| נשלח ב-5/9/2004 23:50 |
|
| |
כמה עצות והפקת לקחים למארגני העצרת...
דבר ראשון, לא מארגנים כנס בשטח פתוח וגדול, תמיד עדיף מקום קטן וצפוף ושאנשים ידחפו בכדי להכנס לשם מאשר מקום גדול שבפועל רואים "חורים" גדולים בקהל.
דבר שני, מארגנים עצרת? יפה מאוד! אבל למה על קרקע שמלאה בקוצים דרדרים ואבנים?! כבר ככה הברחתם מהמקום המון משתתפים!
דבר שלישי, רוצים לעשות אוירת בחירות? שמח? נפלא! אבל אל תמאיסו את עצמכם על הבוחר! לא צריך להקפיץ את התושבים משבע בבוקר בעזרת רמקולים רבי עוצמה עם שלל מנגינות ג'ינגלים ונוסחים, דבר כזה ממאיס את עצמכם על הבוחר, אתם לא נותנים לו שקט ומנוחה! ובודאי שלאחר יום שלם של "חור בראש" הוא ינסה קצת להתרחק ממוקד הרעש וזה לידיעתכם בדיוק הכיוון הפוך של העצרת שלכם..
אתם מוזמנים להוסיף כאן כראות עיניכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2004 23:56 |
|
| |
ועוד עצה הכי חשובה:
לא לזלזל באף אחד ביום הגשת הרשימות! (ע"ע משה כהן! לא נשכח ולא נסלח).
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2004 23:58 |
|
| |
צורם,
א. עקב חששם של מארגני העצרת, כי עריכת הכינוס במבנה ציבורי כלשהו, תביא מיידית לעתירה נוספת של ראש המועצה היוצא, נגד קיום העצרת הפוליטת, במבני ציבור שבבעלות המועצה המקומית, לא נותרה בידי המארגנים כל אופציה אחרת, מלבד עריכתו של האירוע בשטח עירוני פתוח.
ב. כנ"ל.
ג. אני חותם על כל מילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2004 23:59 |
|
| |
וחוץ מזה
קשה לערבב סוכר ומלח ולהאכיל בזה את הציבור
ואני ממש לא מתכוון שמישהו מלוח ומישהו מתוק
א"א במשך 5 שנים לטפח שינאה
ופתאום לפני הבחירות לנסות להגיד שהיריקות היו גשם ואין גזענות בעיר
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2004 09:12 |
|
| |
שמעתי מפי מחנכת חשובה: שאחד האבות מכיתתה הוא מלמד חשוב. וערב בהיר אחד מתקשר אליה הנ"ל ושואל אותה בזו הלשון "איך טיפת החלב שלי בכוס הקפה". תנחשו מאיזה עדה היה אותו מלמד חשוב? ואח"כ יגידו "כדי שילדינו ישחקו יחדיו".
הנה ימים באים נאום ה''
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2004 09:55 |
|
| |
מה שפגע בעצרת היה הקמפיין המגמגם סביב העצרת.
כן יבואו הרבנים, לא יבואו.
כן ישבו ביחד לא ישבו ביחד.
מודעות של צדיק בא לעיר אבל תאריך ושעה ומקום.
שמות הרבנים לא נכתבו באף מודעה.
הרי מרנן ורבנן יש הרבה אפילו כאן בפורום!
|
|
|
|
|
|