בית פורומים אחרדים-אלעד

העצרת הגדולה הכשלון של שי הניצחון של כח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/9/2004 18:31 לינק ישיר 

סלבודק,
שוב, ממי שמעת?
אם רק החסידים היו יודעים את זה, הם בעזרת תגבורת ויז'נצאית, היו מונעים כניסתך לקלפי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2004 18:40 לינק ישיר 

תודה לכל היועצים. ב"ה ניחנותי בכח חשיבה עצמאית, ואני יכניס לקלפי את מה שנראה לי שהכי טוב לאלעד, עברתי באלעד וראיתי כל מפלגה ומפלגה ממה היא מונעת, ובעיקר מי הם האנשים שעומדים בראשה, ובעיקר מה הם ה"מידות" שלהם אם עין טובה, או צרות עין, עזרה לזולת או אי פרגון, אני עדיין באמצע לגבש את המסקנה הסופית שלי, לא בטוח, אבל כנראה שהאנשים האלה במקרה נמצאים ב"כח" - - - -

האנשים שמה הם לא רעים, אינם צרי עין, בעלי רצון לעזור לזולת, אני אומר את זה מידיעה.....
וסתם כך חוץ מהמדרין (שאין לזה קשר לפולטיקה) החסידים הם בין היחדים שחיים טוב עם כולם, ללא הפליה בין ספרדים לאשכנזים, בין בני תורה ללא בני תורה, אהבת ישראל אמיתי.

ולא יעזרו להניע אותי מדעתי סיסמאות נבובות וחלולות של "אחדות" של כמה צרי עין ובעלי מחלוקות וזרוע נטויה שנקלעו לפונדק אחד, כדי לקבל את הקול שלי ה"אזרח הקטן".

מפד"ל אין סיכוי, בכל זאת אני חרדי. אבל "כח" למה לא?
היה עדיף כמובן " ", אבל במקרה חרום גם "כח" טוב?

לא סופי, אבל כנראה סופי.

תוקן על ידי - סלבודקא26 - 06/09/2004 18:43:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2004 19:06 לינק ישיר 

בקיצור רב אני רוצה לסכם ולומר לכם שזה פשוט פשלה שלא נראתה כמוה ואפילו למגזימים שאומרים שהיה 1000 איש תוריד את כל הילדים שאין להם זכות הצבעה ותוריד את כל הרבנים שהיו על הבמה ש90% מהם מחוץ לעיר ותוריד את כל אנשים בקהל שהיו מחוץ לעיר בקיצור גם למגזימים היו אנשי זכות הצבעה אולי 600 איש נו.... אפילו הרה"ג מלכה שליט"א בשבת תשובה ממלא יותר אנשים באולם ספורט אז אני שואל אותכם האם זה לא בזיון כבוד התורה שרבנים כל כך גדולים מגעים למעמעד כזה בזוי האם זה לו צחוק מעבודה (והאחרים לכל זה רק הפוליטיקאים שחושבים את עצמם מבינים וברור גם שכל פוליטיקאי זוטר הגיע עם מינימום 2 עוזרים ונהג עיין אלי ישי וכדומה) אשמח מאד לתגובות.

ספרדי אמיתי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > העצרת הגדולה הכשלון של שי הניצחון של כח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.