בית פורומים אחרדים-אלעד

האם גם באלעד יש את התופעה הזאת?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/2/2005 08:56 לינק ישיר 
האם גם באלעד יש את התופעה הזאת?

הערכה שלי שזה בטח תושב לשעבר

אלמונים מציצים לחשבונות הטלפון והאינטרנט של תושבי קריית ספר החרדים. התושבים: "זו חוצפה. פוגעים לנו בפרטיות". פרנסי היישוב: זו יוזמה פרטית
חיים לוינסון

סערה ביישוב החרדי קריית ספר: אלמונים פותחים את הדואר של התושבים כדי לברר מי מהם מחובר, רחמנא ליצלן, לאינטרנט.

הפרשה מעוררת זעם רב בקרב תושבי היישוב, המונה 30 אלף תושבים. כמו בכל מקומות היישוב החדשים, חלוקת הדואר לא נעשית בתיבות בבתי המגורים, אלא בתאים מיוחדים במרכזי חלוקה הנמצאים בקרנות הרחובות.

לטענת התושבים, בחודשים האחרונים הם מקבלים את מעטפות "בזק" או "נטוויז'ן" כשהן קרועות ולפעמים גם ריקות. במקביל זרם לאנשי החינוך ולרבנים בעיר מידע על תושבים שמחוברים בבתיהם לאינטרנט, השם ישמור.

הקיצונים בחברה החרדית רואים באינטרנט שיקוץ וטוענים כי הגלישה ברשת עלולה לחשוף את הילדים לסרטים פורנוגרפיים ולגרום להשחתת המידות.

מי פותח את המעטפות?

התושבים הזועמים מיהרו לרבנים ולפרנסי היישוב ודרשו לדעת אם הם עומדים מאחורי פתיחת המכתבים. אלה הכחישו מייד וטענו שהדבר נעשה שלא על דעתם.

מודעה

"גם אני לא האמנתי לסיפורים האלה, אבל לפני שבועיים קיבלתי הביתה מכתב מ'נטוויז'ן', ולא היה במעטפה כלום - מישהו לקח את פירוט החשבון", אומר עסקן מקריית-ספר. "מדובר לדעתי במישהו שמנסה להיות יותר צדיק מכולם ורוצה להלשין לרבנים מי מחובר לאינטרנט".

תושבים בקריה דורשים להתקין מצלמות סמויות כדי לתפוס את הלוחם נגד האינטרנט. אומר אחד התושבים, שהמעטפה שקיבל מ"בזק" היתה ריקה: "זו חוצפה. פוגעים לנו בפרטיות. אני רוצה לראות מה ראש המועצה היה עושה אילו היו פותחים את המכתבים שמגיעים אליו. ובכלל, יש לי אינטרנט בבית, ומי שרוצה - שיבוא אלי ויראה אותי גולש. אני לא מתבייש בזה".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3039124,00.html

(30.01.05, 15:14)

תוקן על ידי - נייעס_רוב - 02/02/2005 9:00:20

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2005 18:57 לינק ישיר 

לא הגינוי היום ואני מקווים שגם לא יהיה הגיוני מחר.

צריך להזהר שהעיר לא תהפוך לקרית ספר ב'.

כל עוד קריספל שלט לא חששנו אבל היום יש ממה לפחד

לא לא לא תנתקו אותי

לא תנתקו אותי כל כך מהר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2005 17:48 לינק ישיר 

לא הגיוני הסיפור.
בקרית ספר הדואר מחולק במרכזי חלוקה (תבות סגורות) , כך שהמקום היחידי בו אפשר לחטט הוא בסוכנות עצמה.
ולא נראה לי הגיוני שהיהודי החביב המנהל את הסוכנות יסתכן באובדן פרנסתו בגלל איזה חניוק משועמם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2005 12:20 לינק ישיר 

מתי ילמדו הפנאטים המשוגעים שעברו הזמנים שכח הזרוע יכול לפעול, חבל כך רק מרחיקים את אותם אנשים יותר ויותר, ואח"כ שואלים אנשי מקצוע מה לעשות...
בתור אחד שעוסק בנושא יש לי קרובת משפחה שהיא פסיכולוגית מפורסמת והמקרים שמגיעים אליה רק קשים יותר ויותר וחילול ה' שם נורא ואיום !!!!!!!!!!!

bnt2005

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/2/2005 10:38 לינק ישיר 

אין דבר כזה

השוני בין אלעד לקריית ספר

שבאלעד מחלקים את הדואר לבתים , ומי שרוצה לפתוח דואר צריך לבוא אליך לבניין ולפתוח לך את הדואר .

בקריית ספר יש דואר מרכזי (ת.ד) ויותר קל לחטט.

וחוץ מזה אחוז הפנאטים החרדים באלעד נמוך משמעותית לעומת קריית ספר

וחוץ מזה באלעד אפשר לראות על עשרות בנינים צלחות של יס
כי הרכב האכלוסיה הרבה יותר הומגני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2005 09:01 לינק ישיר 

זה כבר כאן אני מכיר שני חבר'ה שקיבלו מעטפות פתוחות.

חופש-חירות-ניקיון כפיים!!!

נלחמים בשחיתות באלעד!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > האם גם באלעד יש את התופעה הזאת?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext