מכיון שהגולשים לא הבינו מה שכתבתי אחזור ואומר בצורה ברורה ופשוטה שאינה משתמעת לשתי פנים: אין לי כל קשר לכתבות בנושא התחבורה/אגד פלוס/מינוס וכו' !!!!
יש כתובת לעיתון ברחוב התאנה 3 שם יושב בעל הבית ואליו אפשר להפנות את כל התלונות/טענות וכו' וכמדומני שהוא ישמח להשיב לכל אחד בחיוך ובסבר פנים נעימות כהרגלו.
בתקווה שעכשיו כולם הבינו.....!!!
נשלח ב-19/12/2004 19:18
צביקהככה,
אין סיכוי שאני יחויר כי בניגוד אליך אני לא מתבייש בזהות שלי.
החברים יודעים מי אני ואני לא מסתיר זאת מאף אחד!
ואני שוב חוזר וטוען את מה שאומר בן תיירה. אם בני מהצלה חושב שזכותו לצטט מילה במילה בכייף. אבל נראה אותו נותן קרדיט לאתר "חרדים אלעד"...
אבל אז הרי פכטר והחברים מהתאנה יסקלו אותו...
לא לא לא תנתקו אותי
לא תנתקו אותי כל כך מהר...
נשלח ב-19/12/2004 17:10
ושוב...
גם אין בעיה שיכתבו את הנאמר כאן, ואפילו מילה במילה...
אבל קרדיט! רבויתי קרדיט.
וכבר אמרו חז"ל "כל האומר דבר בשם אמרו מביא גאולה לעולם" ובינינו מי לא רוצה?.?.?
נשלח ב-19/12/2004 09:31
אני גאה על כך שהפורום מביא עדכונים וחדשות מיידיות ועדכניות במשך כל השבוע אבל זה לא סותר שעיתון בסוף השבוע יכתוב כתבה על מה שהתפרסם. לקוראים אלעד יש צוות מצומצם ומקצועי שעורך את כל החדשות והסקופים בצורה מקיפה ומעוררת עניין.
חשוב לזכור שקוראים אלעד הוא לא עיתון יומי, ולכן טבעי שהחדשות מתפרסמות פעם בשבוע ולפעמים על נושאים שנכתבו כאן בפורום.
נשלח ב-19/12/2004 01:14
את שמות הניקים תחבר, זה מענין! שמות אפשר לכתוב מפה ועד...! אז יאאלללהה!!!! "צא בחוץ, אתה עוין"
"הנה ימים באים נאום ה''"
נשלח ב-19/12/2004 01:08
צביקה_כ(פ)ה, אתה יכול להמשיך...
מרנן, אולי נארגן שתכתוב ישירות בעיתון וזהו?
אגב, מישהו ראה את הכתבה על אגד פלוס בבקהילה?
נשלח ב-19/12/2004 00:49
רק תדמיינו לכם אשכול חדש נפתח ובו תמונותיהם של כל הגולשים בפורום,שמותיהם האמיתיים לצד ניקיהם בפורום.
אוח..אוח..לראות את "עובד מועצה" מחוויר..., את "בן תיירה" שעובד..ואת "מרנן ורבנן" שחושב שאף אחד לא יודע מי הוא..ואת "יוסי 28" מהבית כנסת..ואת "הצלה אלעד" המציל.. ואת "צפלין 10" עם הימים הבאים שלו נאום ה'...ואת "צורם דוידוב" התמים...ואת "שיננא 11" התחמן..ואת "הגרש"ז" שחושב שחושבים שהוא אברך..ואת כל החדשים/ישנים-לוחם חופש-גניוס-ראשי-וכל שאר מרובי הניקים.
ברגעים אלו עולה בדעתי לעשות ע"כ סקר..מה דעתכם??? בואו והגיבו!!!! ולפי התגובות אשקול אם לפרסם ואת מי ראשון...
או אולי במקביל אתחיל לפרסם סתם שמות של אנשים וכל אחד ינסה לחבר את האיש לניק, איש איש וניקו, מה דעתכם??
נמחקו שמות של אנשים-בבקשה לא לפרסם שמות של כותבים בפורום. ולהמנע מאאוטינג.
תוקן על ידי - צורםדוידוב - 19/12/2004 13:24:45
נשלח ב-19/12/2004 00:27
הצלה אלעד... זה בני המדובר???
איזה עולם קטן...
אבל החברים כאן צודקים אם מצטטים מילה במילה נהוג לציין מי המקור.
ואם לא נאה לכם במערכת של העיתון לציין שהמקור שלכם מהאינטרנט (ה' ירחם) כי הרי יסקלו אותכם ברחבת התאנה... אז אל תצטטו מילה במילה...
אי אפשר לרקוד על שתי חתונות בבת אחת...
לא לא לא תנתקו אותי
לא תנתקו אותי כל כך מהר...
נשלח ב-19/12/2004 00:12
למרנן ידידי.
כשנודע לי היום [מוצ"ש] שכתבת את מה שכתבת ואחרי שקראתי אני מוכרח להגיב במספר נקודות.
1-אותה מילה בעיתון שלא נכתבת ע"י אלון לא בהכרח נכתבת ע"י .
2-מטבע הדברים בפורום פה ובכלל באינטרנט האירועים לעיתים מעודכנים און ליין משא"כ בעיתון שיוצא אחת לשבוע עם סקירה שבועית על כל האירועים שהתרחשו.
3-גם אם עולה פה בפורום נושא זה או אחר אין זה אומר שא"א לכתוב את הדברים ולפרסמם בעיתון או שהכתב בעיתון "העתיק" מכאן או הסתייע באתר ע"מ להשלים מכסה זו או אחרת...נכון שבפורום ישנם אנשים מוכשרים שיודעים לסקר אירועים ברמה נאותה ולהביא אותם לידיעת הציבור אך דבר זה אינו גורע מזכותו של העיתון לכתוב אף הוא את הדברים ולהביאם לידיעת כלל הציבור, ובכלל העיתון קיים עוד לפני שחשבו על הפורום הזה...
ובינינו.. אתה יודע כמה אני מעריך את המובא על ידך באתר אז תמשיך הלאה "לנסוע ולהתמיד" בכתבותיך ותזכור תמיד כי יש מי שרואה...
תוקן על ידי - הצלה_אלעד - 19/12/2004 0:14:22
תוקן על ידי - הצלה_אלעד - 19/12/2004 0:17:25
נשלח ב-17/12/2004 13:49
הוא אשר אמרתי לא פעם.
קוראים 'חרדים אלעד'... הוא השם ההולם ביותר ל'מקומון של אלון'.
אגב, לוחמצ'יק,
כמשתתף וותיק של הפורום,
היה עליך לדעת זה מכבר,
כי לא כל מילה בעלון,
נכתבת על ידי אלון...