בית פורומים אחרדים-אלעד

מרדף עצבני של נידת משטרה אחר איציק מלכה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/11/2004 12:56 לינק ישיר 
מרדף עצבני של נידת משטרה אחר איציק מלכה

אתמול בשעות הבוקר סימנה נידת משטרה שעמדה ברחוב יהודה הנשיא למעלה לבן של הגר"מ מלכה איציק לעצור אך בגלל שהוא כנראה היה בלי חגורה וכדומה לא עצר וברח ואז החל מרדף אחריו שאליה הצטרפו עוד 2 ניידות אני נסעתי אחריהם זה היה מדהים הוא ברח עד ברקת ונעלם להם הוא פשוט מטורף

אוהב כבוד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2004 23:10 לינק ישיר 

גרשזי,

כניק פעיל היתח בטוח שאתה עובר על כל האשכולות כאן. מאיפה הנאיביות זאת?

מערבב,

הכל יחסי לשאר הבנים במשפחה! חברות הביטוח לא בדיוק מסכימים עם קביעתך.

תוקן על ידי - שיננא11 - 21/11/2004 23:13:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2004 23:16 לינק ישיר 

תמיד חשבתי שאצל הרב מלכה שקט.

עכשיו אני רואה שגם שם יש בלגנים?

חבל.

מה יש בעיר הזאת שכולם רבים עם כולם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2004 22:51 לינק ישיר 

קראתי את הטקסטים האחרונים וזהו שמתברר שישנם עדיין אנשים שחושבים שלהחזיק מוסדות זה ביזנס ושעושים מזה כסף.
אז חשוב שתרשמו לעצמכם שבלכתכם ברחוב ואתם נתקלים במנהל מוסד כל אשר עליכם לעשות הוא לרחם עליו, הדברים נכתבים מתוך ידע עצום בנושא.
היום המצב שמנהל מוסד צריך שיהיה לו מסירות נפש להחזיק את המוסד אחרת הוא פשוט קורס כלכלית.
ולכן כל הדברים הנכתבים לעיל לגבי עושר מניהול מוסדות שייך לעד שנת 2003.
נגמרו התקופות, מי שעדיין לא הבין יפנה למר טומי לפיד שיסביר לו שכעת הוא יושב על השיבר ולא אנחנו, ואולי שם כשאי לחפש את הרכבים שנרכשו ושהיו אמורים להיות שלנו באם היינו בקואליציה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2004 11:16 לינק ישיר 

אני לא חושב שזה נקרא מטורף אני לא חושב שיש למשהו כסף מיותר לדוחו"ת ואני בטוח שכל אחד שהיה מוכשר כמו איציק מלכה בנהיגה היה בורח ולא עוצר על מנת לשלם................. אני אישית עליתי איתו כמה פעמים טרמפ הוא פשוט נוהג מצוין

אוהב כבוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2004 09:48 לינק ישיר 

אני פשוט לא מבין מה כ"כ עיניכם צרות ברה"ג מלכה הבן אדם הזה כל החיים שלו למד היה ראש כולל העמיד תלמידים הרבה ברוך ה' יש לו היום אפשרויות לא על חשבון אף אחד בעיר פה תפסיקו לחפש כי מי שבאמת חי פה על חשבון הציבור זה הגרש"ז גרוסמן שרימה פה אנשים על ימין ועל שמאל בדירות הוא פשוט מתווך עדיף רכב קאיה ששווה 100000 ש"ח מאשר 30 דירות שזה מסתכם בהון ממש לא קטן ודרך אגב מי שזוכר את תקופת הבגצי"ם של זרוסמן שאז באמת בכל נלקח מקופת העיר שלו ומהתלמוד תורה שלו אז בקשה וגם הרב בן דוד יש לו כסף מתרומות כן זה לא בושה כל אחד שאוסף למוסדות ציבור מותר לו לקחת לעצמו אחוזים זה לא גניבה ולא עבירה אין אם זה שום בעיה עם ההלכה תפסיקו כל היום לרכל על רבנים כי נשיחתם נשיחת נחש ועקיצתם עקיצת עקרב.........

אוהב כבוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2004 01:10 לינק ישיר 

דרך אגב אומרים שחמיו של מנכ"ל המוסדות אבינועם אח של מורנו הגאון האדיר ראש הכולל הוא אחד מהיהודים הכי עשירים בדרום אמריקה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2004 01:08 לינק ישיר 

לא מבין איך אפשר להעביר כספים של תרומות לביזנס? להפך אני יודע!

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2004 01:06 לינק ישיר 

גם אם מתרומות זה רק בדרך הכשרה שציינתי.

כל מי שרק מכיר אותם אפילו קצת יודע שיושר זה המוטו שלהם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2004 01:05 לינק ישיר 

זאת השאלה! האם הכספים של הבנים הגיעו איכשהוא מתרומות או מביזנס?

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2004 01:01 לינק ישיר 

מאיפה היה ללביוב?

מה זה מאיפה?

הם אנשים פיקחים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2004 01:00 לינק ישיר 

א.אנחנו מדברים במושגים של אברכים ולא של אלעד או מליונרים. ב.אתה אומר "השקעות נכונות". מאיפה היה להם כסף להשקיע? הכסף הראשוני,מאיפה?

"הנה ימים באים נאום ה''"

תוקן על ידי - צפלין10 - 09/11/2004 1:02:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2004 00:56 לינק ישיר 

שמעת טוב!

דרך אגב הרב עצמו חי בפשטות נוראה. אבל לילדים שלו יש השקעות וזכותם לחיות על ידי ההשקעות שלהם ברמת חיים סבירה.

אפשר לחשוב שהם קונים מרצדס?

כולה אוודי וקרייזלר.

אולי במושגים של אלעד זה ביג-דיל אבל במושגים של מליונרים כמוהם זה נחשב פשוט.

ושוב פעם - ימותו הקנאים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2004 00:53 לינק ישיר 

אני מצטער אבל זה עדיין נראה לי מגוחך שכאשר יש משפחות שאין להם מה לאכול ינתנו נדבות עבור רכבי פאר. (תראו דוגמא מהרב גרוסמן חה חה.) אפשר לקנות פחות רכבים, פחות מפוארים. ואני לא מדבר חס ושלום על משפחת בן-דוד, כי אני לא מכיר אותם.רק שמעתי על גדולת הרב וזהו!

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2004 00:48 לינק ישיר 

לדוגמה:

תורם בא ואומר אני רוצה שבכסף שאני תורם האדמו"ר ירכוש בית או רכב.

זה קורה הרבה ובכזה מקרה אי אפשר לשנות את יעד הכסף.

ולא שאני חושב שזה מה שקורה אצל הגאון האדיר ראש הכולל כי כמו שאמרתי, להם יש השקעות בפני עצמם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2004 00:46 לינק ישיר 

אם "תחבורה" זה נקרא רכבי פאר לכל המשפחה, אז אוי ואבוי! צריך לרכוש לרב אטינגר שליט"א מרצדס או B.M.W מפוארת וכן הלאה.או, שאולי לא הבנתי למה התכוונתה כשאמאת "תחבורה", תעזור לי.

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מרדף עצבני של נידת משטרה אחר איציק מלכה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext