| נשלח ב-4/2/2005 00:44 |
|
| |
הלם בבית הגרש"ז: נערי המרא עוכבו לחקירה
* הבטחתם של נערי המרא "לסגור חשבון" עם "החינמון מפתח-העיר" מומשה הערב "בהידור"... *
* את "תעודת הכשרות" המאשרת את קיומה של "מצוות המחאה", ניפק לא אחר ממפקד משטרת אלעד. *
"חלוקת עבודה" בין נערי המרא.
יש מי שתוקף מילולית, ויש, כנראה, גם מי שמיישם פיזית.
כך עולה מתלונה שהוגשה היום למשטרת אלעד ובגינה עוכבו לחקירה במשטרה, א.ג. בן-משפחתו של המרא (ואל תשאלו מאיזו דרגת קירבה...) ואיש החינוך א.י. מבכירי נערי המרא.
ראשיתו של האירוע, היום אחה"צ, כאשר מחלק העיתונים של השבועון "מפתח העיר" התלונן נגד השניים, שלטענתו, נטפלו אליו ומנעו ממנו באלימות, לעשות את מלאכתו.
"הנערים", נשואי התלונה, עוכבו לחקירה, עיכוב, שהיכה בתדהמה את אנשי המרא.
העו"ד "המשפחתי" שהוזעק לחלץ את השניים, הובך קשות, כאשר אחד מהמעוכבים (ושוב, אל תשאלו אם היה זה דוקא בן-המשפחה...) סירב בתוקף להיות מיוצג על ידו בטוענו כי המרא, הוא-הוא הסמכות ברת-התוקף היחידה במחוז...
יצויין, כי מפקד משטרת אלעד אשר ביקש למנוע "מיני תקרית-דיפלומטית", התקשר אישית לביתו של המרא, על-מנת לעדכנו בפרטי והשתלשלות הפרשה.
המרא, אחוז הלם ומבוכה, מיהר להזעיק את יועציו, ויחד עמם פעל בחשאי לשיחרורם של השניים.
לאחר שיחרורם (הזמני?!), הערב, ניסו נערי המרא ומקורביו "להשתיק" את הפרשה, המהווה, נדבך נוסף ומיותר, במסכת ההסתבכויות והכשלונות של המרא ונעריו.
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 04/02/2005 1:28:27
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2005 14:40 |
|
| |
כמה זמן יקח לנערי המרא להבין ( לקבל את הבעיתה) שהמרא משתמש וזורק?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2005 18:51 |
|
| |
אלי דוקא הגיע העיתון.
שמחתי לראות את ההתנצלות רבתי שלהם, כמו שצריך!!!
אני מקווה שמכאן ולהבא ילמדו כל הפרחחים ומוציאי הדיבה שעם רבנים לא מתעסקים!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2005 12:32 |
|
| |
גם היום לא הגיע מפתח העיר לתיבות הדואר.
סיפר לי חבר שהוא ראה אברכים שעוברים מבניין לבניין ומוציאים את העיתון מהתיבות דואר.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2005 08:36 |
|
| |
פולי,
"הנותן מתנה"???
"קליבר"???
הקורא הביתרי התמים, עוד יקרא את תיאוריך הססגוניים ויצא לרחובה של עיר כדי להקביל את פניו של הרכש החדש בקריאות "יאללה ביתר" קצובות.
הרי ביננו, לאור אירועי השבוע האחרון ספק אם "בן המרא" יכול לבנות על כך, שתכף עם בואו, ימסרו לידיו הביתרים את "מפתח העיר"...
ספק גדול עוד יותר, אם "תעודת יושר" ממשטרת אלעד תועיל לו, לצורך העניין...
כמי שמכיר מקרוב את "בן המרא" אני בהחלט יכול להעיד שמדובר בבחורצ'יק "גבר-גבר",
אך מכאן ועד הפיכתו ל"אברימי נימני" זוטא, העומד או-טו-טו להושיע את "ביתר" מצרותיה,
(ולא שנימני "האורגינל" מושיע - טוב יותר משייע...) הדרך רחוקה.
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 09/02/2005 8:45:33
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2005 02:03 |
|
| |
דיברנו הערב על הנושא והיה בין החבר'ה ויכוח בשאלה האם המענק שמעניקה אלעד לביתר הוא בגדר של "משלוח מנות" או של "מתנות לאביונים".
הלמדנים שבחבורה רצו לומר שזה חלק ממסע הנקמה של תושבי אלעד בביתר תור...
מה שבטוח (ואת זה אני אומר אחרי שאני מכיר אותו די טוב), שביתר הרויחה ואני בטוח שעוד נשמע עליו רבות משם.
מדובר בקליבר. לטוב ולמוטב.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2005 00:56 |
|
| |
הצלה_קוראים אלעד מכובדי,
העובדות מדברות בעד עצמן.
פרשת עיכובם של הנערים, כמו גם השמועה המבוססת בדבר עזיבת בנו של המרא את העיר, הן עובדות בשטח.
באשר לעניין אי מעצרם של השניים, הלא אני הוא זה שהבהיר זאת לראשונה, כבר בראשיתו של האשכול (בתגובתי ל"עובד_מועצה").
לא מיותר לציין, כי גם את אי הקשר שבין אשכול זה לבין נטישת בנו של המרא את העיר, הבהרתי בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים.
וכפי שכתבתי, הלינקג' בין הדברים, הנו על דעת הגולש בלבד - הוי אומר - הצלה אלעד...
ולא, אני ממש לא בקטע של קריאת קטעי וידוי וירטואליים.
אין לי ציפיות כאלו ממך.
מאידך, אני כן מצפה, שלכל הפחות תקרא את דברי, טרם שאתה מאלצני לחזור ולכותבם שוב ושוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2005 23:47 |
|
| |
מרנן ידידי.
לא מתאים לך כל מה שקורה באשכול הזה. תחילה דווחת על ה"מעצר" וכל המילים הנרדפות אליו ועכשיו אתה מדווח על "הנמלט" בגלל שיש לו "אבא גנוב",ומה השלב הבא? "המרדף"? "ללא גבולות"?
ועכשיו ברצינות. הבחור לא נעצר וכו' והוא גם לא בורח ב"ה יש לו עבודה מסודרת שם באזור מזה תקופה ומכיון שעול הנסיעות בצירוף העובדה שלאשה גם ישנה עבודה בביתר ומשפחתה המתגוררת שם הביאו אותם לחשוב על כך ותו לא !
וכך סתם להעשרת ידיעותיך,יש לא מעט אנשים שיצטערו על עזיבתם ולא ממניעים פוליטים!
[בא נראה אותך בקטע של "וידוי"]
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2005 17:07 |
|
| |
* האם מדובר באחרוני העכברים הנוטשים את הספינה הטובעת??? *
מפה לאוזן, עוברת בין נערי המרא, השמועה המספרת על נטישת בנו של המרא את שדה המערכה.
"מעתיקי השמועה" מדווחים, כי "הבן-יקיר" גמר אומר לעזוב את העיר כבר בשבועות הקרובים ולעקור יחד עם בני משפחתו לביתר עילית.
לא מיותר לציין, כי כל הקשר בין החדשה המרעישה לבין האמור לעיל באשכול זה, הנו על דעת הגולש...
איך נוהג "בן תיירה" לומר?
"געגועים לביתר"...
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 08/02/2005 17:12:12
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2005 16:49 |
|
| |
כל מילה נוספת מיותרת...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2005 14:53 |
|
| |
הגרש"ז,
כנראה שכבודו היה עסוק בחיפוש מפצחי גרעינים פושטקים, ולא שם לב שהשבת היתה פרשת משפטים ולא פרשת שופטים,
יחי ההבדל הקטן...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2005 11:26 |
|
| |
הצלה_קוראים אלעד,
אכן, גדלותו התורנית של המרא אינה מוטלת בספק, אף לא ע"י יריביו.
יחד עם זאת, בניגוד לדעתם של לבלרי חצר למיניהן, הרי שלטעמי, גדלות אינה מקנה אוטומטית חסינות, ומשום כך לא נמנעתי אף פעם מלדווח על ההתרחשויות בביתו של המרא, כהוויתן.
בכל הנוגע ל"מפתח העיר", אני מסכים עמך לחלוטין שהם חצו את הגבול הדק שבין ביקורת להשמצה.
מבחינתי, לא רק הסגנון הבוטה והגס צרם לי, אלא גם, שלא לומר בעיקר, התוכן ההזוי, הבלתי מבוסס וחסר המקורות.
באשר למקורותי, בדקתי!
עד כמה שהבנתי, עוד לא נכנסה לתוקף התקנה המחייבת את שוטרי ישראל להעלות אזרחים תמימים, בכפיה, לניידת, ולהעניק להם טרמפ', בעל כורחם, עד לתחנת המשטרה המקומית...
אוח אוח
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2005 09:05 |
|
| |
מרנן.
תגובה מאוחרת אבל אקטואלית.
בדבריך כיוונת לתגובתי,כי הרי לא יתכן שכל לבלר קל דעת יכתוה מה שהוא רוצה ויפרסם זאת בראש חוצות,כי היום זה הרב הזה ומחר זה כל אחד שלא ימצא חן בעיני הכותב...
ולגופו של עניין ללא קשר להשקפתך במעמד הרב, רב העיר זה מושג הלכתי וישנה חובת מחאה, אומנם לא אלימה ולא בדרכים שאינם מקובלות אבל חובת המחאה נשארת.
ואני עומד על כך שהם לא נעצרו,לא עוכבו,לא תושאלו,ולא שום דבר בסגנון,ואולי תבדוק את מקורותיך...
נ.ב.
כשכתבתי וכו' הכוונה היתה לשאר הגולשים ולא לפגוע חלילה במישהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2005 07:15 |
|
| |
אין היפך היוצרות גדול יותר מהשוואה בין דיין ושופט צדק בישראל כמו מורינו המרא דאתרא למשחק כדורגל משוקץ.
רק השבת קראנו בפרשה "שופטים ושוטרים תתן לך",
ולהשוות בין זה לכדורגל??? חלילה.
|
|
|
|
|