בית פורומים עצור כאן חושבים

למי שחשב שהעולם שפוי - רוח למכירה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/12/2004 07:41 לינק ישיר 
למי שחשב שהעולם שפוי - רוח למכירה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3013594,00.html

למכירה באינטרנט - רוח רפאים ב-14 אלף דולר

בנה בן ה-6 של מרי אנדרסון חושש כי רוחו של סבו, שנפטר בשנה שעברה, עדיין מרחפת בבית. כדי להרגיע את פחדיו, הציעה האם את רוח הרפאים למכירה באתר המכירות הפומביות, e-bay. עשרות פונים נענו עד כה, וההצעה הגבוהה ביותר עומדת על למעלה מ-14 אלף דולרים
איי.פי

מה תעשה אם שבנה מפחד מרוחו של סבא? תמכור אותה באינטרנט, כמובן. זה בדיוק מה שעשתה מרי אנדרסון מאינדיאנה כשבנה בן השש, קולין, אמר שהוא מפחד מרוחו של סבו, אביה המנוח.

אנדרסון הציעה את רוחו של אביה למכירה באתר המכירות הפומביות הפופולרי באינטרנט, e-bay . למרבה ההפתעה היו מי שנענו להצעה המשונה, 34 במספר. ההצעה הגבוהה ביותר שנרשמה עד כה עומדת על 14,935 דולרים.

תחת הכותרת "זו לא בדיחה", סיפרה אנדרסון את סיפורו של בנה. "הוא נמנע מללכת בבית לבדו מאז שסבו נפטר בשנה שעברה", אמרה מרי והוסיפה: "תמיד חשבתי שהתנהגותו נובעת מפחדים רגילים של ילדים, עד שלפני כמה חודשים הוא סיפר במה מדובר. הוא אמר לי: 'סבא מת פה והוא היה מרושע. הרוח שלו עדיין נמצאת כאן'".

מחשש שדעת הילד על הסבא תרתיע קונים פוטנציאליים, מיהרה אנדרסון להוסיף כי "אבי היה האדם המתוק והנדיב ביותר שתוכלו לדמיין לעצמכם".

כמה מן המתעניינים הגיבו להצעתה המיוחדת במכתב משלהם. "סיפורך גרם לי לבכות", כתב אחד, "אני תוהה כיצד כל הסיפור יסתדר עבור בנך. אני בטוח שאביך אהב אותו מאוד".

אנדרסון הציעה בנוסף לנשמתו של אביה את מקל ההליכה שלו, העשוי מתכת, כדי שיהיה לה משהו מוחשי לשלוח למרבה במחיר. בנוסף, היא אמרה כי ההכנסות מהמכירה ישמשו אותה לקניית מתנה מיוחדת עבור בנה.

רק בקשה אחת יש למרי מהזוכה במכירה. "אני מבקשת ממי שיקבל את המקל (והרוח) לכתוב מכתב לבני, כדי שהוא יידע שסבו נמצא במקום טוב, ושאתם מסתדרים מצויין", אמרה.

המכירה תסתיים ביום ב' אחר הצהריים, כך שאם רוח חדשה בבית זה מה שאתם צריכים, עדיין לא מאוחר מדי.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2004 02:00 לינק ישיר 

ואני מחפשת עבודה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > למי שחשב שהעולם שפוי - רוח למכירה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext