בית פורומים אחרדים-אלעד

"קהילות יעקב" או "דעת זקנים"?-התלבטות!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/12/2004 07:56 לינק ישיר 
"קהילות יעקב" או "דעת זקנים"?-התלבטות!

ידיד טוב שלי שגר בעיר הקדושה, עומד לפני התלבטות לא קלה ואולי אפילו קשה!
להיכן לרשום את בנו שמגיע לגיל שלש, והוא מחפש עבורו את המקום הטוב ביותר שמתאים עבורו. (אברך בן תיירה!)

"דרכי שלום" ו"שיר חדש" של החינוך נעצמאי נפסלו על הסף... שבני ילמד עם בנים של בעלי בתים? לא יקום ולא יהיה...

נשאר רק או "קהילות יעקב" עם הנסיון הרב שרכש כאן בעיר ומצטרף לכך העובדה שלמרבית חבריו בכולל בניהם לומדים שם, אך מצד שני "קהילות יעקב" עדיין נתפס כמתון...
או "דעת זקנים" שיצא להם שם, כי רב להם בחינוך ילדי ישראל, וכי הם מצליחם מאוד, ולא זו בלבד אלא כי לא מזמן היה תמונה שלהם בעיתון יחד עם אחד מגדוילי ישראל, אלא שהנסיון שלהם קצר עדיין...

ואז מופיעים שני מודעות רישום בעיתון גם ב"קוראים" וגם ב"קול התורה" ידידי מעיין בשני המודעות בעיון, אולי מכאן תבא הישועה...

ואז ידיד קופץ נרגש משימחה!

אני רושם רק ל"דעת זקנים"!!!!

למה אני שואל אותו? הרי שני המודעות נראים אותו דבר.. כמעט...

מה אתה לא רואה את ההבדל? הוא שואל אותי ספק צועק עלי?

תראה "קהילות יעקב" חתמו על המודעה "בברכת התורה"(!)
ואילו "דעת זקיינים" חתמו "ביקרא דאורייתא"!!!!!!

וכי קלה בעינך?

שתקתי. לא היה לי מה לומר!
אכן תשובה מנצחת!

תוקן על ידי - בן_תיירה - 12/12/2004 8:01:25

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2004 16:04 לינק ישיר 

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2004 08:54 לינק ישיר 

באמת תפסיקו כבר...
יש פה מספיק חיידרים ות"ת לפי כל סוג של אבא שחס וחלילה הילד של... לא ילמד עם הבן של... כי אבא שלו הולך עם... ואמא שלו הולכת עם....
תעשו טובה ואל תגרמו לפתוח עוד חיידר
אולי זה יהיה טוב ולבן שלי שנה הבא יהיה חיידר פרטי!!!

אבל לפי השמעות הת"ת של שטיין הוא מצויין וכולם נהנים שם אז מה משנה איך קוראים לו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2004 06:39 לינק ישיר 

אוי, משה שטיין... גם אני לא כ"כ ??? מסמפט אותו, אבל בכל אופן מה לעשות וההצלחה בידו... תפסיקו כבר עם הקנאה הזאת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2004 00:50 לינק ישיר 

אז איזה פיתרון מציע הר' לוריא לת"ת. ואל תגיד לי דרכי שלום וכו' " תן פתרון אמיתי, בבקשה!

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2004 00:28 לינק ישיר 

אין לי שום דבר לא נגד שטיין ולא נגד שנקר ולא נגד שפסיאלא:
1. שפסי הוא הרב של הבתי ספר של הממלכתי דתי אז הוא יהיה הדמות החינוכית של הבית ספר.
2. לגבי המשא ומתן עם החנוך העצמאי אין שום דבר כזה ולא היה לא עם שטיין ולא עם שנקר ולא עם שפסי.
3. הרגשה שלי לאחר שאני מכיר את משה שטיין כבר מזמן הישיבה הוא לא יתן לשנקר ולשפסי לשבת הרבה זמן בהנהלת הת"ת אלא עוד שנה שנתים הוא ישלח את כולם.
4. דבריו של הרב מאיר לוריא מנכ"ל החנוך העצמאי כמו שאמר היום כשראה את המודעה שלהם "הם (דהינו שטיין שנקר ושפסי) לא יהיו מנהלי ת"ת תחת הפיקוח של החנוך העצמאי ויותר מזה אני לא רוצה ת"ת של החנוך העצמאי באלעד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2004 20:48 לינק ישיר 

דבר ראשון משה שטיין לא מנהל חינוכי בת"ת אלא מנהל תיפעולי(אדמנסטרציה). וחןץ מזה אף אחד לא הכריז שזה ת"ת של "חינוך העצמאי", אלא אמרו שיש משא ומתן והתלבטויות.אבל עוד לא ענית לי:מה יש לך נגד שנקר ו... ושפסי(בלי להתחמק)?

