בית פורומים חדשות אנש אין בילדער

הילף פאר קראנס דעזיז

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/1/2005 21:23 לינק ישיר 
הילף פאר קראנס דעזיז

איך זוך א גוטער דיעטע פראגראם פאר א פריינט מיינער וועלכער ליידט אויף קראנס דעזיז (Crohn's Disease).

א דאנק למפרע.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2005 08:24 לינק ישיר 

איך האב דאס געטראפען אין א אנדערער פורום אויף היידפארק

שיפור מדהים לקראון, בדוק ומנוסה

שלום לכולם, בתור אחד שסובל מקראון למעלה מעשר שנים, אני רוצה לספר לכם על דיאטה יעילה במיוחד , שגיליתי באופן עצמאי, והיא הועילה לי בצורה מדהימה, כיון מערכת העיכול שלי תקינה לחלוטין, ואני מרגיש חזק ובריא,נסו ותהנו!
להלן התפריט:
1. בראש ובראשונה, וזהו בעצם עיקר הדיאטה, אכילת יוגורט ביו ואני מדגיש שוב, ביו בלבד, לפחות פעמיים ביום חצי יוגורט, כנראה שחיידקי הביו מגינים בצורה מדהימה, וחשוב להדגיש, יש לאכול לפחות פעמיים ביום כל יום ברציפות, השיפור צפוי להיות מורגש בימים ספורים, יש להתמיד עם זה למשך כל החיים, זול יותר מלהיות חולה.
2. הימנעות מוחלטת מאכילת סויה, כולל שמן סויה ודברים שטוגנו בסויה, ומאכלים שונים המכילים סויה.
3. להשתדל להמנע מאכילת קטניות למיניהם
4. חוץ מזה איכלו הכל (למעט מוצרים המכילים תאית בכמות גדולה, כידוע לחולי קראון) בתאבון!!!

שיהיה לכם לבריאות קל מאוד ושוה לנסות, אשמח מאד אם מישהו שעזרה לו הדיאטה שיודיע לכולם
בהצלחה!!!!!
izi2000

21:51 12/4/2003 - נשלח ב
--------------------------------------------------------------------------------
מה זה תאית ?
חייםכץ

12:16 27/4/2003 - נשלח ב
--------------------------------------------------------------------------------
תאית זה מה שנקרא סיבים תזונתיים, וזה עלול לעשות סתימת מעיים, לכן רצוי ביותר להמנע מאכילה מוגזמת של הנ"ל בהוראת הרופאים.
מופיע בעיקר בדגנים מלאים
izi2000

12:34 16/12/2004 - נשלח ב
אני ניסיתי את הדיאטה, וזה פשוט הציל אותי.
מומלץ לכולם בכל פה
אם יש עוד כאלו שנהנו מכך, שיכתבו, כדי שגם אחרים ידעו שזה עוזר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2005 03:04 לינק ישיר 

באקומען אויף אימעיל

shalom
today on hyde park some 1 was asking help on info on crohns desease, i know of very goood help, there is some 1 weiss in monsey that can really help.
if u need more info , i can try to get it ....
but plz answer on hydepark to that person.
thanx

פאר מער פרטים קען מען זיך ווענדן צו מיר אין אישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2005 23:12 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חדשות אנש אין בילדער > הילף פאר קראנס דעזיז
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext