100טער אידן וועלן שטרומען ביים קבלת פנים לכבוד אב"ד סאטמאר וואס קומט קיין ירושלים צום וואך נאכט מאנטאג נאכט צו די פריש געבוירען אייניקל זון פון הגה"צ אב"ד סאטמאר י-ם שליט"א
.
די טויער וואס מ'האט געמאכט פאר סאטמאר רב שליט"א פון ווילי. [שרייבטס וואס עטץ ווילסט, איך מיש מיר נישט אין סאטמאר פאליטיק כרגיל. באט ביז עובר זיין אויפן פורום געזעצן.] אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
א חלק פון דעם עולם ארום די קאר. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
אנקומענדיג צום קאר. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
ארויסגייענדיג פונעם חצר ביהמ"ד סאטמאר מא"ש. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
דער רב שליט"א ביים ארויסגיין. אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
א חלק פון די אויבן אן ביים טאנצן. (כ'האב מיר דערמאנט ווי ער הייסט דער פון די רעכטע זייט, הע/בערקאוויטש, ניין?) אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place
מ'מאכט א קאדאשקע (א איזראעלי טאנץ) אין רשות לקחת תמונות שלי למקום אחר בלי רשות. there is no permission to take any of my pictures to another place