אתמול הייתה צריכה לבוא אלי משפחה מירושלים. הם חיכו בתחנה לאוטובוס של שעה ארבע וחצי. ועד חמש ורבע לא בא אוטובוס. הם התייאשו וחזרו.
הם אמרו לי שבתחנה כבר היו כשישים איש! וזה בבנייני האומה!
צריך להתלונן על החברה הזאת!
ניסנו להתלונן לאגד עצמו, אך אף אחד לא ענה שם! היה תפוס ואחר כך אף אחד לא הרים את השפופרת.
מעצבן מאוד!
האם זה בגלל שזו עיר חרדית?
נשלח ב-4/10/2004 13:15
להתקשר ולהתלונן זה לא יעזור!
צריך לשלוח מכתב למשרד התחבורה עבור האגף לתחבורה ציבורית בכתובת: רח' המלאכה 8 תל אביב.
אפשר להתלונן על אי עמידה בזמנים, אי עצירה בתחנות או התנהגות בלתי הולמת של הנהג וכמובן אי הגעה של האוטובוס.
חשוב לזכור שאם לא נתלונן על כל בעיה הבעיות לא יפתרו!!!
לא להתעצל ולשלוח מכתב!
נשלח ב-5/10/2004 09:48
חרדים, נמאסתם.
אתם מתלוננים על כל דבר וחושבים שעושים לכם דווקא!
מניסיון, יש ערים גדולות ומפותחות יותר עם הבעיות האלה- וערים לא חרדיות.
אתם צריכים בראש ובראשונה להגיד תודה שיש לכם את אגד. אף אחד לא רוצה לחזור חזרה למצבים יותר גרועים (שגם הם, סבירים יחסית למה שהולך בערים אחרות).
המצב באלעד יחסית לערים אחרות כרגע- הוא טוב מאוד. אבל לא, החרדים כמובן רוצים יותר מכולם, מגיע להם מושלמות.
אבל למה יש לי הרגשה שגם אם יהיו נהגים רובוטים שיגיעו בזמן, החרדים יתלוננו על זה שהם לא אדיבים כלפיהם?
יאללה, צאו מהסרט שאתם חיים בו. אף אחד לא עושה לכם דווקא בגלל שאתם חרדים. אבל אם תמשיכו ככה, לא פלא אם יגיעו למצב הזה בעתיד.
נשלח ב-5/10/2004 10:36
צדק_לכל ?? נו שויין, ניק יומרני לטעמי אחרי ההודעה
האחרונה שלך.
כמה הערות:
1. לא כל מי שנוסע באגד הוא חרדי, שמעתי שיש איזה
מיזרוחניקית אחת שגם נוסעת בתחבורה הציבורית, ואפי'
שומו שמיים, כשחזרתי מהמילואים האחרונים הורדתי חבר
חילוני באלעד והוא העז להשתמש באוטובוס כדי להגיע למחוז
חפצו.
2.נכון, זה מוזר, אבל גם החרדים הם בני אדם, וככאלה -
מגיע להם מיטב השרות תמורת הכסף שהם משלמים, כי ככה זה -
ללקוח מגיע שרות.
3.גם בערים אחרות זה כך ? שיתלוננו גם הם - זכותם.
נשלח ב-5/10/2004 11:17
צדק? החרדים רוצים שלמות! כמו כל אחד שמשלם ורוצה שירות מושלם!
אתה יכול לחכות לאוטובוס כל יום ולהגיע באיחור לעבודה אחרי שנמעכת באוטובוס, תהנה!
נשלח ב-5/10/2004 14:18
זה לא קשור לחרדים או לא חרדים.
אוטובוס צריך להגיע בזמן.
לדרוש דבר כזה - זה לא פינוק. זה דבר אלמנטרי.
וכן, צריך להתלונן. ולכן זה לא טוב שיש מונופלים. כי מונופול מזלזל באנשים.
האיחור שצויין בהודעה הפותחת את האשכול הוא לא סביר! וזה לא קשור לחרדים או לא חרדים.
נשלח ב-5/10/2004 21:52
לא דיברתי ספציפית על המקרה שהוזכר בתחילת האשכול.