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2004 17:27 לינק ישיר 

שואלים על צביקה שנקר, ואתה עונה על מושה שטיין.
תראה אני לא יודע מה עשה לך מושה שטיין או מה יש לך נגדו, אבל אין ספק שהאיש מוכשר, ודואג למוסדות שלו.

מה שקרה זה שנפתחו גנים דרך רשת הגנים עבור הבנים, וכעת כפי ששמעתי יש התלבטות גדולה האם להמשיך דרך חינוך העצמאי או באופן פרטי...

כל אחד עם הצרות שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2004 16:46 לינק ישיר 

לצפלין ולבן תירה
אותי מענין רק דבר אחד שלא ירמו שיכתבו שזה רשת פרטית שלהם ושיהיה להם לבריאות מי שבאמת מאמין בהם שישלח ולא נראה לי שהרבה ישלחו כי בעיר אין אמון באיש משה שטיין.
יום אחרי הרישום לא מענין אותו הילדים בכלל והוא לא דואג למקום או לכל דבר אחר תשאלו את ההורים שרשמו את ילדם לרשת עד אחרי היום הראשון הם לא ידעו היכן ילדמ ילדם אז בבקשה תפתח לבד אבל לא לגנוב שם של רשת גדולה ועוד שבכלל לא נתנו ולא רוצים לתת לך את השם ובכך לרמות ולשקר על ההורים שחושבים ששולכים לרשת הגדולה והמכובדת החנוך העצמאי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2004 00:20 לינק ישיר 

דאתרא יקר!!!! מה אתה לחוץ על הצוות המנצח? אם לא יהיו בחינוך העצמאי ימצאו מסגרת אחרת. בוא נסמוך על ר' צביקא שנקר ושותפו לדרך... ולמשה שטיין ולשפסי שיקימו תלמוד תורה לתפארת, בעז"ה.בוא ניתן קרדיט למי שהשקיע ומשקיע ימים כלילות בשביל לפתוח גן ובעז"ה תלמוד תורה. למה אתה תוקף אותם כ"כ? מה מפריע לך?

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2004 00:17 לינק ישיר 

דאתרא יקירי!

זה שצביקה שינקר עמל והזיע, רץ ועסק בהקמתו של ת"ת זה אי אפשר לקחת ממנו גם אם רוצים,
הרי הוא במו ידיו עשה את רוב הרישום של התלמידים! וההורים שרשמו את ילדיהן לשם סומכים עליו.

כעת מה שאתה אומר שבחינוך העצמאי לא רוצים אותו זה כבר סיפור אחר...
וקשה לי להאמין שהם יבואו וישתלטו על דבר שאחרים עמלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2004 16:06 לינק ישיר 

פולי היקר
ספר לנו בבקשה מי הם הנהלת החנוך העצמאי בעיר מי מינה אותם.
אני דיברתי היום אישית עם הרב מאיר לוריא והיה נוכח במקום הנהג שלו בועז והוא אמר לי מפורשות כי משה שטיין לא יהיה מנהל בת"ת של החנוך העצמאי הוא לא יתן לו את הדבר הזה וגם לא לשפסי וגם לא לצביקה שנקר אז אני שואל אותך בגלל שהם משקרים ומרמים על הציבור הם נקראים הנהלת החנוך העצמאי בעיר הרי ההורים שרושמים את ילדם בשיר חדש הם חושבים שילדם ילמדו במוסד של החנוך העצמאי וזה שקר.
מי שרוצה יותר מזה מוזמן להתקשר למשרדי הנהלת החנוך העצמאי בירושלים ולדבר ולשאול שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2004 16:05 לינק ישיר 

רגע, רגע, אני מבולבלת לגמרי, את ת"ת "שיר חדש" לא פתח צביקה שינקר, זה שהלך עם כח ונפגש באשכול הסמוך עם ח"כ פורוש?

אוקצור בלאגן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2004 16:00 לינק ישיר 

זאת אומרת שדאתרוש ממש לא סובל את נציגי הנהע"צ בעיר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2004 15:56 לינק ישיר 

לא דובים ולא יער אף אחד מהחנוך העצמאי לא פתח כאן ת"ת.
היחיד שפתח זה משה שטיין אשר כנראה מאוד רוצה שהת"ת יהיה בהנהלת החנוך העצמאי אבל ההנהלה לא רוצים בו ולכן כרגע לא נפתח ת"ת באלעד ולהעתיד כשיפתח לא ע"י משה שטיין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2004 15:53 לינק ישיר 

מה זאת אומרת?
הרי "שיר חדש" נפתח ע"י חינוך העצמאי, לא כך?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > "קהילות יעקב" או "דעת זקנים"?-התלבטות!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext