בשבח לעליון נותן הבינה הוכשר "מקום הבינה", ותרחב המגמה, והערב ככלות סידור האתר ועסקו, עולה אתר "עצור כאן חושבים" לאור עולם.
אין זו חגיגה של התמסדות, אף לא של התרחבות, אלא של אתחלתא חדשה ואין שמחה כשמחת ההתחלות. התחלה שהיא הישג גדול לפורום, לחושבים העוצרים ולעוצרים החושבים, ולכל תאב דעת באשר הוא, בדרך ליצירת במה מפארת בצורה ובתוכן של דעת ותרבות יהודית-תורנית, בעזרתכם חברי הפורום והמבקרים שיתווספו ויילכו בעזרתו ית'.
ימים ולילות ארוכים הושקעו על-ידי העושים במלאכה, בנסיון ליצור מערכת מושלמת מלגו ומלבר של תכנים ראויים. אנו מקווים שהתוכן שיצא, שבידוע לנו שעדיין רחוק משלמות, ימצא חן בעיני המבקרים וחברי הפורום.
אנו שמחים להציג את כתובת האתר הרשמית: http://www.atzor.tk כמו כן, תוכלו להקיש בשורת הכתובת, במידה ומותקנת אצלכם תוכנת netex את אחת המילים הבאות או את שלושתם יחד: עצור, כאן וחושבים כדי להגיע בבטחה אל עמוד הבית של "מקום בינה" – אתר עצור כאן חושבים.
כדי להעתיק קישורים של כתבות באתר, יש ללחוץ על הקישור המוביל לכתבה באמצעות הכפתור הימני של העכבר ולבחור ב"העתק קיצור דרך", ולא לעשות זאת דרך שורת הכתובת, שם מופיעה כתובת אחידה בכל עמודי האתר.
לחילופין בכדי להעתיק קישורים, ניתן להיכנס לאתר דרך הכתובת הארוכה: http://atsorkanchoshvim.qpon.co.il/Front/NewsNet/newspaper.asp בכניסה לאתר תתבקשו להירשם כחברים באתר, אך הכניסה הינה גם לאורחים, אם כי עדיפה ההרשמה לתועלת רשימת התפוצה של מאמרי האתר, הצבעה בסקרים, השתתפות בפורום האתר שאולי ישמש לאי אלו התכתבויות ושירותים נוספים שיתווספו בעתיד.
באתר מותקנת מערכת של אפשרות תגובה על הכתבות, את התגובות לא תראו באופן מיידי אלא אחרי אישורן על-ידי המערכת.
חרף כל המאמצים ועל אף התנדבותם של כמה מחברי הפורום ביד רחבה למניעת הפרסומות, תקלה בחברת האם מנעה מאיתנו, להוריד את הפרסומות עד השבוע הבא.
כל מבקר באתר יראה, שלמרות התוכן שהצלחנו לאסוף, וכאן ראויה לבוא התודה לחברים שהקדישו מזמנם לכתוב מאמרים מקוריים לאתר, וגם לאלו שאישרו את פרסום מאמריהם הותיקים יותר, עדיין המלאכה רבה והיריעה ארוכה, בפרט כשהכוונה ליצור אתר דינאמי ומתעדכן על בסיס קבוע. כל מאמר שמתאים לרוח האתר יתקבל בשמחה ויתפרסם באתר להגדיל ולהאדיר.
הכתובת למשלוח מאמרים היא: [email protected] או, התיבה האישית שנושאת את השם אתר_עכח.
יש"כ על המאמץ הנפלא, אם כי [אם יורשה לי] אי אלו שיפורים יועילו,
1. הפרסומות מפוזרות בצורה לא סימטרית על כל הדף בתוך כרעי הטקסט וכמעט לא מאפשרת הבחנה בין החומר העיוני לספונסרי. עם קצת מאמץ לא קשה למצא הצעות אכסון חינם סבירות, למעשה קשה למצא היום מערכות שיאפשרו 'פדיחה' כזו.
