לפי הידיעות שיש בידיי התפקיד המכובד יועבר לידי הרב מרדכי ממליה.
לכל השואלים הרב ממליה מגובה בשלל תוארים מנהל בית ספר
ומפקח ברשת החינוך של ש"ס.
ההתנגדות החריפה מבית הגרש"ז כנראה שהוסרה לאחר שנודע להם שהוא המועמד,כל מי שמכיר אותו גם מבין למה.
הרב ממליה מהיכרותי הקצרה עימו הוא איש חינני חריף ובעל מעוף המצטיין ביחסי עבודה מעולים וביחסי אנוש מעולים אף אחד בעיר לא משתווה לו הן מבחינת תאריו,השכלתו,ואישיותו החיובית.
מיירי ורביסיי אל תטעו הוא לא שילם לי אני יוצא מגדרי סוף סוף החלטה נבונה במועצה הקיימת וכן הוא משלנו הוא תושב העיר .{כן גם בעירנו יש מישהו אינטלגנט וראוי תתפלאו}
נשלח ב-24/10/2004 18:10
אני לא מבין למה צריך לחפש מישהו אחר למה מה רע בחזי חנונו שעשה עבודה נפלאה לעירנו במשך מספר שנים שהוא בחינוך.
נשלח ב-24/10/2004 18:41
תמיד טוב להחליף כוחות ומוחות .
כמובן בלי לפגוע בכבודו של חזי חנונו .
אך רוח חדשה שתנשב באלעד מן הסתם שתביא שינויים בריאיםפ לכל הקשור לחינוך
וזכרו ש....
הצל זה אני !!!
נשלח ב-24/10/2004 19:55
אין ספק שהחלפתו של חזי חנונו נובעת ממניעים פוליטיים לחלוטין בשל קרבתו, ויש לציין, המקרית אל ראש המועצה הקודם ואין להחלטה זו שום בסיס הגיוני או מקצועי.
אז נכון שזה די לגיטימי בהחלפת שלטון שגם פקידות בכירה מתחלפת אך נדמה לי שהפעם זה ממש לא צעד נבון, בעיות החינוך בעירנו רבים ומורכבים מאוד בשל הזנחה ארוכה של דברים מנימליים במחלקה, עד שסוף סוף יש אדם שלמד את הדברים ומכיר את כל נבכי המערכת המורכבת והבעייתית ובפרט שגם פיתח מערכת קשרים עניפה במשרדים הרלוונטים ואז בשל שיקולים פוליטים אנו שולחים אותו ומתחילים הכל מחדש.
כל זאת מבלי להכנס לבעיות הפוליטיות שיפתחו בשל מינוי עתידי של כל מועמד לתפקיד נשגב זה.
אוקי צפלין.
אז אני יחדש לך משהו, יש מועמדים נוספים ואולי אף טובים יותר מהר' ממליה, אפילו שהצהרת כאן שאתה מכיר אותו ופרגנת לו בצורה שמעוררת בי תהיות מסוימות, אבל כמו שכבר כתבתי יש מועמדים נוספים והם.
הר' משה חזקיה
הר' שפסי אייזנשטט
אבינועם בן דוד
אבל הכל כמובן תלוי במוצא פיו של "טרבלסי מיודעינו"
שעל פיו ישק דבר במועצה!
ואני לתומי חשבתי שצביקה כהן הוא זה שנבחר לראשות, כנראה שהתבדיתי משהו!
וקבינימט מה יש לצביקה מטרבלסי, לא ראיתי בו הרבה דברים טובים חוץ מזה שמאז שהוא נבחר הוא פשוט תפס "תחת" על כולם במועצה כולל על צביקה רק בחכמה יתירה שאין לו.
תוקן על ידי - רב_השכונה - 24/10/2004 21:49:27
נשלח ב-24/10/2004 22:13
ובכן:
לאחרונה ביקר אצלי בתלמוד תורה הר' ממליה (כמפקח) ואז שאלתי אותו לגבי השמועות על פיהם הוצע לו את תפקיד מנהל מחלקת החינוך באלעד.
תגובתו הייתה:
"כי מעולם לא הוצע לו התפקיד. וגם אם היו מציעים לו את התפקיד, הוא היה מסרב."
ולכם חברי לפורום אני אומר:
חכמים היזהרו בדבריכם
תוקן על ידי - דדשמנחם - 24/10/2004 22:20:45
נשלח ב-25/10/2004 14:21
לגבי מוטי ממליה הוא אכן מכחיש אבל זה לא אומר כלום.
חוץ מהשמות שהוזכרו יש עוד מועמדים.
צריך לזכור שיש דרישות מבחינת החוק למינוי כזה ולא כל אחד יכול למלא את התפקיד אלא אם כן על תקן מ"מ. מן הסתם הנושא יוכרע בשיתוף מחזיק התיק שכנראה הולך להיות הרבסט.
לגבי ההערה על חזי, כל יום שהוא נשאר במועצה זה חסד גדול. בלי להתיחס לכישוריו של האיש והרס מערכת החינוך
מן המסד עד הטפחות, לא לשכוח שהוא עוזרו הצמוד והנאמן של קריספל. מי חשב בכלל שישאר בתפקיד?