בית פורומים אחרדים-אלעד

צביקה כהן מציג: "ההתנתקות"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/10/2004 19:04 לינק ישיר 
צביקה כהן מציג: "ההתנתקות"

* אם סברתם לרגע שתרבות ההתכחשות הפוליטית המצויה, תפסח על נבחרינו החדשים, טעיתם ובגדול...

צבי כהן, מוכיח שוב ושוב מאז היבחרו, כי הוא ניצור מהזן הפוליטי הרגיל, וכמעשה פוליטקאי בעלמא, הוא מתנתק בהדרגה מתומכיו ומהבטחותיו. *

* וכאילו היתה זו התנתקות של ממש, מתארגנת לה במקביל, אט אט, קבוצת "המורדים" בראשותו של המ"מ הנמרץ. *

* בתווך, העתיק 'הסב"תניק הלוזר' את "זירת המלחמה" לכותלי ביה"ד. *

שמוליק שטיין יו"ר מוסדות אגו"י בעיר, אפי שטרן מפקד זק"א אלעד, אסף העצני קמב"ץ המטה האישי של צבי כהן ועוד צוות מצומצם ואיכותי של פעילי שטח מרכזיים שעשו לילות כימים לבחירתו של ראש המועצה, לא ציפו בחלומותיהם הגרועים ביותר כי עבודתם המאומצת זה כמה חודשים תתוגמל כה מהר ע"י ראש המועצה הנבחר...

בסוף השבוע החולף, נתבקשו כל הפעילים המרכזיים, ללא יוצא מן הכלל מי במפורש ומי במרומז, שלא לסור עוד ללשכת ראש המועצה ללא הזמנה ותיאום מראש.

הפעילים ההמומים שהבטחותיו של ראש המועצה בדבר "דלת פתוחה" עוד מהדהדות באוזניהם, ניסו ליצור קשר "סלולרי" עם ראש המועצה על מנת להביע באוזניו את תרעומתם, אך להפתעתם כי רבה, נוכחו הם לדעת כי המנוי אינו זמין, משך כל שעות היממה.

ההלם הצפוי, פינה חיש מהרה את מקומו לתחושות השפלה וזעם:
"האם לא די בזאת שעל הדלק ששילמנו מכיסינו עדיין לא קיבלנו החזרים, שאנו זוכים בנוסף, ל"התנתקות" משפילה שכזו"??? תמהו בציניות הפעילים הממורמרים.

את מספר הסלולרי החדש של ראש המועצה, השיגו הפעילים על נקלה, וכך, בערב שבת האחרון זכה ראש המועצה לחנוך את הקו החדש בברכת חודש טוב "אישית ולבבית", מכל אחד ואחד מפעילי השטח המתוסכלים.

יצויין, כי מן העבר השני של הקו, לא השיב צביקה לטלפון מאלעד, שכן את השבת הנוכחית, כמעט כמידי שבת בשבתו וחג במועדו, לא מצא צביקה לנכון לעשות בעיר.
הפעם, לאחר ירושלים, וטבריה הגיע תורה של העיר נהריה לארח לה לחברה את ראש מועצת אלעד...

אגב, מקורבי ראש המועצה תולים את הקולר לצעדו זה של צביקה, בהדלפות הרבות, שהיו מנת חלקה של לשכת ראש המועצה על מקורביה הרבים, מאז היבחרו, ואשר זלגו בין השאר לפורום נכבד זה.

צביקה, שחים מקורביו, זעם והחליט בתגובה "להתנתק" מכל מדליף פוטנציאלי כלשהו.

* המורדים *

וכאילו לא די לצביקה ב"חזית" שפתח עם פעיליו, קפץ עליו רוגזו של המ"מ הנמרץ שהחל לנשוף בעורפו.

צביקה הרבסט, בעצת היועץ הנמרץ אביגדור קצבורג, שכוונותיו הטובות והברוכות ומרצו הרב, אינם חופפים בהכרח עם מידת כישוריו, מנסה, (כך טוענים מקורבי ראש המועצה), לגבש "בלוק" משותף עם נציג ויז'ניץ וסיעות המפד"ל וכוח, שיאלץ את ראש המועצה ה"מנותק" והמזלזל, להתייחס ביתר כבוד ורצינות לטענותיהם ומענותיהם של הרבסט ושל סיעות אלו.

הרבסט, נקט בצעדים אלו לאחר שהופתע להיווכח, כי בניגוד להצהרות האחדות המלודרמטיות טרם הבחירות, הוא עלול, על פי הסתמנות מצב הדברים הנוכחי, להיוותר לבסוף בלא כלום, לבד מתואר ריק מתוכן.

מקורבי ראש המועצה מספרים, כי כשנודע לו על הדבר הוא הגיב בזעם חסר מעצורים ובתגובה שינה את סדר יומו והחל בו ביום, בשיחות גישוש נגדיות עם נציגי "כוח", שיחות, שתוצאותיהן עשויות, בסופו של דבר, לשמוט את הקרקע הפוליטית, הרעועה גם כך, מתחת לרגלי המ"מ הרברבן, ולסמן את סיעת "כח" כמרויחה הגדולה של הבחירות.

* אני לוזר??? *

ובעוד עוסקים הכל במיצוי כוחם ויכולתם הפוליטית, עוסק מוישה "הסב"תניק הלוזר", כרגיל, בליקוק פצעיו.

מוישה שנפגע עד עמקי נשמתו מהכינוי המשפיל, אך המציאותי למדי, שניתן לו בפורום זה, החליט לעשות מעשה ובגיבוי "נערי המרא" הוביל הוא מהלך של תביעה ודיון יוצא דופן, בפני הרכב מיוחד מבית דינו של הגר"נ קרליץ, הרכב אשר בו אמור לשבת גם הגר"ש בעדני, חבר מועצת החכמים.

הנימוק העומד מאחורי התביעה הוא טענתם של אנשי הסב"ת ולפיה הבטיח להם אלי ישי, בנוכחות עדים, כי תוצאה של פחות מעשרה נציגים לסיעת "שי", תביא בעקבותיה לפרישה מיידית של אחד מנציגי הגר"מ מלכה מהרשימה, פרישה שתוביל אוטומטית ל"הכנסתו" של מוישה, נציג הסב"ת.

הגר"מ מלכה, שעסוק גם כך בימים אלה מעל לראש בנעשה במוסדותיו, לאור התפטרותו המרעישה של המנכ"ל הטרי ואיש סודו הוותיק ר' מאיר דהן, הגיב באדישות לטענה באומרו כי הוא אישית, לא הבטיח מאום.

וכך, בצר להם, נאלצו אנשי הסב"ת לתבוע את לא אחר מאשר יו"ר תנועת ש"ס בכבודו ובעצמו מר אלי ישי.

ישי, שהוזמן לדיון, שנערך השבוע, לא טרח כלל להגיב ק"ו שלא להופיע ובאקראיות מוזרה בחר לעשות כן גם אחד מחברי ההרכב המיועד.

כן כן, היה זה אותו חבר שאינו נוהג להופיע דרך קבע בהרכבי ביה"ד של הגר"נ קרליץ, הלא הוא הגר"ש בעדני חבר מועצת החכמים...

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 16/10/2004 19:12:30

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/10/2004 21:57 לינק ישיר 

צביקה כהן מתנתק מכולם וכנראה גם מאכזב את כולם...... הדייג לא מתאים! http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1168605

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2004 01:32 לינק ישיר 

מתברר שמוישי פרידמן מתבונן כעת במראה ב...ארה"ב...

http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1161699

גיוואלעד!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2004 07:45 לינק ישיר 

מאורי האש, אני אומנם לא חסיד של מראות על כל הנלווה אליהם אבל בכל אופן כשאני בכל זאת נחשף למראה אני ממש לא רואה את קרויזהר צר לי לאכזב אותך אבל זה לא אני ואולי אני גם יכול להצטער שאין לי קשר אליו כי זה היה יכול לעזור.

לגופו של עניין מבירור נוסף עם חברים נוספים אתמול הבנתי שאכן יש תוכנית לתת לקרויזהר את ניהול הלשכה של צביקה כהן למרות התנגדויות של בכירים מסויימים בתוך המערכת.

נמתין ונראה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2004 00:10 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהוא גדול הוא גדול הוא גדול!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2004 23:59 לינק ישיר 

תגיד רק פעם אחת הסתכלת במראה בימי הבחירות?

אחרת למה רק פעם אחת ראית את קרויזהר בימי הבחירות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2004 08:33 לינק ישיר 

גוואלד או ....

תואיל נא בבקשה לעדכן את החברים האם זה נכון שסופית קרוייזר הולך להיות מנהל הלשכה של צביקה ולמעשה חוזרים לתוכנית המקורית,
אגב, המינוי הזה על פניו נראה הטבעי ביותר שיכול להיות וקרוייזר בלט מאוד מאוד בתפקיד זה במערכת הבחירות מה גם שהוא מגשר על כמה קבוצות בעיר וד"ל.

למען הסר ספק אין לי שום קשר ישיר או עקיף לר' קרוייזר וכל היכרותי איתו היא בכך שראיתי אותו כמו כל תושב אחר בעיר במערכת הבחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/10/2004 07:58 לינק ישיר 

*** סבלנות רבותי סבלנות.

מה אתם לחוצים רק קצת סבלנות והכל יגיע אל מקומו הנכון.

ראש המועצה החדש שלנו נמצא בסך הכל 10 ימים בתפקידו בפועל, וכבר אתם מצפים שבהוקוס פוקוס אחד הכל ישתנה ? התאזרו במעט סבלנות ואז תראו כי הכל בשליטה מליאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 20:30 לינק ישיר 

קוראכפייתי אני לא יודע אם גיוואעלד זה אתה. אבל אני כן יודע שתמיד אתם אומרים אותו דבר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 16:34 לינק ישיר 

אדון פרויקטור

אתה משקר ב"מקלדת נחושה" ומוליך שולל את ציבור החברים

אין לי ולא היה לי כל "ניק" נוסף.

אתה שקרן ונבל

ולכם החברים/ות בפורום ובכל האשכולות

לי, "קורא כפייתי" יש ניק אחד בלבד

כל ניסיון להדביק לי ניקים נוספים הם שקר וכזב

והמטרה, הרי, מאוד ברורה... וד"ל

המשך יום טוב לכוווווווולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 12:11 לינק ישיר 

אם מישהו חשב שימים טובים מגיעים לאלעד הוא טעה.
מחרחרי המריבות והמחלקות, שרווליהם מופשלים עדין.
העולם חוזר לקדמותו, צביקה כהן נכנס יפה לנעלים של קודמיו בפן החברתי. היתה תקופה של צביקה טרום הבחירות. היא הסתיימה, יש עכשיו תקופה של צביקה המלך, או כך חושב להיות. כולם אותו דבר.
יש כנראה משהו בכסא שמשנה את האדם.
חכו, ימים באים, והשמייח יחד איתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 08:20 לינק ישיר 

תגידו השתגעתם??????
כולה אינטרנט
על מה יצא הקצף, זה פשוט לא להאמין מה שקורה כאן.
אני לא נטיף מוסר אבל בחיית ראבעק מה זה!!!!!!!!1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 00:39 לינק ישיר 

צפלין10,

מודה באשמה, אני טיפוס תוקפני למדי.

כזה הייתי, כזה אהיה וטוב לי עם זה!

צפלין20,

נו,

אני מצפה בקוצר רוח.

אמרת שתחשוף, איימת וניסית לסחוט!

מה קרה לפתע?

"השתפנת"???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2004 00:35 לינק ישיר 

שאלה לחברי הפורום:

"האם זה נכון שגיוואלעד הוא אחד מ. פ. שמתיימר להיות דובר (ראש) המועצה הבא עלינו (מקווה שלטובה)"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 00:33 לינק ישיר 

צפלין המקורי זה שהניק שלי דומה לשלך רק אומר שהשתדרגת
סליחה על הגניבה הספרותית ונכון אני מצהיר אין ביננו קשר עיסקי חברי ידידותי מה שתרצו אבל בטלפטיה אני אתקשר איתך. היה שלום. בקרוב תגיע רחוק ותהיה צפלין 30 אולי. תודה על עזרתך לגבי מרנן אבל אין צורך הוא עושה לנו את העבודה הכי טוב שאפשר לילה טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2004 00:24 לינק ישיר 

קם לי מתחזה אני מבקש ממנו להצהיר שאין ביננו שום קשר משפחתי עסקי חוץ מאשר קשר חברי כמו עם כולם (סליחה, כמעט עם כולם). וד"א מרנן מה זה התוקפנות הזאת. לא מתאים לך לאבד ככה את העשתונות. אני מאוכזב פשוט איבדת את הרסן.

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > צביקה כהן מציג: "ההתנתקות"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext