|
|
| נשלח ב-2/9/2004 22:44 |
|
| |
משלחת רבנים אצל צורי....................
לא ירחק היום שבו משלחות של רבנים ותושבים יבואו ויתחננו לצורי שיחזיר את אלעד לשפיות ואם יש לו כבוד עצמי שיתן להם להתבוסס לבדם בבוץ ההרס והמחלוקת עם הטברייני הפראייר וחבר מלקקיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2004 23:18 |
|
| |
עוד אשכול לערמת השטויות של גוטשבעס הלא הוא יודעי דבר
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2004 10:25 |
|
| |
ההגדרה נכונה כי נראה לי שבמקרה שצורי לא יבחר כי יש לו סיכויים גדולים להבחר אז כל העיר תעבור עם צורי לרכס כדי לבכות את בכיתה של אלעד
ספרדי אמיתי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2004 10:26 |
|
| |
מה גורם לכם לחשוב שצורי יחזור\יעבור לרכס ?
אני מהמר שאם הוא יכנס למועצה, הוא ישאר בעיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2004 10:42 |
|
| |
שלא תבינו אותי לא נכון אמרתי רק סיטואציה אבל 99% שצורי לוקח את הרשות למרות שזה כואב לגרוסמן אבל מה נעשה שיחפש לעצמו מקום אחר...
ספרדי אמיתי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2004 10:54 |
|
| |
הלוואי וצורי יכניס לפחות מנדט אולי שתיים ושישאר במועצה ויראה לכל אלו שמיררו לו את החיים שנים מה זה להיות אופוזיציה לוחמת.
הלוואי ומפלגת כח תכניס 2 מדטים ויהוו כח חזק לאופוזיציה לוחמת או לקואלציה עם דרישות.
הלוואי והדתי לאומי יכניסו 3 מנדטים ויהוו עוד אופזיציה. קואליציה שהיא אלטרנטיבה טובה לעיר.
והלוואי וכך יהיה ואז למלגת האחדות.... יהיו 6 מנדטים או אולי 7 ואז הכח שלהם בלי אחד מהפלגות הנ"ל לא יהיה שווה הרבה.
הלוואי ותיהיה אחדות............
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|