פשוט ראיתי שנפתח נושא עדכני על התלונות נגד אגד פלוס והחלטתי סוף סוף להגיד את מה שאני חושב.
בכל חברת אוטובוסים יש מקרים קיצוניים שמהווים בלי שום ספק המיעוט. אז במקרים כאלה צריך לבקש בניסוח עדין שינסו להפחית מקרים כאלה.
אבל משום מה נתקלתי ביותר מדי תלונות שנסחפו הרבה מעבר לסטנדרט הנורמלי שמגיע לנוסעים (תלונות בוודאות מוחלטת של חרדים).
מושלמות היא לא בהכרח דבר חיובי. המושלמות היא לפעמים חיסרון בפני עצמו. ועל התשלום שמשלמים אכן מגיע לנו שירות טוב, אבל בהחלט לא מושלם- כי תמיד יהיו את המקרים שלא בדיוק נמצאים בשליטה של מישהו. בשום מקום אין שירות מושלם. זה פשוט לא קיים ולא אפשרי. אז במקום להתלונן צריך להגיד תודה על זה שמשתדלים להפחית מקרים כאלה (ובאגד משתדלים!).
ובהודעה הראשונה אולי לא ניסחתי טוב את הטענה שלי: אין לי ספק שכולם משתמשים בשירות האוטובוסים, אבל דווקא התלונות מגיעות מצד החרדים, ולא מצד המיזרוחניקים והחילונים שלא חיים בסרט של החרדים.
אני יחזור שוב:
אל תתלוננו על עניינים טיפשיים שדורשים מהחברה סטנדרט יותר גבוה ממה שאפשרי. צריך להיות לכם ברור שהחברה משתדלת לתת את השירות הטוב ביותר (ותפסיקו לחשוב שבגלל שאתם חרדים אז אנשים בכוונה יעשו לכם רע). על המקרים המועטים של איחורים וכד' צריך לשלוח מכתב בבקשה להשתדל להפחית כמה שיותר מקרים כאלה (למקרה ששכחו). תלמדו להעריך את מה שקיים עכשיו, כי לענ"ד מצבנו טוב.
צדק לכל!
נשלח ב-6/10/2004 09:18
צר לי, אבל אתה אומלל.
קשה למצוא אנשים כמוך שנהנים לסבול ומגישים בשמחה את הלחי השניה. כדאי שתבין שאת הלקוח לא מענין כמה קשה לחברה את הלקוח מענין שירות הוגן, ואם תגיע למקומות בחו"ל ותראה את שירות האוטובוסים והרכבות ששם אין איחור של שניה!
אז תתחיל להאמין קצת בעצמך, כי הגישה הזאת תגרום לך רק נזק בחיים.
נשלח ב-6/10/2004 10:07
צדק_לכל. אתה אומלל ונחיתי. אני לא יתפלא אם אתה מאלה שנהנים כשדופקים אותם. אתה צריך פסיכולוג דחוף...
נשלח ב-6/10/2004 14:18
למה יש את אגד או כל חברה אחרת ? לתת שרות ושרות טוב אם השרות דפוק צריך להתלונן בדן הם יוצאים בזמן למה? וגם בבני ברק!
נשלח ב-7/10/2004 22:57
אני לא אומלל, זו המציאות.
הסטנדרט נמוך, ויחסית אליו אנחנו גבוהים.
מה לעשות שאין מספיק כסף להעלות את הסטנדרט לרמה של חו"ל?
תהיו בטוחים שהמכתבי תלונות לא עוזרים בזה.
לא אמרתי שאני נהנה מהמצב. פשוט אין מה לעשות לגבי זה.
מה שנותר לעשות זה לצקצק בלשון ולסבול בשקט כמו כולם. בתקווה שיהיה יותר טוב.
הגרשז- אשמח אם תתן לי את המספר של הפסיכולוג שלך.
נשלח ב-7/10/2004 23:39
דיברתי איתו בשבילך. הוא אמר שחבל על הזמן. במיקרים חמורים כמו שלך הוא מפנה ישר לפסיכיאטר...