בית פורומים אחרדים-אלעד

כולל הר"ן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/10/2004 02:01 לינק ישיר 

מה אתה קופץ??????????????? זה רק מראה שדרכתי על היבלת הכי כואבת שלך!!!!!!! שים לב שבאשכול הזה אתם הפושטקים הם אלה שמשמיצים ואחר כך כשאומרים לכם את האמת בפרצוף אתם עוד מעזים להתבכיין כמו ילדות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2004 02:06 לינק ישיר 

כן כבוד הרב!
אנחנו בכיינים, ילדים, פושטקים, מה לא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2004 09:07 לינק ישיר 

ילדות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2004 16:43 לינק ישיר 

לידיעתך הגרשז אני כן מהכולל של אברימי פכטר ואני רוצה לומר לך שאברכי הכולל פשוט מפחדים ממנו.
הוא שתלטן ודואג לרצונו הפרטי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2004 16:56 לינק ישיר 

דאתרא. קודם כל אם זה נכון אני מתנצל בפניך. שנית יכול להיות שיש מיעוט שבמיעוט שיש להם טענות עליו אבל הרוב שמבינים איזה עול הבן אדם הזה לוקח על עצמו לבד בלי שום עזרה תומכים בו. וסליחה שאני אומר לך את זה בפרצוף אבל אם אתה לא יודע להעריך את מה שהוא עושה אז תלך. הרי אף אחד לא מכריח אותך להשאר שם. אלא מה אתה לא יכול לממן אפילו את עצמך... אז למה אתה חושב שהוא כן חייב לממן אותך ועוד מאה כמוך?????

תחשוב טוב יהיה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2004 17:01 לינק ישיר 

ועוד משהו דאתרא. מה זה "רצונו הפרטי"?
אם רצונו הפרטי זה לדאוג למאה אברכים ומשפחותיהם כל חודש. אז נשאר רק לומר שירבו רצונות פרטיים כאלה בישראל!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2004 18:25 לינק ישיר 

הגרשז רצונו הפרטי זה רצונו הפרטי הוא לא כזה צדיק שדואג רק לאברכי הכולל אלא יש לו גם לביתו והרי הוא לא משוגע אז כל אדם בראש וראשונה ידאג לביתו שלו.
לגבי הכולל בכולל ישנם רק 70 אברכים לא יותר אז בבקשה תרד מ100 אברכים.
לגבי לעזוב לידיעתך ברגע שרוצים לעזוב הוא מפעיל לחצים רצינים ביותר ע"י הראש כולל ועוד אז לפני שאתה מסנגר לך ותלמד מיהו אותו אדם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2004 23:56 לינק ישיר 

...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2004 00:15 לינק ישיר 

מה אתה מחנטרש ומבלבל במוח... הראש כולל מפעיל לחצים ואז האברך לא עוזב אפילו שרע לו ויש לו אופציה אחרת? מה אנחנו נראים לך בכיתה א'??????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2004 17:31 לינק ישיר 

דאתרא. נבלעה לך הלשון??????????????

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > כולל הר"ן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.