| נשלח ב-15/9/2004 09:41 |
|
| |
מרנן,
אין כמו הבדיחות הישנות והטובות.

|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2004 23:34 |
|
| |
Kino13
"הסמכה לדיינות"?.?.?
(כמובן, שכל אסוציאציה כלשהי , בין דיוני דיין, לנידון הדיינות דידן, על דעת המקשר בלבד...)
אוח אוח
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2004 22:44 |
|
| |
חיים,
אתה צודק לחלוטין שהוא ראש מועצה, השאלה היא, האם הוא יכול לתפקד ?
האם הוא יכול להעביר תקציבים ?
האם הוא יכול לחוקק חוקי עזר ?
וכו' וכו'
אבל, כפי שכתבתי בסיומת של דברי הקודמים, זה לא מה שמשנה.
מה שמשנה הוא, שאני חושב שזה לא ראוי לתקוף נבחר ציבור טרי לפני שעברו 100 ימי חסד.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2004 22:41 |
|
| |
kino,
אני מתנצל שחשבתי שיש לך את היכולת להבין.
אני לא אטריד אותך יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2004 22:19 |
|
| |
צ'יקו קורה לפעמים שטועים. ראש רשות שנבחר, מהזמן שניצחונו נרשם ברשומות ( כמדומני 21 ימים) הוא ראש עיר/מועצה לכל דבר. הוא אינו צריך כלל קואליציה, כדי לשמש ראש רשות. לדוגמה, מי זוכר כמה זמן פרנקהנטל שימש בב"ב ראש עיר, עד שהוא הקים את הקואליציה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2004 18:17 |
|
| |
למיטב ידיעתי (ואני בטוח שיתקנו אותי אם אני טועה ... ), לראש מועצה נבחר יש 45 יום להרכיב קואליציה.
מה שאומר שיש לצביקה כהן 145 ימי חסד.
אם נקח בחשבון שהתוצאות פורסמו למחרת הבחירות כלומר בשמיני לספטמבר-כב' באלול, יש לצביקה כהן זמן עד ה-31 לינואר-כא' שבט.
אישית אני לא מתכוון לתקוף\לבקר את צביקה כהן עד לאחר אותו תאריך, או לפני אם הוא ירכיב קואליציה לפני, ובכל מקרה לא לפני חלוף 100 ימי החסד.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2004 17:38 |
|
| |
אני הייתי בוחן אותו בראשון לספטמבר, אם הוא טוב לא יהיו ילדים בלי גנים, אחרת לא הרווחנו כלום.
על מנת לא לחכות שנה שלמה, נראה אותו פותר בתוך חודשיים מיום הכנסו את כל בעיות הגנים שעדיין לא נפתרו.
סך הכל כ-300 ילדים, יאללה צביקה צא לעבודה והכן גנים וכיתות לימוד אם עשית כן אשריך וטוב לך (וגם לנו ) אחרת חזור לטבריה אין לנו חפץ בך ולא בשכמותך
לא נפסיק לשיר ולרקוד
|
|
|
|
|