בית פורומים אחרדים-אלעד

צביקה כהן "כתב אישום"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/10/2004 08:34 לינק ישיר 

אדרבא,

ילמדינו "רבינו" נאמנות מה היא ?

אך אנא ממך הבט במראה טוב טוב לפני שתחשוב על המלה נאמנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2004 08:40 לינק ישיר 

לפחות לא לעשות אולטימיטום כמה ימים לפני הבחירות,
אתה יודע, זה לא כ"כ נעים.
אפילו ששיחקת אותה והוצאת מצביקה הבטחה כשהוא היה תחת לחץ שימנה אותך כדובר. אבל אם צביקה הוא אדם חכם. הוא ידע לנטרל אותך בקרוב.
ולא אני לא מתמודד על התפקיד שלך אפילו שאנחנו מכירים טוב אחד את השני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2004 09:04 לינק ישיר 

נו, ברור שאתה "מסוגל" למלא כל תפקיד בכל מחלקה בצורה הכי טובה שיש ובודאי הרבה יותר טוב מכל אחד אחר שימונה.

אבל את העיקר לו אתה לכאורה מטיף שכחת וזוהי הנאמנות, ולידיעתך כבוד הרב, נאמנות לא נבחנת רק מול ה"בוס" אלא כלפי כל הסובבים אותך בכל הדרגות וכנראה ששם נכשלת ובגדול !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2004 09:14 לינק ישיר 

אני ב"ה יש לי עבודה שלי, שאני לא מצטרך לבריות, לא לך ולא לשכמותך, וגם לא לצביקה או טרבלסי.
האמן לי "מ.פ" אני שונא פוליטיקה, לא רוצה להכנס לזה,יש לי אשה יש לי ילדים יש לי פרנסה טובה יש לי עבודה (אני רב שכונה)אני לא צריך את זה, ב"ה אני מסתדר יפה מאוד.
לכן גם לא עבדתי בבחירות כלום גם כי אני לא אוהב את זה, גם כי אני לא יכול אני אדם עובד.
אבל אתה עשית שמיניות באוויר בשביל לקבל את הדובר.

אבל קבל ממני צל"ש על זה שהוצאת מצביקה את הדובר, אין ספק ששיחקת אותה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2004 09:20 לינק ישיר 

רב השכונה,

יש גבול להצטנעות של כבודו, את מה שעשית, לשמחתי, אף אחד לא יוכל לקחת ממך.

ועל זה אמר החכם מכל האדם "סוף דבר הכל נשמע".

וחכמולוגים היזהרו בדבריכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2004 18:28 לינק ישיר 

אוי איזו אצילות גועלד ורב השכונה מגלים!
איזה גבורת נפש! פשששששש!

יש לי הצעה גאונית לנצל את 2 הכשרונות האדירים הנ"ל.

רוטציה בדוברות!!!

ימים זוגיים כב' הרב יהיה דובר.
ימים אי זוגיים גיועלד יהיה דובר.
מה אתם אומרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2004 20:09 לינק ישיר 

רב השכונה הגזמת.......
אתה משתלח בצורה מתפרעת אני לא מאוהבי כל מה שמתרחש
במועצה אבל רבאק אתה ממש קרמינל.
תשמע יש אנשים פגועים וכן אני ביניהם אני אומנם לא ממחכי הג"ובים או מלקקי הישבנים נכון מה שקורה היום בלשכה הוא קטסטרופה אבל מכאן עד להשתלחות חסרת רסן כלפי אנשים
שכל חטאם הוא ששמם מתחיל בטרבלסיזה מוגזם הוא אישית לא אדם רע שתדע הוא פשוט לא נותן להתקרב למשבצת שלו וזה מראה אומנם על כוחנות מסוימת אבל לגיטמית במקצוע הפוליטי
ולעצם העניין מי שלא הוזכר בשמו הוא אביגדור אוחנה שאפילו את המעט שבמעט לדבר עם אנשים בצורה נכונה הוא לא יודע הוא פשוט אבו נפחא כפרי אמיתי מאנשי כלא נווה תרצה {הגינונים הנשיים שניחן בהם זיכו אותו בכלא נשי ובצדק}.
צביקה כהןיש לי תחושה חזקה שאתה קורא כל מה שכתוב כאן ולך אישית אני פונה:בפרקי אבות נאמר "על דאטפת אטפוך"
ומפרש צפלין 20 במקום על דאטפת ע"י שליח {אביגדור וכ"ו}
אטפוך גם ע"י שליחים ודי לחכימא בפיתהתפנה זמן לדברים הבוערים בעיר ואלו הדברים שיכולים לשרוף את כל הישגיך הישגנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2004 00:05 לינק ישיר 

צפלין
דבר ראשון,
אני יודע בוודאות גמורה שהדברים הובאו היום לפני צביקה,

ודבר שני שרציתי לומר לך, שחשבתי שהתפכחת "לאחרונה",
אז אולי טעיתי???!!!
(אל תיקח את זה אישי)

ובקשר לטרבלסי, האמן לי שאני מכיר אותו טוב, והוא מכיר אותי טוב. שמע הבנאדם "תפס תחת" אי אפשר להכחיש את זה.
זה שהוא לא נותן להתקרב למשבצת שלו, אין לי עם זה בעיה, אבל הבנאדם שומר על צביקה כמו אני לא יודע מה, מי שיוצא מצביקה עם מילה טובה, טרבלסי דואג להבהיר לו שהלו..... אני כאן בעל הבית.

ולרגע של רצינות
למה אתה לא מפסק ומנקד בכתיבה שלך אולי מתוך מהירות???!!

תוקן על ידי - רב_השכונה - 01/11/2004 0:20:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2004 00:43 לינק ישיר 

רב השכונה,

אני שוב מבין אותך מאוד, התמרמרותך מובנת לחלוטין לכל מי שמכיר אותך.

נתקיים בך המאמר כפשוטו "מאיגרא רמה לבירא עמיקתא" על כל המשתמע מכך ושאיפותך הגדולות נותרו בגדר חלום.

גם סיוטך מטרבלסי לא מפתיעים, הוא הוכיח לך ולחבירך שניתן להוביל מהלכים מתוחכמים בחיוך ושלווה נדירה ולהביס את כולם.

כן אדוני, גם אני לא הכרתי את טרבלסי קודם מערכת הבחירות, ובתחילה חשבתי שיש לי עסק עם אדם שלא מבין דבר וחצי דבר אך מהר מאוד נאלצתי להודות שמדובר בתופעה מאוד מיוחדת, מצד אחד קשה מאוד להבנה ומצד שני עם התוצאות אי אפשר להתוכח.

איני רוצה להשמע כאחד שרוצה להחניף (אגב, זה ממש לא עוזר.) אבל אם היה לנו כמה כאלה בעיר מצבינו היה מעולה.

וברור שהאמון המלא שנותן בו צביקה (ותאמינו לי שמדובר באמון מלא מלא.) שווה את מלוא המחיר.

ולעצם העניין, רב השכונה, הגיע הזמן שאתה וחבירך תפנימו את המציאות החדשה שבה אנו נמצאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2004 00:53 לינק ישיר 

חבורת ילדים מטומטמים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2004 06:09 לינק ישיר 

אתה מדבר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2004 07:22 לינק ישיר 

אתה יכול לקרוא לי מטומטם עד מחר. (גם אישתי עושה את זה לפעמים אז אני כבר רגיל...) אבל החבר'ה האלה של צביקה הם לא יותר מילדים.... לפחות ככה הם מתנהגים.

היתה פעם להקת "זקני צפת" להם צריך לקרוא "ילדי טבריה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2004 07:24 לינק ישיר 

גיוועלד

נמאס לי לענות לך

ואני מקווה שתצליח כדובר המועצה לטובת כולנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2004 07:46 לינק ישיר 

כבוד הרב,

כשנושאים בתפקיד של "דובר מועצת חלם",
בלתי אפשרי "להצליח".

המקסימום האפשרי, הוא:
"לצלוח" את התפקיד...

אז, מויש,

צליחה נעימה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/11/2004 23:04 לינק ישיר 

כל הכבוד לצביקה האדם הזה מוכיח מנהיגות על.

והוא חייב לעשות את זה להוריד ממנו את כל העלוקות האלה שנצמדים לו לעורף כאילו הוא חייב להם משהו ויהי מה עד כדי יהרג ואל יעבור.

צביקה חזק ואמץ.

ותתן תפקידים רק לאנשים הראויים לתפקידים ולא לכל בטלן שישב במטה הבחירות בתקופת הבחירות וכעת מעונין לתלוש קופונים על חשבון משלם המיסים ולחמם כיסאות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > צביקה כהן "כתב אישום"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.