בית פורומים אחרדים-אלעד

פרשיית שחיתות חדשה עם צביקה כהן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/12/2004 10:33 לינק ישיר 
פרשיית שחיתות חדשה עם צביקה כהן

אחרי שנציג התימנים הרב גדעון יפת אדם ישר ואמין נטש את צביקה באמצעות מכתב פיטורים, בטיעון שהוא לא מסוגל לעבוד עם אנשים מושחתים.

כעת מגיע פרשיית שחיתות חדשה, וזה הולך ככה:

הבוקר הייתי במקוה, אגב המים היו חמים ולא בגלל הסיפור הבא, כעבור מספר דקות הבנתי שאני לבד במים, הסתכלתי סביב והבנתי למה, למקום נכנס איש בכיר במועצה שמספק מידע על פרשיית שחיתות חדשה.

מה שהוא סיפר זה כך, ברחוב רשב"ם 3 יש גן שצביקה עושה הכל, אבל הכל כדי שהגן יהיה של הברסלברס, עכשיו לא מדובר כאן בחסידי ברסלב שאותם כולנו מעריכים מאד, אלא בחסידי ברסלב מהזן של נ נח נחמ נחמן מאומן שגם אוצם אנחנו מעריכים מאד, אבל מה להם ולצביקה, מישהו יודע אולי צביקה למד בברסלב או אולי היה בראש השנה באומן ורבי נחמן נגלה אליו ואמר לו "תסדר גן".

מסתבר שלא, אבל הוא פשוט בכל ליבו ובכל מאודו עומד על כך בימים האחרונים שיהיה גן של ברסלב, למען זאת גייס בכפייה אפילו את צביקה הרבסט שהספיק להתרחק עד ארה"ב העיקר לא להיות בז'יפה של צביקה ואת מי לא כדי שכבר לעזעזל משרד החינוך יתן רשיון גן לברסלברס.

ומה הוא לא עשה, התקשר בכבודו ובעצמו למשרד החינוך דבר ששום ראש מועצה/עיר בישראל לא עושה, שלח מכתבים, הפך את כל המועצה העיקר שלברסל יוציאו רשיון גן.

בימים האחרונים פנו אל צביקה אנשים בסביבתו ואמרו לו צביקה מה בוער ועוד לברסלב, טרם ראינו את כיתוב ה- נ נח נחמ נחמן מאומן על כיפתך, אז מה בכל זאת.

עד שצביקה פשוט הסביר למקורביו הנ"ל שלפני הבחירות הבטחתי.

מכאן אני לא מבין כלום, אני לא מבין בתמורה למה הבטיח, מישהו יודע להסביר איך זה עובד גן תמורת מה??????? הבכיר במועצה בשלב זה פשוט העדיף להיבלע במים.

אגב הטבילה שהוא ביצע היה נראה טבילה מיוחדת ע"מ להוריד את הג'יפה שצוברים ביום ממושך במועצה.

תוקן על ידי - מושחתים - 22/12/2004 11:15:04

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2004 08:14 לינק ישיר 

הבוקר שצביקה עודכן על הכתוב כאן הוא זעם, "חייבים לבדוק מי העלה את האשכול" הורה.

בתוך כך החל צביקה התייעצויות עם משפטנים איך יוצאים מהבוץ אליו נקלע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2004 00:04 לינק ישיר 

בכיר במועצה אישר בפניי הערב את הדברים לעיל.

עוד אמר עוד שצביקה לא יוכל לצאת מפרשייה זו נקי שכן במכתבים שהוציא חרג מהמנהג הרגיל שבדרך כלל אמון עליו מחלקת החינוך ולאשר אישור שימוש במבנה והוציא שלא בסמכותו אישור שימוש והדגיש שם את הנושא של העמותה שהזכרת, כך שהוא לא יכול להגיד שהוא לא ידע.

כידוע אישור שימוש הוא קצר וולא פרטים כאן חרג צביקה לא רק בכך שאין זה בסמכותו אלא גם הוסיף והדגיש את שם העמותה.

כמו"כ כשראה שמסתבך גרר לתוך הפרשייה את שמעון מועלם ואת צביקה הרבסט שגם הם הוציאו מכתבים שעצם הוצאת כל כך הרבה מכתבים אומר דרשני...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 23:55 לינק ישיר 

טוב אז אני גם בדקתי ממקור נאמן ביותר ולהלן העובדות:

חסידי ברסלב מהזן הנ נח קיבלו בזמנו אור ירוק מצורי להשתלט על גן של הרב מלכה ברחוב רשב"ם. הברסלברס עשו זאת כמו שהם יודעים באלימות רבה ונחרצת וכמו"כ גרו ולנו לצורך ההשתלטות בגן הם נשיהם ונשותיהם (כולם נקבצו באו לך)...

בהמשך וכשהסתמן ניצחון לצביקה, סגר צביקה עם הברסלברס ואמר להם בואו תתמכו בי ובשלב הזה סגרו הברסלברס עם צביקה "קולות תמורת גן" וצביקה התחייב.

ולכן ביום הבחירות ראינו את נ נח נחמ בעד צביקה ברחובות העיר.

כעת מה שקורה שצביקה במילכוד מצד אחד הוא נשבע להם שהגן שלהם בתמורת לקולות מצד שני הברסלברס נכנסו שם באלימות חסרת תקדים והוא כביכול עוד נותן לזה גיבוי.

זה אגב הסיבה שצביקה נלחם בימים האחרונים להוציא להם רישיון במשרד החינוך לגן וכאן קרה הסתבכות שכבר נמצא בפסים (כחולים) גבוהים.

צביקה בעצמו גייס עמותה שאין לה שום קשר לברסלב וגייס בעצמו מישהו מאלעד (ש.א.) ושלח אותו למשרד החינוך לפתוח רישיון לגן באמצעות העמותה הנ"ל שתהווה צינור להעברת כספים שמנוגד לחוק.

מה שחמור לדעתי יותר מכל הוא מה כל כך לוחץ את צביקה לאתר עמותה ללחוץ בעצמו להוצאת רישיון ולגייס אדם מסתבר שכח "קולות תמורת גן" הוא כח חזק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 17:59 לינק ישיר 

לפני הבחירות אתם זוכרים את המכוניות של הנ נח נחמ? האם חשבתם שלחינם הם שרו ופיזמו לצביקה כהן? מסתבר שלא!

אני יספר, את אשר שמעתי כשבוע לפני הבחירות מאחד מנערי המרא. במשא ומתן לתמיכתם בצביקה וב"שי", דרש הרב הורוויץ רבם של זרם נ נח הברסלבאים, התחייבות לגן ילדים (או לחילופין שלא יפנו אותם מגן שהם פלשו איליו). צביקה כהן סירב להתחייב, הוא רק אמר יהיה בסדר. צביקה הרבסט בנדיבות שלפני הבחירות התחייב להם ששלא יפנו אותם. כעת מסתבר, שההתחייבות של צביקה הרבסט לא צ'יק ללא כיסוי, אלא היתה התחייבות מכהן להרבסט על מילוי ההבטחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 17:48 לינק ישיר 

כבר אמרו חכמינו: "אין לשוחח שיחת חולין במקווה"

ומה שנאמר, אם נאמר, לא מחזיק מים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 17:30 לינק ישיר 

מה קורה לכם אנשים.
מה מפריע לכם שיהיה לברלב גן? תפרגנו.
אם זה היה גן לזרם אחר איך נייתם מגיבים?
נ נח נחמ נחמן מאומן

צדיק כתמר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 16:51 לינק ישיר 

אגב נודע לי כעת שצביקה וחבר יועציו (אגב את שכרם תוכלו לראות באשכול המצו"ב, הסעיף היחיד שהמריא פלאים) מחפשים דחוף דחוף דחוף את גדעון יפת כבר מהבוקר והלה פשוט לא עונה.

תעשו טובה לצביקה תאתרו אותו יש לו גן בשבילו, אבל לא של ברסלב, זה לא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 16:47 לינק ישיר 

לצדק לכל,

לא הבנתי אותך האם מה שאתה מתכוון לומר הוא שצביקה עוד לפני הבחירות הבטיח לברסלב גן בתמורה לקניית קולות?

הרי מה שאתה אומר חמור מאד.

נראה לי יותר שהיה לו בת קול מהשמים שהפנה אותו לייעד גן לברסלב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 14:51 לינק ישיר 

הוא הבטיח להם לפני הבחירות גן? מעניין.
בכל הראיונות שלו ב"קוראים אלעד" לפני הבחירות, הוא אמר בפירוש שהוא לא הבטיח ולא יבטיח עד שייבחר.
אם הסיפור נכון אני מוצא כאן 2 עובדות: 1. צביקה כהן הוא שקרן. 2. הבוחרים של צביקה כהן ידעו לפני הבחירות שהוא שקרן אבל למען טובתם האישית בחרו בו בכל זאת.

כשאני אמרתי שצביקה כהן לא מתאים, וכשהוא נבחר ואמרתי שבאים על אלעד ימים גרועים מבעבר- התייחסו אליי בזילזול. הרי הרבנים יודעים במי צריך לבחור ומי יהיה טוב בשבילנו. והנה, כל השבחים שדיברתם עליו- הכל חוזר אליכם כמו בומרנג.
דיברתם הרבה שטויות לפני הבחירות. עכשיו כולנו נשלם על זה 5 שנים עם צביקה.

וב-2 מילים:
http://planet.nana.co.il/lbnet/a.gif

צדק לכל!

תוקן על ידי - צדק_לכל - 22/12/2004 15:15:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 10:53 לינק ישיר 

אחרי שנציג התימנים הרב גדעון יפת אדם ישר ואמין נטש את צביקה באמצעות מכתב פיטורים, בטיעון שהוא לא מסוגל לעבוד עם אנשים מושחתים.

כעת מגיע פרשיית שחיתות חדשה, וזה הולך ככה:

הבוקר הייתי במקוה, אגב המים היו חמים ולא בגלל הסיפור הבא, כעבור מספר דקות הבנתי שאני לבד במים, הסתכלתי סביב והבנתי למה, למקום נכנס איש בכיר במועצה שמספק מידע על פרשיית שחיתות חדשה.

מה שהוא סיפר זה כך, ברחוב רשב"ם 3 יש גן שצביקה עושה הכל מאז אחרי הבחירות, אבל הכל, כדי שהגן יהיה של הברסלברס, עכשיו לא מדובר כאן בחסידי ברסלב שאותם כולנו מעריכים מאד, אלא בחסידי ברסלב מהזן של נ נח נחמ נחמן מאומן שגם אותם אנחנו מעריכים מאד, אבל מה להם ולצביקה, מישהו יודע?, אולי צביקה למד בברסלב או אולי צביקה היה בראש השנה באומן ורבי נחמן נגלה אליו ואמר לו "תסדר גן".

מסתבר שלא, אבל הוא פשוט בכל ליבו ובכל מאודו עומד על כך בימים האחרונים שיהיה גן של ברסלב, למען זאת גייס צביקה בכפייה אפילו את צביקה הרבסט שהספיק להתרחק עד ארה"ב העיקר לא להיות בז'יפה של צביקה ואת מי לא כדי שכבר לעזעזל משרד החינוך יתן רשיון גן לברסלברס.

ומה הוא לא עשה, התקשר בכבודו ובעצמו למשרד החינוך דבר ששום ראש מועצה/עיר בישראל לא עושה, שלח מכתבים, הפך את כל המועצה העיקר שלברסל יוציאו רשיון גן.

בימים האחרונים פנו אל צביקה אנשים בסביבתו ואמרו לו צביקה מה בוער ועוד לברסלב, טרם ראינו את כיתוב ה- נ נח נחמ נחמן מאומן על כיפתך, אז מה בכל זאת.

עד שצביקה פשוט הסביר למקורביו הנ"ל שלפני הבחירות הבטחתי.

מכאן אני לא מבין כלום, אני לא מבין בתמורה למה הבטיח, מישהו יודע להסביר איך זה עובד גן תמורת מה??????? הבכיר במועצה בשלב זה פשוט העדיף להיבלע במים.

אגב הטבילה שהוא ביצע היה נראה טבילה מיוחדת ע"מ להוריד את הג'יפה שצוברים ביום ממושך במועצה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 10:52 לינק ישיר 

ומה קורה עם פרשיית הבניה המסיבית
ברחוב יהודה הנשיא 69

ראש המועצה הגיע עם חבר מרעיו לטקס קביעת המזוזות בבית הכנסת "בערגסס" [אני מקוה שכתבתי את זה טוב]

וביקש מבעלי המקום "רק תשאירו לי את הכביש ואת המדריכה שלימה"

אתמול בלילה עברתי שם וראיתי המולה המונית סביב המקום

מי יכול לתת יותר פרטים מה קורה שם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2004 10:37 לינק ישיר 

"המים היו חמים"?

אני מקווה שהסיבה היא לא מכך שעשית במכנסיים לשמע ה"פרשיה" החמורה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > פרשיית שחיתות חדשה עם צביקה כהן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext