בית פורומים הצלה בני ברק וגוש דן

מתנדב לדוגמה.....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/11/2004 01:22 לינק ישיר 
מתנדב לדוגמה.....

אני לא מרבה לכתוב אבל יש משהו שאני חייב לספר, אחי התאום מתנדב בהצלה [למי שמבין מי אני שלא יכתוב] ויוצא לי הרבה פעמיים שאני נוסע איתו ובדרך יש קריאות ותמיד שהוא באיזור הוא יוצא וזה ממש לא משנה מי מחכה לנו ובאיזה שעה אבל כולם כאלה צדיקים, מה שמעצבן אותי אצלו זה, לפני זה אני חייב לומר שאנחנו אחים תאומים ואנחנו ממש פתוחים בינינו בהכל , אני כותב בהכל חוץ מדבר אחד וזה הצלה. אני יכול סוע איתו לאיזה מקום ותוך כדי זה יש קריאה והוא יוצא כמובן כשהוא חוזר לאוטו אני שואל אותו "נו מה היה?" והוא כלום כמו איזה טמבל וזה שוב ושוב הוא בחיים לא סיפר לי ונראה שגם לא יספר מה היה לו בקריאה, לפעמיים זה מה זה מעצבן אבל במחשבה שניה ככה צריך לנהוג, אני גאה בו במיוחד בגלל זה.
הוא הסביר לי פעם שדבר ראשון אצלו ואצל כולם זה שמירה על פרטיות אני יכול להתחנן ולשאול "תגיד רק מה היה כל כך הרבה זמן? בלי שמות בלי פרטים" וכלום איך הוא אומר לי תמיד אחרי כזו שאלה " על מה אתה מדבר?!" קפצתי לשניה לחבר...
ולפי מה שהבנתי זה לא רק הוא אלא זה מדניות של כל המתנדבים הצדיקים אשריכם אוהבים אותכם שתצאו רק לשמחות.אחרי החתונה דבר ראשון אני עושה קורס אם תקבלו אותי [אני לא יספר כלום, מבטיח]
ושוב למי שמכיר מילה לא.
ביי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2004 16:33 לינק ישיר 

מה לעשות...

איך אומרים לי המתנדבים: "אנחנו שמחים שזה נעשה חלק מאתנו".

וזהו רק חלק קטן מאישיותם והפן המקצועי של מתנדבי מד"א-'הצלה' גוש-דן.

לא פלא שהם מהוים מודל לחיקוי בכל הארץ.

תודה לך פנטיום9.

בשורות טובות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2004 02:20 לינק ישיר 

אחיך אדם יקר מהכרות אישית.
בנושא המדובר זאת חובה לכלל המתנדבים. חסיון רפואי זה מעל הכל....

ככה זה הצלה גוש דן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה בני ברק וגוש דן > מתנדב לדוגמה.....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext