| נשלח ב-18/10/2004 18:14 |
|
| |
יודע "מחשבות" הושיעה נא
הנה זה, עברו כמה חודשים מני אז עלה בדעתי, יחד עם עוד כמה מן החושבים להוציא אל הפועל את הרעיון של הקמת בית לחושבים. אתר שיכנס מאמרים מן האתר, ישקוק ויפרה וירבה דעת.
ימים רבים עמלנו על הצד הטכני של הקמת האתר, יגענו על הבנייתו , ושיפורו עוד ועוד מפנים ומחוץ.
יכולני להעיד שמעולם לא עלתה על דעתי, או דעת האחרים שיגעו בהקמת האתר איזו מחשבה על רווח אישי מהקמתו, והרבה מוטיבציה ורצון להקים "עניין שכזה" עמדו בדעתנו, כשהמטרה היחידה היא אכן ליצור במה ראויה לפרסום מאמרים הגותיים-תורניים ברוח "עצור כאן חושבים".
בכל לילות היגע ושעות העבודה על שיפורו של האתר לפני הקמתו, עמדה התקווה שיחד עם עלייתו של האתר, תקום רוח בקרב חברי הפורום, רוח שתפיח בו חיים ותאחד את כולם סביב הקמתו. ואכן, כאשר ביקשנו עזרת החברים וייעוצם, אם לגבי מתכונת האתר ואם לגבי השם אותו הוא יישא, שמחנו לגלות את נלהבות החושבים לשם "העניין", בתקווה שבהמשך אכן יתרמו החברים, כל אחד לפי יכולתו למען עלייתו של האתר.
אני ושלושת האחראים האחרים השקענו מאמצים רבים לתיקונו ועלייתו של האתר, ביניהם גם סכומי כסף שהושקעו על ידינו בלי שום אסמכתה שאי-פעם הם ישובו אלינו, אך לפחות בתקווה שהציבור יראה נכונות להשתתף בעול המאמץ.
לא באנו לקטרג, חלילה. רק לומר מה שעל לבבנו. יזע רב, עמל וממון הושקעו באתר לשם פיתוחו. אך לא זמנים רבים נוכל להחזיק כך, כאשר האנשים לכאורה חושבים שהעבודה נעשית מאליה, והשגת המאמרים לאתר נעשית מעצמה.
מלבד כמה חברים בודדים, איש לבינתיים לא הראה נכונות אמיתית לסייע למאמץ. ועל התודה ייזכרו החברים הבודדים שכן עשו זאת. אך עמם בלבד, לא תוכל ידינו להמשיך ולעסוק בנפל שאין הציבור חפץ בו.
מה שהחזיק את מאמצינו עד היום היו אנשים יקירם אלו, וגם המשובים אותם קיבלנו, בדרך כלל מאנשים שלא הכירו את הפורום בעבר, ונחשפו לאתר בצורות שונות, שהללו ושבחו את היוזמה.
מי שייכנס לאתר, יוכל לראות שהפרסומות מטעם חברת-האם שבו אליו, יען כי המימון שהיה להורדתם עד היום היה מכיסנו האישי.
יודע "מחשבות" יעיד עלינו שכל כוונתינו "לשם שמים", ואם לא נתברכנו בסייעתא, לפחות תהי משכורתנו מאלו שגלשו באתר עד היום והחכימו מן ההשקעה הרבה שהושמה בו.
ה' עמכם.
א.ד. וייס, עורך האתר
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2004 17:47 |
|
| |
בקרוב אשלח מאמר בל"נ.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2004 17:06 |
|
| |
מטרת ההודעה שנכתבה היתה בכלל, לרתום החברים לשיתוף פעולה, ולאו דווקא על הצד הכספי. אך הצלחנו לסדר בימים אלו אופציה של הורדת הפרסומות מן האתר, ישירות דרך הרשת, בקנייה מאובטחת בכרטיס אשראי. מי שמעוניין להשתתף לחודש או ליותר, יוכל לפנות לתיבת אתר_עכח באישי, ואננו נסביר לו היאך לעשות זאת. יישר כוח העוזרים.
הלינק לאתר:
http://atsorkanchoshvim.qpon.co.il/Front/NewsNet/newspaper.asp
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2004 16:08 |
|
| |
איפה הקישור לאתר?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2004 15:39 |
|
| |
צ'וטנג היקר, בכל נושא יהיה תועלת. אם יש מאמר בכל תחום שרק יהיה שהוא מחכים ומעניין ואינו דורש עמל גדול של קריאה או היכנסות לעניין במאמץ כבד, הרי הוא משובח. ניתן לשלוח לתיבה האישית המאמרים, ובקשר לממון מונע פרסומת היה נא בקשר באישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2004 14:45 |
|
| |
אתר יקר, אתה צודק בכמעט הכל, כי אפשר שהמצב היה קצת יותר טוב אם הצעות עזרה (גם אם כספית בלבד) היו נענות, ודי לחכימא.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2004 10:49 |
|
| |
איך אפשר לעזור? באיסוף כספים? פרסום? שליחת מאמרים? ואם כן, באיזה נושאים? כת"י מהראשונים? מחקר תלמודי? הגות?
תוקן על ידי - chouteng - 19/10/2004 11:02:08
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2004 10:46 |
|
| |
הלוואי וידעתי לכתוב מאמרים, גם אני הייתי מתנדבת ברצון רב
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2004 10:30 |
|
| |
תודה רבה וחן חן לאמשלום על המאמרים בכלל ועל ההיענות המהירה - המאמר החדש ששלחה לאתר.
בצ"כ, אכן דבריך נכונים, אך ראוי לשים לב שהשולחים קובעים את הצורה וכאשר יישלחו הדברים שאתה מעוניין בהם זה מה שיהיה שם.
לגבי הצפיות, הממוצע לחודש 5000 ציפיות בעמודים השונים, בעיקר כנראה אלה המופיעים בדף הראשי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2004 21:47 |
|
| |
ראשית
יישר כוחכם!!!
ללא ספק, רצונכם הכנה להרבות את הדעת, הוא חשוב. ושכרכם גדול מן השמיים.
נדמה לי, שאת מיעוט ההשתתפות באתר החדש, לא ניתן לשייך לחוסר סייעתא דשמיא. כי אם, ליתר סיעתא דשמיא בפורום. משתתפי הפורום, ממשיכים גם לאחר הקמת האתר החדש, להקדיש זמן רב ויקר לכתיבה בפורום. ומסתבר, ש"אי אפשר לקיים שניהם".
מדוע בעצם מעדיפים המשתתפים, את הכתיבה בפורום על פני כתיבה באתר החדש? ומדוע מעדיפים הם את הצפיה בפורום על הצפיה באתר?
א. ההרגל. באופן ספונטני פונה האדם למקום אליו הורגל, לצורה ולאופי של הדיון.
ב. ההווי הקבוצתי. עבור חלק ממשתתפי הפורום, לא נועד הדיון רק לרכישת ידע בתחומים שונים, שכן בידם לעשות זאת בספריות שונות. הם מוצאים בפורום חברים וירטואליים עימם הם מתווכחים, מסכימים, מתבדחים, עוקצים ומתפייסים. האתר נושא אופי יותר רשמי ואין בו התדיינות פתוחה.
ג. ההשקעה. כתיבת הודעה בפורום איננה דורשת מאמץ רב, יכול האדם לכתוב ככל העולה על רוחו באותה שעה. הכתיבה באתר החדש מחייבת עריכה וסידור, כפי הראוי למאמר היוצא לאור לעיני הרבים.
ד. רייטינג. מטרת הכותב היא בדרך כלל, שדבריו ייחשפו למספר גדול ככל האפשר של קוראים. התחושה לעת עתה היא שבפורום החשיפה גדולה יותר. מה גם שבאתר אין כלל אינדיקציה למספר הצפיות.
מלבד האמור לעיל, אני באופן אישי מעוניין יותר בדיונים הנוגעים בנקודות מעשיות, של שיפור ושינוי פניה של החברה בה אני חי. או בנוסח הרווח כאן, בהקמת קדושית. בדיון על אופי מוסדות החינוך, על תפקוד בתי הדין וגופי השלטון, ועל הפתיחות לדעות שונות. עד עכשיו לא מצאתי מקום מתאים באתר לנושאים אלו. ייתכן שפתיחת הסיווג קדושית אמנם יתאים למטרה זו.
לאחר כל הדרשה הארוכה, נדמה לי שעדיין יש מקום גדול וחשוב לאתר. דווקא עבור אלו שאינם משתתפים באופן פעיל בפורום. ואראה לעצמי זכות גדולה לסייע בכל דרך שהיא.
אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2004 21:42 |
|
| |
מה קרה בדיוק? הן התחלופה של המאמרים בקצב ממש סביר, מה בדיוק העניין?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|