בית פורומים אחרדים-אלעד

קריספל: מעשי ידי טובעים בים והללו אומרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/1/2005 17:17 לינק ישיר 
קריספל: מעשי ידי טובעים בים והללו אומרים

מעשי ידי טובעים בים והללו אומרים שירה[סמודגש
כך אמר ראש המועצה לאחר ששמע מה קורה בעיר, המתנ"ס נשרף וכל שאר הקיצוצים, כואב לי הלב לראות איך העיר שבניתי במו ידי הולכת ונחרבת בידי חסר ניסיון, סיים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2005 19:53 לינק ישיר 

ראיתי את תמומנתו של צביקהל'ה במשרדו מול המחשב הניי'ד שלו (שדרך אגב נמצא בפוזה שמראה כי לא כ"כ מרבים להשתמש בו - כל מי שרוצה לדעת .... בבקשה שישאל אותי ! ) ומול הפלם שלו , כשעל פניו חיוך פאטטי כזה , של ילד מרוצה אחרי הדיי'סה והגרפסהל'ח שלו.
אתם יודעים מה ? אני מוכן לתת לו שנה להתכונן למבחן פתע שאעשה לו, בתיאום מתוזמן איתו על הדלקת המחשב הניי'ד הזה והוא עוד יתבלבל בכפתור הנכון! ולאחר מכן אעבור איתו על לוח הכפל עד 10 ואם הוא נותן תשובה אחת נכונה אעלה אותה לכתה א' !
ואחרי כל זה אומרים לי שהגאון הזה הגה לבדו עם שנים שלשה יועצים בלבד ( בעלות של כמה מאות אלפי שקלים ) תכנית הבראה .... כלכלית ... ועדה ל.... יללה חבר'ה ! תנו לו רשת ותחזירו אותו לכינרת !
תוך חדשיי'ם הוא עושה לנו כמו שמשון הגיבור ! מתרסק ... ולוקח את כולנו יחד איתו ! הגאון הפיננסי הזה שלא כ"כ מתגעגעים אליו בעיר מולדתו !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2005 09:03 לינק ישיר 

מצורף קובץ

צביקה הכי קל-------http://www.peugeot.co.il/407-----מועצה של דייגים...........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2005 08:32 לינק ישיר 

קוראכפייתי

מעניין, בלהשמיץ אחרים ולפאר את עצמכם - אתם טובים,

בלענות תשובות לשאלות קשות - אתם טובעים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2005 23:27 לינק ישיר 

צביקה עושה דברים טובים ומזיז ענינים רק חבל שאין יועץ חכם שלוחש לו על האוזן להפסיק עם כל הרכבים והפיש'יפקס והשטויות.

זה גורם לו לנזק אדיר בציבור ולדיבורים בסגנון של דייג וכדו' וחבל שבגלל זה לא שמים לב לשינוי ולברים החיובים שהוא עושה בעיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2005 23:20 לינק ישיר 

כמה זמן עוד ייקח לנו להבין מה האיש הזה גרם לנו?

אבל, ב"ה, יושבים עכשיו אנשי המקצוע המשובחים. ועושים הכול כדי שהעתיד יהי' טוב יותר

העתיד כולו שלנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2005 11:15 לינק ישיר 

קודם כל כתוב הקול קול יעקב שזה קריספל היה ראשון והבא אחריו נאמר עליו והידיים ידי עשיו............
איפה הלומדתתתתתתת שלך............

אוהב כבוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2005 09:55 לינק ישיר 

"מעשי ידי" כוונתו למריבות שיצר במו ידיו בבחינת "והידיים ידי עשיו"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2005 10:09 לינק ישיר 

אכן, 40 מיליון ש"ח גירעון (תביעה אישית להחזרת מיליוני ש"ח)

מעשי ידיי? וואלה?

ב"ה שיש מי שדואג לכסות את הגירעון

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > קריספל: מעשי ידי טובעים בים והללו אומרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext