|
|
| נשלח ב-24/10/2004 20:56 |
|
| |
האם זה נכון שהיתה הבטחה לדיירים מהרב גרוסמן?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2004 21:16 |
|
| |
אכן, ניתנה הבטחה.
לא מפי קודשו של המרא דאתרא, אלא מפיו מפיק המרגליות של "המרא דלוזרא", הלא הוא הגאון האדיר ר' שמואל כהן, רב קהילת הסב"ת המקומית.
הנ"ל הבטיח אישית לדיירי הבניין שפנו אליו, כי "הצריפון", יפונה תוך שבוע משטחם.
למעלה מחודשיים חלפו מאז אותה "הבטחה" ומשכלו כל הקיצין נאלצו הדיירים המתוסכלים, כמוצא אחרון, לפנות למועצה המקומית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2004 00:41 |
|
| |
נראה לי שלזה התכוון גם בן תיירה בדבריו "לא נותר אלא לקוות שיבואו אנשים יותר חיוביים לעיר וישפיעו לטובה...."
אמן כן יהי רצון!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2004 06:24 |
|
| |
הרב גרוסמן אינו חש בטוב בימים האחרונים והוא מרותק למיטתו בביתו, ולכן אף לא הופיע בשבת בית הכנסת המקום התפילה הקבוע שלו.
הרב גרוסמן פשוט גונח מכאבים... (ממש כך) בעיקבות כאבים עזים בגב, כנראה חשש לפריצת דיסק.
נקווה ונאחל רפו"ש בתוך שאר חולי ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2004 08:52 |
|
| |
זה מה שנקרא "המלך חולה. יחי המלך החדש"......
רפואה שלימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2004 09:17 |
|
| |
מרנן ורבנן, סליחה, בן תיירה, איך החזקת מעמד בלי רכילות, לשון הרע, שנאה והעיקר קנאה כל כך הרבה זמן?! מאז הבחירות חיפשת, בחשת, רצית נורא למצוא משהו ולא עלה בידך. בראש השנה ויום כיפור דפקת אשמנו (כמובן, לא אתה) על חטא שחטאנו (כמובן לא אתה) ביקשת שתהיה שנה בלי צרות במיוחד באלעד למודת האסונות, והופ - הנה זימנו לך איזה יתוש מעצבן ואתה דואג כל כך לעשות ממנו פיל ענק. די תתבגר, אין לך כולל? אין לך עבודה? משפחה? מה קורה איתך אתה נשמע "ליידיגייער" במלוא מובן המילה! אתה פשוט אובססיבי לגבי הרב! אתה לא פוחד מהכתוב שהקב"ה מבקש את הנרדף? הרי ככל שתציק לו יותר הוא יהיה יותר אהוב בשמים! אתה בידיך תהיה הגורם לכך! אתה פשוט עוזר לרב, מזכיר לי את בלעם שרצה לקלל ויצא מברך
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2004 18:48 |
|
| |
קח
אצבע משולשת!
אתה ראיתה משהו בדברי נגד הרב גרוסמן?
כתבתי שהו חולה ושיהיה לו רפואה שלימה... זהו!
אין חולק על גדלותו בתורה של הרב גרוסמן... אך מה לעשות שהוא לא נוהג כגדול בתורה ולא כרב עיר... אלא כפוליטיקאי לכל דבר...
ועל כך אני מיצר...
או שהוא ישתנה... או שהדברים סביבו השתנו...
ולמה בכלל נראה לי שנגעתי לך בנקודה רגישה שקפצת? הא?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2004 19:45 |
|
| |
mshi
אני מתפלא עליך. אני אישית ם כאן בפורום הזה וגם בחוגים הפנימיים תמיד סינגרתי על הרב אבל הפעם אחרי ששמעתי את הפרטים אפילו אני לא מסוגל להבין מה הולך פה.
עד כדי כך בוער לו "יצר השלום" שהוא נכנס חזיתית באברכים יראי שמיים מתוך הקהילה שלו? מה הולך כאן?
ואת זה אני שואל דוקא בגלל שאני מחזיק ממנו.
וכמו שאני מבין לא רק אני שואל אלא גם ככה מספרים, הרב גרוס ור' אהרון לייב......
מה קורה כאן???
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2004 00:33 |
|
| |
נחזור לעניין,
האם נכונה השמועה שהבי"ד החדש שהרב גרוס עומד להקים בעיר יהיה קשור למערך החדש ב"שארית"?
בן תיירה, עזוב אותך מהמשמיצים הקטנוניים.
אתה עושה בפורום עבודה נהדרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2004 09:57 |
|
| |
כן, ממש למערך החדש.
שחיטת בד"צ אלעד נועדה לנגוס חלק נוסף בעוגה המתפוררת של שארית...
זו דעתי - ואנא, אל תבלבלו אותי עם העובדות...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2004 01:13 |
|
| |
דיון נוסף בעתירתם הקנטרנית של אנשי הסב"ת, "מכירי הטובה", נקבע ע"י מזכירות בד"צ אלעד למחר, יום א'.
עפ"י הידוע לי הרי שלאור הוראתו החד-משמעית של אחד מגדולי הדור (שאני מנוע, בשלב זה מלנקוב בשמו...)
אין "הנתבע" מתכונן להופיע לדיון.
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 31/10/2004 1:16:29
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2004 08:56 |
|
| |
מה הפירוש? הוא שם פס על הבית דין? הוא לא מפחד מאנשי הרב גרוסמן הידועים במעלליהם?
גבר-גבר הבחור!!!!!!!!!!!!
תוקן על ידי - הגרשז - 31/10/2004 8:57:28
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2004 11:59 |
|
| |
האם נכונה השמועה ש"נערי המרא" תבעו השבוע את גבאי בית הכנסת דרך החיים?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2004 12:59 |
|
| |
הפעם אין מדובר ב"נערי", אלא ב"זאטוטי המרא" בראשותו של דרדק (יש האומרים: "דרדס"...) תושב רובע D הנמנה על מתפללי ביהכ"נ "דרך החניוקים".
לדברי אותו דרדס/דרדק, התחייבו בפניו בעבר גבאי ביהכ"נ "להתחבר" לגנרטור השכונתי שביוזמתו.
לדבריו, התנערותם של הגבאים מאותה התחייבות מסיבה לו נזק כספי רב, ועל רקע זה, תביעתו נגד גבאי ביהכ"נ בבד"צ אלעד.
מיותר לציין, כי טענתו של הדרדק, אינה מאוששת ע"י בסיס עובדתי כלשהו,
אך מבלי כל קשר לעובדות וכנהוג ב"חבר הנערים",
הרי שהתביעה, ובעקבותיה הדיון המהיר, כבר בדרך...
|
|
|
|
|