| נשלח ב-24/12/2004 12:10 |
|
| |
כעת גם הרבנים מצטרפים ויוצאים נגד צביקה
עוזר בכיר של ראש המועצה (ויש הרבה כאלו, ראה תקציב חולני) סיפר לי הבוקר דברים ששוה בירור.
הוא טוען שרק אתמול בערב צביקה הבין שהוא לבד וזאת לאחר שאתמול בערב הגיע מכתב עליו חתמו שני הרבנים של העיר הרב גרוסמן והרב מלכה והבהירו לו שהם פשוט לא איתו.
אז זהו שצביקה כבר הספיק לעשות את כל הטעויות האפשריות, הציבור רותח עליו, נציגים במועצה רותחים עליו וכעת הצטרפו גם הרבנים.
היחיד שנותר וממשיך להתנשק ולהתחבק איתו הוא הרב בן דוד, כנראה שיש לו סיבה, אגב נודע השבוע שבמהלך מתואם של צביקה עם הרב בן דוד הודיע צביקה שמעתה ואילך מי שרוצה את מבני החינוך שמעלים אבק באתר הבניה יצטרך לשלם עליו כ-60,000 ש"ח.
צביקה כאמור במהלך מתואם עם הרב בן דוד ידע שאף אחד לא יעמוד בזה, ואז הרב בן דוד פשוט הגיש בקשה על כל הקראוונים כדי לשהשתלט עליהם. הבקשה הוגשה באופן רישמי למועצה.
אלא שאז הבין צביקה את הבור שטמן לו הרב בן דוד ונסוג לאחור.
אגב הרב בן דוד מפתיע לאחרונה עם חיבוק הדוב מול צביקה, כך למשל הודיע צביקה שמעתה כל תושב ישלם 40 שקל בחודש דמי שמירה, הדבר אף פורסם בעיתונות צביקה אף הוסיף שהדבר בגיבוי הרבנים.
אז הבוקר נכנסתי להרב גרוסמן כולי זועם ושאלתיו איך הוא נותן לדבר יד, הנ"ל הודיע לי חד משמעית "לא היה ולא נברא", ערכתי גם בירור קצר בנושא אצל מקורבי הרב מלכה שהכחיש מכל וכל, מה מסתבר שהרב בן דוד הוא הרב עליו מסתמך צביקה והחל מהחודש הבא נתחיל לשלם 40 ש"ח דמי שמירה בחסות הרב בן דוד.
ימים רעים לאלעד הגיעו!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2004 22:44 |
|
| |
למרנן ורבנן,
אני מדבר על עובדות בלבד, כל מה שנותר לך הוא לבדוק:
1. עובדה מס' 1, הרבנים הצטרפו למחאה הכללית והגישו מכתב נזעם לצביקה לפיד.
2. הרב בן דוד הגיש בקשה רישמית (ניתן לבדוק זאת וכידוע יש לך יד במועצה, תבדוק) לרכוש את כל הקראוונים המעלים אבק באתר הבניה.
3. צביקה לפיד כבר נתן הוראה (הדבר גם פורסם בעיתונות) לגבות 40 שקל מכל תושב - דמי שמירה, והגיבוי היחיד שניתן לו על כך הוא מהרב בן דוד, אגב הוא הרב היחיד שלתדהמתי הרבה נותן לו גיבוי.
כל הנ"ל עובדות, נקודה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2004 19:11 |
|
| |
גניוס,
ראשית, ברוך הבא.
ולגופן של עובדות,
המכתב עליו הנך מדווח, אכן נשלח לראש המועצה.
שאר הפרשנות הנלווית, כמו גם הכתיבה היפה, הנן כבר על אחריותך.
|
|
|
|
|