לניצחון המתוק
לא נפסיק לשיר ולרקוד
נשלח ב-1/9/2004 16:21
נוברדוק00 היקר - כמו שאתה יודע היטב - אני לא איש מפד"ל ולא כח, אבל אנחנו היחידים שעשינו סקר מקיף באלעד. ואני יכול להגיד לך - שהמצב לגמרי הפוך ממה שאתה מציג.
כמו כן כנראה וזה בסבירות גבוהה מאוד כח לא יעברו את אחוז החסימה.