2. באתרי תוכן בעלי זמן עדכון מרוחקים, מקובל להוסיף "תאריך עדכון אחרון" דרכו הקהל מתוודע במקום לחרש כל האתר אם התחדש.
תוקן על ידי - לונג_טורקי - 26/01/2005 1:00:01
נשלח ב-1/12/2004 20:22
בחודש שעבר [11] כ4200 דפים נצפו, ירידה של כ25 אחוז.
עבדתי קשה מאד, והכנתי מפתח לכל האשכולות שפתחתי אי פעם בעצור חושבים.
הרשימה מצויה, כמובן, בפורום המפתחות.
אם מחפשים חומר לאתר, ורוצים לקחת משם, בבקשה.
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
נשלח ב-1/10/2004 07:13
למען ידעו... מאז שנחשף האתר לציבור ועד היום (כשבועיים), הרבה מעל אלף נכנסו לאתר, ומעל 6000 דפים נצפו..
נשלח ב-1/10/2004 02:26
תודה מיימוני,
הבעיה כבר נפתרה בעזרתו של חברנו "אתר עכ"ח".
אבל החשש שמא נגזל ניקי על ידי אחר, עורר בי את הרצון לפצוח בשירו של קונילמל (לא קוני' 7, זכור לטוב) וזו לשונו:
אומרים שאני איניניני אני,
על כן אני נבהל.
כי אם אני איניניני אני,
מי אני בכלל?!
נשלח ב-1/10/2004 02:15
שתי תשובות אפשריות בדבר.
א. כשנכנסים לאתר, יש שם הודעה שכדי להרשם בתור חבר, או אפילו כדי לכתוב (לא ניסיתי עדיין), יש להגיע אליו דרך הכתובת הארוכה. שכן יש לו שתי כתובות, ארוכה וקצרה, וכמדומה ששתיהן מופיעות כאן באשכול.
לפיכך, אם הגעת דרך הכתובת הקצרה, שמא זה המעכב.
ב. האם השם "שחרית" כבר תפוס? אם כן, אז לפי הודעת ההנהלה השם יועמד לרשותך, והם ישלחו לך את הסיסמה שלך.
מקווה שיהיה להועיל.
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
נשלח ב-29/9/2004 13:55
עוד לא הצלחתי להירשם לאתר.
האם יש לו משהו נגד שחריות?
אולי אני עושה משהו לא נכון?
חג שמח
נשלח ב-29/9/2004 10:09
" גם לתקן את שם הוי' המופיע באשכול זה לעיל, ונוגד את החוקה."
נשלח ב-28/9/2004 16:56
לפי מה שנמסר לי, הניקים הקבועים הוחזרו לבעליהם, ופורסמה התנצלות בפני אלו שלקחו את הניקים לעצמם.
יישר כוח.
מה עם ההודעות הקודמות שהיו באתר על שמות אלו? האם הם נמחקו או שפורסמה הבהרה שהם לא של הניקים המקוריים?
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
נשלח ב-26/9/2004 22:05
בהצלחה!
נשלח ב-24/9/2004 13:28
תודה תודה, שנה טובה.
בהזדמנות זו נזכיר שקיומו של האתר תלוי בנו כולנו, כל אשר יש בידו חומר מעניין ומועיל מוזמן לשלוח, תודה.
נשלח ב-24/9/2004 12:03
ישר כוח לעושים במלאכה.
הערה קטנה: הכיתוב הכחול-כהה על הרקע השחור אינו קריא. על רקע כהה צריך אותיות בהירות.
נשלח ב-23/9/2004 16:52
גם אני הכהנת הקטנה מצטרפת לכל החברים והמאחלים שהפורום ישקוק חיים ויתן צבע עז וניחוח ושאנו נהנה ממנו מאד!
גב' בלומי הכהן [ריבי]
נשלח ב-20/9/2004 22:08
יישר כוח! לדעתי כאן צריך להתנהל דיון, ושם מאמרים בסגנון אתר "דעת", אך בנימה האחרת האופיינית לעכ"ח.